Най-после! Стартират продажбите на Great Wall у нас

12 представителства отварят врати през октомври
13 сеп 2011 10:19, Красимир Ангелов
88
Най-после! Стартират продажбите на Great Wall у нас
Снимка: AutoMedia.bg

Дългоочакваният старт на продажбите на ловешките автомобили с марка Great Wall е съвсем близо, съобщават от компанията "Литекс Моторс".

Строежът на завода на компанията е в напреднал стадий и се очаква 1-ви етап на фабриката да бъде напълно завършен и да започне производство до края на 2011 г.

В средата на октомври ще бъдат официално открити 12 представителства на Great Wall в различни градове на България. Първоначално в тях ще се продават автомобили, произведени в Китай, а до края на годината, трябва да бъдат налични и такива произведени у нас.

Автомобилите с марка Great Wall, които ще сглобяват у нас, ще бъдат изложени на автомобилен салон Пловдив 2011.

Още новини за автомобили четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Great Wall Motors
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
20
 
! Отговори
ИзвънБГ преди 12 години
И в чужбина карат коли на гас. На чисто нови си слагат газови, а имат повече пари. Така че не мога да разбера защо да караш с газова е признак на селяния и бедност(Това е до 20-ти)
24
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Китайски *** за бедните евро-***.
23
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Dano pone sa po evtini ot TATA NANO!!!! (2-3000 evro)Togava shte imat istinski BOOM!
22
2
 
14
 
! Отговори
Име преди 12 години
Ако това на снимката чисто новичко с 5 години гаранция го дават за 12-15 хилки, защо не? А ако има проблем с колата, направо я водя в завода в Ловеч да ми сглобят новичка :D :)
21
7
 
17
 
! Отговори
Пич преди 12 години
За мен големия въпрос е как тези коли са получили разрешение за продажба в ЕС?! Как са минали тестовете за сигурност? Ето това ме вълнува. Иначе схемата е ясна - ние просто сме депо за сглобяване на китайските ***, за да могат да пишат "произведено в ЕС" и да си продават стоката в Европа. Това няма да е завод, а работилница за елементарни довършителни операции. Колите ще пристигат разглобена на няколко части и ние тук ще имитираме производство.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заглавието ме хвърли у смут и нервност....тамън бях хукнал да си купувам но обаче добре че прочетох и се оказва че не е така както пише.....Разлика между сегашно и бъдещо време правите ли некаква ?
19
2
 
38
 
! Отговори
Бате Гошо преди 12 години
Много интересно, никой от вас не е направил един Test drive на тези автомобили, обаче вече им лепнахте етикет. Никой не ви кара да ги купувате щом не ви харесват. Карайте 20 год. тУнинговани Баварци или Гоуфове с газови уредби и се правете на гъзари(киселяци). Мен определено ме интересува, как ще се развиват след като ще се произвеждат в България. Скептиците- ви винаги ще си останете аутсайдери с това мислене, взимайте трошките от Дупница и Горубляне и пълнете гушите на псевдотърговците.
18
17
 
13
 
! Отговори
Клеций II преди 12 години
Тези на снимката от ловешките к**ви ли са?
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За тези пари не може да очакваме да са на нивото на Ауди Мерцедес или БМВ, нито дори на Опел, Шкода и Шевролет (Деу).. Дано получат подкрепа от държавните институции които да ги купуват за служебни коли, а и подръжката им да е по евтина от на 7-8 гоидшен Опел или Фолксваген - иначе просто нямат шанс да се наложат
16
3
 
43
 
! Отговори
Showtime преди 12 години
Почнаха се пак комплексарските изказвания! Ми не ги купувайте китайските каруци, между другото рикши в Китай не съм виждал! Аз се радвам, че най-после в България ще има предприятие за коли, още не са излезнали и разбирачите вече ги сравняват с Волга и Варшава! Да, бих си купил Нова Грейт Уол, а не 15-ен Фолксваген или Ауди, дрънчащ отвсякъде, въпрос на личен избор! След 3 години я сменям с друга Нова, пък вие си карайте трошките! Дачия не бих си купил никога, возил съм се, пълен *** за мен...
15
3
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 12 години
Ам аре де чакам те... Само си го топни в морска вода да ми правиш спа масаж...
14
2
 
29
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Желая им успех! Но като видях официалните ценови листи, Волекса базов модел е 16 000 лева!! Вярно има климатик и други екстри, но мисля, че трябваше да пуснат един наистина спартански базов модел за 9999 лева например и да таргетират най-ниския сегмент! За момента не ми се струва удачно позиционирането, на фона на кризата и най-ниската покупателна способнос от ЕС, както и доста изгодини подобни оферти от Шевролет, Форд и др... Дано мениджърите им да се осъзнаят! Иначе 5 год гаранция е добре...
13
10
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 12 години
Какво му е на Реното? Голям си специалист ама да не взема да ти направя дупето на емблема на Рено
12
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Историята на българското автомобилостроене е трагична още от началото си през 20-те години. Връх на изцепките беше издънването на производството на Булгаррено през 70-та. Гриша Ганчев само записва само нова тъжна страница в тъжната поредица от ялови проекти.
11
4
 
7
 
! Отговори
Махни Махни преди 12 години
до 6, чудя се как може в едно изречение да допуснеш 2 правописни грешки и в същият момент да очакваш че изразяваш някакво умно мнение?
10
13
 
5
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
купувайте си американски френски и други но не и китайски
9
6
 
5
 
! Отговори
do 3 преди 12 години
to4no towa i az 6tq da kaja. Dacia-ta q srawnqwat po nemskite awto testowe s VW, Peugeot, s Seat i ima naistina kakwo da predloji tazi kola. Tq e to4no kato Skoda. Za cenata si predlaga powe4e ot drugite koli. Samo design i lipswa.
8
13
 
11
 
! Отговори
хитлер преди 12 години
тва е китайски *** птоизведен в бг
7
14
 
11
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
Еми за 6500 евро по-добре Рено-Дачия отколкото Великата стена на Гришата. След 10 години китайците сигурно ще правят качествени коли, но сега е рано.
6
26
 
7
 
! Отговори
678 преди 12 години
по - добре да се озя в автобус, отколкото да карам такива проърмели курници