Балканите - ключови за политиката на НАТО спрямо Русия

Илия Лингорски пред Bloomberg TV Bulgaria
6 ное 2017 15:46, Екип на Bloomberg
80
Балканите - ключови за политиката на НАТО спрямо Русия
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Сърбия няма да бъде оставена от НАТО да наруши монопола на алианса по отношение на сигурността в Европа. Не може да бъде допуснато Сърбия да бъде плацдарм във военноотбранителен план на конкуренция между Русия и НАТО.

Това каза в ефира на Bloomberg TV Bulgaria финансистът Илия Лингорски. Той също така бивш финансов заместник-министър и настоящ председател на българската секция на Лигата за икономическо сътрудничество.

"Именно това ще определя в бъдеще политиката както на САЩ, така и на останалите страни членки на НАТО в ЕС", посочи гостът в студиото.

"САЩ ще водят все по-активна политика в региона на Балканите, която ще бъде доминирана от интересите на НАТО по отношение на запазване и разширяване на монопола върху сигурността от страна на алианса в региона. Това не е рубеж, от който НАТО ще отстъпи поради каквито и да е причини", категоричен бе Лингорски

В разговора бе засегната подробно темата за киберсигурността, както и за разширяването на санкциите срещу Кремъл от страна на Съединените щати. 

Повече можете да видите на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
4
 
! Отговори
Komunist преди 6 години
oste edin ......XXX...na hranilka...Pulziat kato licinki na koloradski brumbar... Samo *** za vas...
45
1
 
5
 
! Отговори
Дим Дуков преди 6 години
НАТО ще прави на България като вятъра!
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
45 И в момента Украйна не купува газ от Русия , макар че газта е руска купува я от други страни
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
46 *** това ли измисли
42
13
 
6
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
45 Украйна до 2014 беше в руската орбита , едва сега тръгна по своя самостоятелен път . Живот и здрве след 20 години Украйна ще е друга . Къде беше Полша преди 27 години и къде е днес
41
5
 
10
 
! Отговори
Абе, преди 6 години
На тия кравари ми.риз..ливи,кой им е дал право да завладяват и командват света? Тюю,че ***...
40
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на ред е Молдова готвисе Беларус Руското робство свършва
39
2
 
6
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
По данни на Евростат България има по висок индекс от Сърбия, Македония, Черна гора, Косово, Албания, Босна и Херцеговина и по нисък индекс от Гърция, Румъния, Хърватска, Словения и Турция
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
38 А според теб какво трябваше да се случи с косоварите . Ако бяха изгонени в Македония , Македония се палеше
37
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30 единствените заплати дето са по високи в сърбия са тези на колегите ти *** плащани от москва
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен май не си сванал руснако българин за сърбия няма да реве ако ще и за полигон за ядрени отпадаци да ги направят
35
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русофилски лъжиУбиеца Милошевич, бе оправдан само по обвиненията за престъпления в Босна от 1992 до 1995. Останалите обвинения си стоят. Лъжеш повече и от руските *** момченце.
34
6
 
6
 
! Отговори
Адам Смит преди 6 години
В Сърбия заплатите са доста по-високи от тези в България, така че не е много ясно кой е затъналия.Имаш много здраве! Средната заплата в Сърбия е по-ниско от българската.
33
6
 
3
 
! Отговори
u4en преди 6 години
До Боби....учи се от учени ! А това за геноцита ходи и го кажи на площада в Сребреница...Сараево...Мостар ! Оправдаха го Милошевич...ТАКА се ПРАВИ след като го няма - за да не се чустват виновни сърбите заради него !
32
7
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До u4enУчен не до УченУмнико Съда в Хага ОНЕВИНИ МИЛОШЕВИЧ А ОТ ТАМ И АДМИНИСТРАЦИЯТА МУ ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ - Вярно 10 години след като Убиха човека в затвора като му дадоха определено неподходящи лекарства за сърце.Просто пак цялата работа с геноцида е въз основа на ПР акциите на разни медии. Точно за това не трябва да се вярва на МЕДИИ и НПО работещи в зоната на конфликт защото снимки на каквото може да се сетиш в една военна зона веднага може да направиш даже без да се напрягаш.
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къф Нато, бе! Кога и къде Нато е водил война и е спечелил? Съюзиха се със Сащ и бомбардираха Югославия. Натовските войници освен да си пилят ноктите друго не знаят.А такива като тоя, дето рипа много за война ако стане нещо да се пращат на фронта на първа линия. Да мре геройски за идеите си.
30
9
 
7
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Сърбите винаги са били прозападно настр. .Още при ТИТО свободно работеха на Запад - знаят къде е хубаво ! Трудно им е сега на сръбските политици . заради *** Милошевич и ср.*** - колко ги молеха от ЕС и САЩ - не гонете мюсулманите...не ги убиваите - а Милошевич и комун.- ще си правим каквото искаме...Русия ни пази ! Е видяхме !!! А сръпската мин.-председ. си каза в прав текст - Ако трябва да избираме м-у Запада и Русия - ИЗБИРАМЕ ЗАПАДА ! ТОЧКА !!!
29
6
 
12
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Тоест няма начин да си извън НАТО, малко фашистка тактика "Който не е с нас е против нас". Ами тогава защо нашите го играеха "Колко много искаме" след като просто нямаме избор ?
28
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Сърбия заплатите са доста по-високи от тези в България, така че не е много ясно кой е затъналия.
27
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еее, нали членството в сатаНАТО е доброволен и суверенен акт на всяка държава. Нещо не кореспондира с думите: "Сърбия няма да бъде оставена от НАТО да наруши монопола на алианса".Всичко е лъжа, западна гнила лъжа. Вече не едно столетие Англосаксонците водят битка със кажи-речи всички народи и ги поробяват. Само Русия им се опъна и не могат да и простят. Спретнаха революция 1917г., после втора 1990 и не мре и не мре Русията. И по всичко личи, че тя ще ги закопае дол*ните англосаксонци!!!

Спонсорирани публикации