Сирийчето не било нападнато и намушкано

По-скоро е станало сбиване, обяви министър Цветлин Йовчев
Обновена: 5 ное 2013 10:59 | 5 ное 2013 09:03,
136
Сирийчето не било нападнато и намушкано
Бежанският лагер във "Военна рампа". Снимка: Булфото

Не можем да говорим, че има нападение и намушкване на 17-годишното момче във "Военна рампа", обяви пред Нова тв вътрешният министър Цветлин Йовчев.

По думите му по-скоро е станало сбиване, в резултат на което тийнейджърът от Сирия е получил порезна рана.

Още по темата

"Към момента работим и изясняваме обстоятелствата. Това не е сериозно нападение, което да цели отнемане на живота. Нека да не избързваме, защото ще бъде грешка и ще дадем грешна информация на обществото", настоя МВР шефът.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пък обяви, че няма основателна причина за нападението над момчето.

"В случая, което е важно, по описанието, което дава: два шамара, два ритника, нямаме намушкване, имаме порезна рана, която тепърва ще се изяснява от какъв предмет е и дали е възникнала в следствие от нанесените му удари. Момчето е уплашено не може да даде адекватни данни, в крайна сметка то е пристигнало непосредствено преди инцидента и трудно би могло да влезе в конфликт или, както се казва, да създаде и някакви противопоставяния", коментира той пред ТВ7.

Все още не са известни хората, намушкали момчето. От "Пирогов" съобщиха, че няма опасност за живота му.

17-годишният пациент е с прободна рана в поясната област, но няма засегнати органи. Раната му е обработена и зашита, настанен е в Клиниката по детска хирургия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
30
 
7
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Хорa спрете с омрaзaтa, тя ще ви погуби! Етническaтa кaртa не бивa дa се дaвa в ръцете нa ненормaлни! Влaсттa трябвa дa бди! Пострaдaлото сирийче нямa винa зa мръсните политически козни нa групa ***, искaщи рaзпрaвa с бежaнците. Зaсрaмете се и в този сaйт от коментaрите си, лъхaщи нa фaшизъм, aлкохол и нaркотици! Срaм и позор!
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бах мааму давайте ги за *** и ток зима идва....по списък и под строй Марица 3 ги очаква
21
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе другари ***,защо наричате умилително сирийчето,та чак ти иде да се разплачеш???Защо никога не сте написали умалително Българчето?Да живее БЪЛГАРИЯ!!!!!
20
0
 
19
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
Протест - контрапортест, студенти - контрастуденти, будители-контрабудители, това да ви е познато!? Да БСП=ДПС измислиха контранападение над бежанците. Къде ще сравниш "два шамара и два ритника" с опит за убийство. Късно е другари, вие сторихте непоправимото и сега ще си платите за това.
19
3
 
38
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
КОГА ЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЯ МОМЕНТА, ТОЗИ АНТИБЪЛГАРСКИ САЙТ ПО ДУХ, ДА НАРЕЧЕ И НЯКОЙ БЪЛГАРИН УМАЛИТЕЛНО, БЪЛГАРЧЕ, А НЕ САМО ЧУЖДЕСТРАННИ ***. ЩЕ СТАНЕ АКО БЪЛГАРИТЕ СЪУМЕЕМ ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ КАТО НАЦИЯ И ДА ВСЯВАМЕ СТРАХ И РЕСПЕКТ. Е, ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ.
18
3
 
52
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Не ни интересуват арабските *** дали са бити, клатени, спали или яли. Кажете какво е състоянието на Вики. Долу продажната политическа *** и вън мръсните араби от България.
17
1
 
5
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
ЦвъЙо, ЦвъкЙо изказваш ли се ЦвъкЙо?
16
2
 
16
 
! Отговори
dimitarbt преди 10 години
До Разбира се...а манипулации представящи тези гости в позитивна светлина, повече от ***.
15
3
 
43
 
! Отговори
dimitarbt преди 10 години
Сирийския *** стана "Сирийче", хайде задружно да се просълзим. Няма пушек без огън... или нещо подобно казваше поговорката.
14
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хем не е намушкано, а само с прорезна рана, хем говорите за намушканото момче????
13
3
 
13
 
! Отговори
Мазохиста преди 10 години
Вчера се разпрах !Усещането беше невероятно !После пеках дреболийки до зори
12
12
 
23
 
! Отговори
Разбира се преди 10 години
Е да когато става въпрос за наръгване от българи, си е най-обикновено сбиване без наранени, а когато е от сирийци още на втората минута е ясно, че сирийци са намушкали продавачката, а иначе не знаят кой е, но е ясно, че е сириец.Знам, че всички ще ми набият минусите, но не това е проблема. Бъдете бдителни да не станете поредната жертва на манипулиране от страна на журналисти и политици, защото от това печелите не вие, а продажниците от т.нар. пол. елит и медиите около тях.
11
6
 
16
 
! Отговори
баба Пенка-Растата преди 10 години
Йовчев без малко да каже,че сирийчето се е наръгало само в гърба.
10
1
 
64
 
! Отговори
666 преди 10 години
Ами Виктория?! Какво става с момичето?! Как е тя?! До къде стигна разследването?!Защо не ме информирате по тези въпроси?! Защо 80% от новините са за ония, които прибираме защото сме "много либерални"?! Защо не ми давате информация за живота, който водим и средата, в която го водим, а само драскате?!
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kade sa romania garcia sarbia bosna rusia v novinite vi?taka li vi zapovjadaxa gospodarite da pi6ete samo za anadola? prodajni podlogi
8
3
 
26
 
! Отговори
лекия преди 10 години
тука стана цингаландия... време е да хващаме пътя...
7
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На запад и те така си викат : "не искаме източно-европейска *** да ни залива" когато м*нгустите с БГ-паспорти нападат техните граждани. Със сигурност на нормалните българи в тези държави не им е особено приятно когато местните Джамбази и Боленчета призовават за изгонване на всички българи. А те точно това правят, какво им дреме че ония са ц*гани. Нали са българи! След това се сърдим защо ни третират така. По паралелна логига няма как да искаме "изгонването" на един цял народ от България.
6
4
 
47
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Като нищо се е сбил с други *** като него и е изял нож в гърба, това е нормално поведение за неговата порода.
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
seka vtora vest turcia turki puika izrael 4ufuti marmaris usa talibani uaxabiti romalii romei ...
4
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"По първоначални данни сириецът е бил настанен в бежанския лагер в Пъстрогор, но той обявил, че ще живее в София и тръгнал към столицата със свои роднини."Качете няколко снимки от градината пред централната баня, там е пълно само с такива. Бял човек може да видиш само по спирките на трамвая.

Спонсорирани публикации