Цветан Василев: Създал съм се сам, използвах възможностите на кризата

Не е задължително зад всеки бизнесмен да има партиен покровител, смята той
Обновена: 21 юни 2014 19:40 | 21 юни 2014 19:27, Екип на Dnes.bg
49
Цветан Василев: Създал съм се сам, използвах възможностите на кризата
Цветан Василев. Снимка: Булфото, архив

В България няма как да се създадеш сам, но аз го направих, разбира се с помощта на определени обстоятелства. Използвал съм конюнктурата, кризата, която създаде много възможности, обяви мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев в интерво за bTV, взето във Виена преди БНБ да поеме контрола върху банката му.

Банкерът бе категоричен, че не е задължително зад всеки човек от бизнеса да има партиен покровител и посочи, че не се притеснява от нищо, защото съвестта му е чиста. Цялото интервю с Цветан Василев вижте тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: цветан василевКТБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
8
 
! Отговори
Ерхард преди 9 години
Ако не беше ДС и комунистическият ти произход щеше да се създадеш сам,ама друг път.За този умумишлен фалит на КТБ в цивилизованите държави има две решения:Затвор до живот и пълна конфискация на всичко /Строс Кан/ или пистолет с един патрон.Но българския комунист и агент на ДС няма чувство за чест и достойнство.Той може да бъде само престъпник,крадец,далавераджия ,с една дума *** и най-вече страхливец.
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** и комунисти управляват България!
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В ГРЕШКА ЛИ СЪМ?-Вече се разбра от къде са парите на Бареков,защо не са повдигнати обвинения за финансиранетона ББЦ?
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Банкеръ Моите уважения,но такова ограбване вече 25 години.Колко още да ви бавим бе др.Василев.Съд и на площада,като в Чили
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НУЖНО Е РАЗСЛЕДВАНЕ И НАКАЗАНИЕ НА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТАЗИ ИЗКУСТВЕНО ПРЕДИЗВИКАНА КРИЗА.ГЛОБИ ЗА МЕДИИТЕ ,ТЕРАЖИРАЩИ НОВИНАТА В ОТРИЦАТЕЛНИЯТ И КОНТЕКСТ.ДА СЕ НАМЕРЯТ ВИНОВНИТЕ И ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪДА.
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се разследва кой е зад събарянето на КТБ, кой е подал фалшивият сигнал ,защо е бил раздухан от медиите, защо държавата не застана веднага зад банката,защо е намесена прокуратурата в тази интрига и виновните да бъдат осъдени.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво се чудите че сам се е създал? този се е самооплодил бе другари. вие незнаете ли че има двуполови животни?
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
един престъпник да си признае че е използвал кризата.защо ония дето станаха кредитни милионери при И Костов не ги осъдиха и не им вземаха всичко.самия Костов трябваше до сега да е на топло.изядоха народа.
26
0
 
34
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 9 години
Само в България вместо да фалира длъжника и банката да си прибере борча, фалират банката за да не се върне борча,през 90-те така стана с Първа частна банка.
25
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички в това правителство и НС трябва да бъдат съдени.
24
0
 
32
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Много тънък театър се разиграва !Този не е във война нито със Пеевски нито с Борисов а напротив това е заговор този е същата подставена пионка като Вальо Молов!
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дори Исус не се е създал сам,Майка му Мария поне е помирисала китката и те така, та се е пръкнал нашият Бог Исус Христос,а този хептен сам се е създал,горкото ДС къде е било в този вълшебен момент от самосъздаването на този финансов гений?А иначе ако се е възползвал от кризата = спекулант = прокуратура и пандиз!
22
1
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Василев е наритал Делянчо, който се е разпореждал с банката , все едно че е негова и затова е в немилост. Глупавия матриял, вместо да потърси отговорност от Пеевски и Доган,гледат как се съсипва една читава банка и викат-,,разпни го,,...Затова е казано ,че *** е вреден както за себе си,така и за околните..но не се притеснявайте-Василев ще се разтича и ще си спаси банката,а матрияла ще го яхат ..ама кой му е виновен
21
0
 
27
 
! Отговори
Десен преди 9 години
Къде е Береков? Нещо взе да ми липсва
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На този свят,не-можеш да се създадеш сам.Значи, или си ..извън земен,и ли някой тукашен ''олигарх'' те е посял.
19
2
 
5
 
! Отговори
bg преди 9 години
tezi gluposti idi gi drankai na romite v getata koito neznaqt koi gi e sazdal i sega se imat za turci utre za amerikanci a drugi den moje i za marsianci,! ti si edin KRADEC , i tva shte izleze na bql svqt ako vse oshte si jiv , koeto ne mislia che moje da e vazmojno redat ti idva grozna maimuno !
18
0
 
3
 
! Отговори
TOP SECRET преди 9 години
parite s kufar4etata ot 1989 nema da vidat bel svet , poneje 6e potane Darjavata
17
0
 
23
 
! Отговори
диалектика преди 9 години
Знаем ги тези "определени обстоятелства",с чиято помощ се "създават сами" гении като тебе - съвсем неслучайно,тези обстоятелства се наричат ДС(Държавна сигурност),които създадоха "несигурната държава,***".
16
2
 
18
 
! Отговори
ined преди 9 години
Цветан Василев се е върнал назад във времето и след като е заплодил майка си се е създал сам.
15
1
 
9
 
! Отговори
OISR преди 9 години
Още през 1987 г. председателят на БНБ Васил Коларов изпраща секретно писмо на Тодор Живков, в което му съобщава, че България дължи по кредитите си към западни банки 7,25 млрд. валутни лева (към 9 милиарда долара) и само до края на деветата петилетка (1990 г.) трябва да погасява средно по 2,5 млрд. годишно