Лада Нива ли бе да я опишеш! А да я продадеш?

Изложен за продажба всъдеход има пробег от 117 000 км
26 юни 2018 21:29, Красимир Ангелов
34
Лада Нива ли бе да я опишеш! А да я продадеш?
Снимкa: Ula Auto

Любопитна обява за продажбата на всъдехода ВАЗ-2131, по-познат като "Лада Нива",  произведена през 2009 г., се появи в един от специализираните сайтове. Колата е сериозно преработена, но въпреки това цената е направо шокираща – 1,5 млн. рубли, което прави повече от 20 000 евро.

"Продава се спешно. Колата е в идеално състояние, като ще издържи всички проверки", пише авторът на обявата, като допълва, че той е купил автомобила като нов през 2009 г. и вече е успял да му навърти 117 000 км.

От снимките се вижда, че машитата действително е преработена, като това е засегнало най-вече салона. Той е изцяло кожен, като е поставена и допълнителна електрическа система. Собственикът е направил подобрения по екстериора, като едно от тях е добяването на люк на покрива.

Продавачът допълва, че заедно с колата продава двигател и скоростна кутия от Mercedes, но не уточнява от кой модел. Самият автомобил от обявата разчита на стандартния за "Лада Нива" двигател с обем 1,7 литра и мощност 83 к.с.

Още снимки и информация за интересното возило вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Лада Нива
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
1
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
До Анонимен 21 Късото разтояние е голяма работа.И при Путин е така.
25
4
 
2
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До ужасТ 6 Господ им е дал огромни природни богатства , амо им е взел акъла.Комунизъм ще правят...Ето до къде се доведоха.
24
2
 
0
 
! Отговори
да да преди 5 години
до Анонимен Е да била е а сега защо не е
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разгледах галерията. Не съм фен на натруфения тунинг и лично аз бих разкарал някои кичозни елементи, като грозните тунинг джанти, черното фолио по прозорците, праговете, дъждобраните, предния ролбар, резервната гума на задната врата, но като цяло всичко останало се е получило доста сполучливо. Лед светлините доста освежават външния вид.
22
2
 
0
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 5 години
Преди 2 дни бях в Родопите. В град Девин.Бяхме 4-*** колеги за риба и решихме да ошетаме района за гъба манатарка.Та видях една текезарка УАЗ-ка да тегли каруца сено.Впоследствие разбрах,че УАЗ-ките са най-предпочитани от помаците .А бе има един двигател,скоростна кутия ,преден и заден мост.Другото си е екстри за пра българите.Спрях една УАЗ-ка и попитах собственика за колко може да ми я продаде?Изгледа ме учудено и махна досадно.Вечерта разбрах,че родопчаните броят около 4 бона за нещо от 70те
21
5
 
0
 
! Отговори
Правописа преди 5 години
Всъдеход на макакски ли е?
20
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там, откъдето минава "Нива" - стандартният модел, не минават Тойота Лендкрузър, Нисан Патрол, лъскавите Ровери, Мерседес D Кlasse, Порше Кайен и разни корейски паркетници. Може би само Самурай ще мине. Причината е проста - късо междуосно разстояние. Затова я купуват навсякъде. А целта на занятието е тази. Колата стои много добре в пазарната си ниша.
19
4
 
8
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
До БобчоКамАЗ с двигател от Мерседес? Я с скрий! Дай линк, да видим1 КамАз използват свои двигатели и такива от ЯМЗ. Какво ще кажеш за DAF, те са с двигатели "Cummins"? Кефят ли те?
18
11
 
4
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Много кефят руснаците - нов Камаз направиха с двигател от......Мерцедес. Много му разбират.
17
6
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Голяма работа са ладите само дето баланса им е като на пияна рускиня
16
15
 
7
 
! Отговори
123 преди 5 години
Като човек имал Лада мога само да кажа: ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА болен мозък.
15
23
 
13
 
! Отговори
.!. преди 5 години
Това каквото и да го преправяш си остава червивата ябълка.
14
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотия!
13
23
 
25
 
! Отговори
Атаkист преди 5 години
Руските коли са се доказали като съчетание на лукс, издръжливост, маневреност , икономичност но със състезателно ускорение. Руския автомобил е като от футуристичен сериал, Стар Трек, Бойна Звезда Галактика и др. Руските мотори с Кош също са много добри.
12
11
 
19
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
"Нива"- та е сгодна кола и затова имам една 30 -годишна под сайванта на село,, спряна от движение но като си отида и я вадя да ида до язовира, до реката из гората на тиферич. Предимство е междуосевото разстояние - много по-малко от това на големите джипове.
11
22
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХахахахаКато стигнете дъното и почвате да копаете, статия за това че някой си продава колата с невероятната ехстра - люк - хахаха , Ама и пияната рубашка не пада по-горе от вас и той се бори да е на дъното- 20 000? - че то мерцедес "фул екип" 2009г струва толкова.
10
17
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бaxти новината. Некъв мyжик си претапицирал седалките и сложил люк на тавана и айде 20 евра, сууупер интересно.
9
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля тези които ползват влака Шумен-Каспичан да не дават мнение за влака Комунаре-Карнобат
8
12
 
33
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
според един другар аус руссланд : ведрото с болтове си остава ведро с болтове.
7
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много се забавлявам на такива обяви.Напъните на разни руски тарикати да покажат ,че и допотопните им возила са ценни.И кво?Богатите рускини зарязаха евоците,хвърлиха на бунището хикс птиците и емел-ите и си купиха Лада нива.С 80 коня мотор от Лада 1600s.