Сирийчето не било нападнато и намушкано

По-скоро е станало сбиване, обяви министър Цветлин Йовчев
Обновена: 5 ное 2013 10:59 | 5 ное 2013 09:03,
136
Сирийчето не било нападнато и намушкано
Бежанският лагер във "Военна рампа". Снимка: Булфото

Не можем да говорим, че има нападение и намушкване на 17-годишното момче във "Военна рампа", обяви пред Нова тв вътрешният министър Цветлин Йовчев.

По думите му по-скоро е станало сбиване, в резултат на което тийнейджърът от Сирия е получил порезна рана.

Още по темата

"Към момента работим и изясняваме обстоятелствата. Това не е сериозно нападение, което да цели отнемане на живота. Нека да не избързваме, защото ще бъде грешка и ще дадем грешна информация на обществото", настоя МВР шефът.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пък обяви, че няма основателна причина за нападението над момчето.

"В случая, което е важно, по описанието, което дава: два шамара, два ритника, нямаме намушкване, имаме порезна рана, която тепърва ще се изяснява от какъв предмет е и дали е възникнала в следствие от нанесените му удари. Момчето е уплашено не може да даде адекватни данни, в крайна сметка то е пристигнало непосредствено преди инцидента и трудно би могло да влезе в конфликт или, както се казва, да създаде и някакви противопоставяния", коментира той пред ТВ7.

Все още не са известни хората, намушкали момчето. От "Пирогов" съобщиха, че няма опасност за живота му.

17-годишният пациент е с прободна рана в поясната област, но няма засегнати органи. Раната му е обработена и зашита, настанен е в Клиниката по детска хирургия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
4
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Сирийчето е порязано, нищо, нали вече е рязано.След този фактологически щрих, аз не мога да науча повече са случващото се в България и по света. Булото на информационното затъмнение падна и и засвети осведоменоста за актуалното.Чувствам се доволен, щастлив, информиран и усведомен за най-важните новини в областта на порезните рани, шамарите, ритането в кокалчетата, изясняването тепърва на различни предмети и други hi-tech събития.
42
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо криха, че арабин ни е посякъл момичето, сега крият, че арабеските са се ръгали един- друг и вменяват вина на българите! КОЙ, КОЙ, КОЙ ГИ ПУСНА ТЕЗИ *** ДА ЩЪКАТ СВОБОДНО ПО УЛИЦИТЕ? Йовчев, изменнико, това е само твое дело! ОСТАВКА!
41
25
 
14
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Сънaродници всички искaме дa сме прaвовa и социaлнa стрaнa, aко товa е тaкa вкупом следвa дa осъдим всяко противоконституционно деяние. Нaсaждaнето нa етническa и верскa омрaзa е именно тaковa! Огледaйте се, погледнете коментaрите си, товa мнения нa нормaлни хорa ли сa? Кaкво знaчи " Бългaрия нa бългaрите","Aнглия нa aнгличaните, Гермaния нa гермaнците, Русия нa руснaците, Aмерикa нa aмерикaнците" и т.н Кой луд споделя подобни " възгледи'?
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МимиСпокойно Миме Сирия не беше ли социалистическа държава. Та така всички учеха по еднакъв начин.
39
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДС усеща, че олигархията и губи почва под краката и ще загуби властта, ЗАТОВА И НАЦИОНАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗЕДИНЕНИ И ПРЕКЪРШЕНИ! ДС ЗНАЕ КАК!)))))))))
38
1
 
37
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Какво е това понятие "икономически емигрант"? Това означава ли , че ако бащите и дедите ти цял живот са били неграмотни и прости, не са учили, не са работили, по цял ден са лежали и са си таковали жените за по 10-12 деца, и ти си същия, ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ В ПРОСПЕРИРАЩА СТРАНА И ДА НАСТОЯВАШ ДА ТИ ДАВАТ ПАРИ, ДА ТЕ ОТГЛЕЖДАТ, ЗАЩОТО СА ДЕМОКРАТИЧНИ ( сиреч ***), А ТИ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ ЛЕЖИШ И ТАКОВАШ ЖЕНАТА ЗА 15 ДЕЦА? Някои стари понятия трябва да бъдат преразгледани!
37
32
 
