В Англия направили само 197 автомобила през април

Редица фабрики прекратиха изцяло продукцията на превозни средства
29 май 2020 14:57, Бойчо Попов
14
В Англия направили само 197 автомобила през април
Снимка: Bloomberg

Автомобилните производители във Великобритания са произвели през април най-малко превозни средства на месец след ерата на Втората световна война, след като пандемията на коронавируса доведе до блокади, които затвориха фабриките.Hidden Field

Производството е спаднало с 99,7% до едва 197 автомобила за месеца, се казва в съобщение на дружеството на автомобилните производители и търговци (SMMT) от петък, цитирано от Bloomberg. Редица фабрики прекратиха изцяло продукцията на превозните средства през април и вместо това започнаха да изработват лични предпазни средства, включително щитове за лице, визьори и медицински мантии, посочва SMMT.

От началото на 2020 година производството на автомобили в Обединеното кралство е спаднало с 27,6% спрямо първите четири месеца на предходната година, като в рамките на януари - април бяха произведени 121 811 по-малко автомобила, показват данните на SMMT.  Hidden Field

Според анализ на индустриалната асоциация производството на автомобили може да падне под един милион бройки тази година. Това би било по-слабо ниво, отколкото по време на световната финансова и икономическа криза през 2009 г.

"Производителите започват да се измъкват от продължителното затваряне на предприятията в един много несигурен свят и увеличаването на производството ще бъде постепенен процес, така че трябва правителството да работи с нас, за да ускори възстановяването на този фундаментално силен сектор, да стимулира инвестициите и да защити работните места", заяви Майк Хоуз, изпълнителен директор на SMMT.

Колко коли бяха продадени през април на Острова вижте в продължението!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Коли от Англия до БГ преди 3 години
Рувен Транс БГ доставят коли от Англия :)
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То па едни коли.....
9
4
 
4
 
! Отговори
az преди 3 години
хаха, Гришата е направил повече за април само, а боката с държавна поръчка за милицията ги е купил по 200 бона парчето
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само 197 прецакани клиента, явно балъците на острова намаляват.
7
1
 
7
 
! Отговори
до 5 и 6 преди 3 години
Ако смяташ правителството, медицинския персонал, шофьорите на автобуси,персоналът на супермаркетите, работещите в хранителни складове и аптеки за никой, значи наистина никой не е работил.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никаква загуба за човечеството.Ако не карат коли и отслабнат, ще е от полза за всички.Онези от пещерите със сопа в ръката все коли са карали, нали?
5
1
 
3
 
! Отговори
Инфо!! преди 3 години
Бойч0 Поп0в ще докажеш ли сега кога и каде точно са работили ?Аз знам че си на мама и тати рантутинечето ама не е хубаво така да лъжеш в новините !!!
4
5
 
0
 
! Отговори
Инфо!! преди 3 години
Я сега тоз който е написал статията да докаже че е истина .Не само да лъже тук .В Англия никой не е работил през 01.04.2020-30.04.2020Ще дойда един в вашия офис и ще съжалявате да знаете и на работа няма да бъдете повече !!!!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ролс ройс и бентлита понякога се правят по поръчка и на ръка
2
1
 
9
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 3 години
за 1 месец 200 каляски само.. това трябва да се отпразнува като Деня на земята
1
3
 
5
 
! Отговори
... преди 3 години
да си ги карат със здраве.