50:50 във ВСС за разпечатки от телефоните

Всички се кълнат, че не са пращали съобщението до Борисов
27
50:50 във ВСС за разпечатки от телефоните
Снимка: БулФото

Близо десетина от членовете на ВСС са склонни да предоставят разпечатки на мобилните си телефони. Това стана ясно след работно заседание по повод казуса от миналия четвъртък, когато председателят на ВКС Лозан Панов получи препратен SMS от премиера Бойко Борисов и го обяви. Впоследствие Борисов отиде на крака във ВСС.

Пред журналисти Ясен Тодоров, член на съвета, каза, че е от тези, които няма да предоставят разпечатка на телефона си. Така щели да направят още десетина души от съвета, предаде БТА.

Още по темата

Всички присъствали днес на заседанието са декларирали, че съобщение на Борисов не са пращали.

Според Тодоров, ако се тръгне по тази плоскост, ще трябва при всеки подобен случай да се вадят разпечатки. Не искам кореспонденцията ми с приятели и семейството ми да излиза наяве, каза още той.

Тодоров не смята, че трябва да се прави проверка на администрацията на ВСС, след думите на лидера на РЗС Яне Янев, че именно човек от администрацията е изпратил съобщението с текст: "Лозан Панов отново предложи да Ви викаме във ВСС по записа с двете каки, не го приехме". 

Работите са много по-дълбоки и истината е съвсем различна. Определени кръгове имат интерес да клатят държавата, коментира още Ясен Тодоров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
24
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Страхливи подлеци без доблест, без чест! :)) Тез 50% дето отказват разпечатка немогат да поемат отговорност за собствените си думи и действия, та те ли ще раздават справедливост, м? Мили родни картинки! Трагедия!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютно п.орно, ама абсолютно.... Всичките тия неща, които се случват, според мен могат да ги предскажат 99% от българите и без да си правят тия псевдо срещи и съвещания членовете на ВСС.