7
 
! Отговори
антифашист преди 10 години
Ташева и Джамбазки в затвора и техните противоконституционни партии да се закрият и затрият.Не може да ръсиш призиви и да няма последствия! В НПК пише ли го-ПИШЕ!Конституцията-ТОЖЕ!
36
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
-за това, че сирийците са плъзнали свободно из държавата вместо да са на затворен режим където да бъдат под охрана, защото на улица влизат в контакти с наши *** и сблъсъци ще продължава да има!ЗА ВСИЧКО ТОВА СА ВИНОВНИ НАЦИОНАЛИСТИТЕ, А БЪЛГАРСКОТО ДЕВОЙЧЕ САМО Е ПАДНАЛО И СЕ Е НАДЕНАЛО НА НОЖА НА ИСЛЯМИСТА!
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сирийчето било погалено с нож....
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля ви недейте така, обиждате Найден Рангелов!
33
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах каква долна манипулация става ,истината е ,че това момче е пострадало при сбиване с други бежанци и сега продажните ни долни *** помярски медии и управници искат да ни вменяват вина за нещо което българин няма нищо общо ,*** от бсп,герб,дпс и деформаторите на Пръмова и Костов и техния медиен слугинаж ,много се уплашиха от това ,че излязоха да протестират националистите заради бежанската вълна и,че народа масово ги подкрепя,
32
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Националистите са виновни за: -омразата и антибългарщината на ЕС към *** наричайки ги българи и връщайки ги отвсякъде в България и недопускането ни в Шенген ЗАРАДИ ТЯХ;- разграждането на държавата ни и превръщането и в арабска джамахирия;- за това, че 60000 полицай вече трети ден не могат да намерят един алжирски убиец!!!-за активното мероприятие по порезването на сирийския младеж с цел опетняване на българите и държането им на къс повод;-за това, че сирийците са плъзнали свободно из държавата вместо да са на затворен режим където да бъдат под охрана, защото на улица влизат в ко
31
1
 
13
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Не можем да говорим, че има нападение и намушкване на 17-годишното момче във "Военна рампа", обяви пред Нова тв вътрешният министър Цветлин Йовчев.Ho можем да говорим, че има прободна рана в поясната област че не са известни хората, намушкали момчето. Gospodin Цветлин usloviata za teror v Balgaria sa na lice Blagodarenie na gospoja Kristalina i prodajnoto pravitelstvo vmesto izpalnenie na planove za po dobar jivot - imigranti ot Afrika i Azia s isliamski proizhod i neizvestno minalo. SRAM !
30
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе кой ги пише тия простотии бе ?СИРИЙЧЕ !!!МИЛОТО ТО !
29
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има държави в Европа където се обиждат на българи благодарение на *** престъпност. Какво им дреме на техните "националисти" с *** кратуни, че ония са *** с български паспорти а не българи? На шествията им призовават за изгонване на всички българи. Много ли им е приятно според вас на нашите сънародници в Англия когато British Defense League горят нашите знамена и призовават за саморазправа с всички българи? Мислете по-далеч от носа си и не се подвеждайте от национализм за 2 стотинки.
28
13
 
5
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Говориме зa криминaлно деяние срещу бежaнец, онзи ден зa нaпaдение нaд млaдо момиче от все още незaловен престъпник, товa не ти е порно гей сaйт, където дa си сaмоизявявaш нaклонностите. Инaче обидaтa ти не струвa пукнaтa пaрa, женa ти ще го потвърди))) Темaтa, обaче е сериознa и моля психaрите дa не я обсъждaт, тъй кaто резултaтa е видим- етническa ненaвист, озверели и изкривени лицa. Живеем в 21 век, не в средновековието!
27
3
 
40
 
! Отговори
една българка преди 10 години
Тази арабска ***, трябва незабавно да бъде изгонена от България !!!!!В София на улица,която носи името на български цар е пълно с араби!! СРАМ, СРАМ, СРАМ !!!!
26
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пристигнало в България няколко часа по-рано, но вече знае къде е района около джамията и късно вечерта даже се прибира от там...
25
3
 
2
 
! Отговори
blah преди 10 години
До софиянецЩатите от 86-а насам са наложили ембарго на Сирия, в което се включват и огромна част от ИТ технологиите. В общи линии американски компании нямат право да търгуват и да изнасят технологии за със Сирия. Оттам по-скоро би било доста трудно за някой сириец да се сдобие с необходимата техника и след това познания за да е конкурентен на ИТ пазара...
24
10
 
9
 
! Отговори
Агент Буда преди 10 години
олко лесно се манипулира този измъчен и елементарен български народ. Бързо забравихте за всички безобразия на всичките престъпни правителства благодарение на които тази държава прилича на к****. Сидер Ага, Будата, и всички "леви и десни" лидери умират от смях като ви гледат сейра! Разделяне на народа с цел отклоняване на внимание от истиснките проблеми в държавата и събиране на политически дивиденти от целия процес. Намериха лесна мишена, а марионетките отново им танцуват по свирката. Пародия.