Лондон забрани Uber отново, защо?

Случващото се е тест как компанията ще се справи с недоволството
Обновена: 29 ное 2019 09:37 | 29 ное 2019 09:30, Ния Христова
8
Лондон забрани Uber отново, защо?
Снимка: Ройтерс

Лондон забрани технологичната компания Uber за първи път, когато беше под ръководството на един от основателите и главен изпълнителен директор - Травис Каланик.

Сега идва втора забрана, при сегашния шеф - Дара Хосровашки. Тя едва ли ще се приеме от лондончани, но проблемите на Uber Technology са много по-сериозни от темперамента на мениджърите, пише Леонид Бершидски в коментар за Bloomberg.

За първи път през 2017 г. "Транспорт за Лондон" (TFL) отказа да издаде лиценз за експлоатация в Лондон. Като причина за това се посочи липсата на проверки на шофьорите, несъобщаването на компанията за престъпления, както и използването на софтуер, който отказва да вози хора, определяни като държавни служители или служители на реда.

Цялата статия може да прочетете ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: лондонлицензUber
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Ами преди 4 години
То е ясно защо ето затованесъобщаването на компанията за престъпления, както и използването на софтуер, който отказва да вози хора, определяни като държавни служители или служители на редаЗащото не си докладват клиентите
6
0
 
5
 
! Отговори
Dr Watson преди 4 години
Не са ги забранили, а не са им продължили лиценза. Става дума за пари,при това доста. Ако си платят, ще вземат лиценза.
5
2
 
1
 
! Отговори
Презкурандо Мио преди 4 години
Лондонистански лакърдии и неволи.Ако ще да се изколят.
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
20мин с убер платих 4 евро а с нормално такси платих 22 евро така че за народа убер е супер нещо, само че за хазната на корумпираните крадци не е добре!!!!!!
3
0
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Висини в менте-журналистиката...
2
7
 
15
 
! Отговори
.. преди 4 години
Явно са се поучили от Боко... В БГ ги забраниха много бързо, по демократичен начин, не си спомням какъв беше, но демократичен. Може би ащото по този начин губят бакшипите, а те са на батко и кратко. И в Лондон ще да е така... демокрация му се вика.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Цялата статия може да прочетете ТУК" Браво! В най-скоро време очаквам и статии със "това което следва ще ви разтърси! - кликнете тук"