Fibank и Mastercard® подаряват билети за концерта на легендите The Chemical Brothers

Fibank и Mastercard® подаряват билети за концерта на легендите The Chemical Brothers

Fibank (Първа инвестиционна банка) и Mastercard® стартираха промоционална кампания, която предлага атрактивни награди. Всеки клиент, заявил и взел своята нова кредитна карта Mastercard® до 24 август 2023 г., може да спечели един от 20 двойни билета за концерта на The Chemical Brothers в София, който ще се проведе на 31.08.2023.

Тегленето на печелившите ще бъде на 25 август, като в томболата участват клиентите с нови кредитни карти Mastercard®, независимо през кой канал на ПИБ са издадени – в офис на банката, онлайн или чрез Контакт центъра.

Кредитните карти Mastercard® от Fibank предоставят бързо и удобно разлащане навсякъде по света, както и надеждно и сигурно пазаруване в интернет чрез 3D защита на картата. С услугата  SMS съобщения за авторизация с банкови карти, клиентите получават бързо и своевременно уведомление за извършените трансакции. Удобство е и безплатната застраховка „Пътуване в чужбина" от Generali, като Първа инвестиционна банка дава възможност за сключване и на застраховка „FiHealth Протект", която е безплатна за първата година.

Емблематичната електронна формация The Chemical Brothers ще бъде част от BREEZE Fest Sofia в Зала Арена София на 31 август, а това е вторият концерт на групата в България. Този път изпълнителите на хитовете Hey Girl Hey Boy, Galvanize, Block Rockin`Beats и много други ще представят 3D светлинно шоу и модерно звучене, напълно оправдаващо техните 6 Grammy награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Fibank
Още от
Спонсорирано съдържание