37

sokrat62

преди 10 години

Че кога социалист е плащал за секс, това партията не го позволява!!!Освен това е против партийните принципи - "Всичко чуждо е общо особенно жените ха,ха,ха

36

Dublin

преди 10 години

Плащаш за секс осъждат те......namerili mu lesnoto..._bes..., a kogato triabva da i platis-aaa, mace-az nezakonni nesta na pravia...;)) A inace si e pulna OLIGOFRENIA zakonceto.Ste zahlebi Germanito-ordi zagoreli frenski skakalci iako ste ja nalaziat prez weekenda.Abe kak e trugnalo fransetata da ne praviat Frenska Dzamahirija?? Skoro ocakvam deviceski pojasi i zadulzitelni BURKI i HIDZABI...

35

Mangi4a

преди 10 години

"Плащаш за секс осъждат те" Момчета не плащайте на проститутките във Франция!Гледайте те да ви платят!

34

---

преди 10 години

Какви жени стават ***, с желание ли се продават по ....

33

Мадам

преди 10 години

Сваляйте гащичките, разтваряйте краката и навлажнявайте катеричките...Чака ни хубав работен ден.

32

калашник

преди 10 години

колко къса е народната памет,преди години французите се бяха заклели че никога вече няма да гласуват за социалистите.и бяха прави,защото виждате какво може да сътворят ,пък дори и във франция.на социалистите мисленето и обучението е тотално изкривено,въпреки това и на германците им се размина за малко на последните избори.но виж нас не ни подминава тая червена чума.

31

Анонимен

преди 10 години

Да не би като са криминализирали продажбата и употребата на дрога тя да е изчезнала? Само цените са по високи.Легализирайте проституцията и продажбата на дрога и цените ще намалеят, престъпленията свързани с тях ще намалеят че и броя на клиентите може да намалее щото няма да е такава тръпка да правиш забраненото. Пък после им хакнете едни 700% акциз като на цигарите за да печели държавата а не мафията от неизкоренимите човешки пороци.

30

Венелин

преди 10 години

Решението е проституцията да се легализира, а не да се криминализира.Социалистите дори във Франция са ***!

29

hamerikanec

преди 10 години

А на мене жена ми като ми поиска пари, а аз на нея секс в един и същи ден това брои ли се за криминално деяние по френския закон? Ако е така, веднага се местя там! Я се разкарайте бе, няма секс за без пари, освен мастурбирането! Било то кеш, чек, дебит карта, мол, аЙфон, ауди А3, Миникупър или море в Гърция! Тоя закон заплашват да го прокарат, само защото искат някой някъде да започне да си плаща, или да започне да си плаща още повече!

28

translucent film

преди 10 години

просто цената ще стане двойна

27

dp

преди 10 години

Ми ако проработи (което никак не е ясно отсега) ще е добре, в смисъл ако можешедраматично да намали проституцията. Но то на мене никога не ми е било ясно как на човекможе да не му умре меракът знаейки, че плаща за да му угодят та може и да се заблуждавам.

26

boqdjiata

преди 10 години

Sega da zakarash edin avtobus ciganki na granicata mejdu Ispania - Francia .. :)))

25

Нямам думи

преди 10 години

Страхотно е! Най-после нещо смислено освен Елисейските полета:)Дано навсякъде посвета го прокарат. Намирам, че само това е начинът.

24

Гошо

преди 10 години

Поредната простотия на бюрократите. Да превърнеш доходоносен законен бизнес в сив сектор. Единственото хубаво нещо във Франция е Чуждестранният легион.

23

Анонимен

преди 10 години

Невероятна глупост са сътворили френските законотворци социалисти.

22

до 10

преди 10 години

не давай акъл за неща, които не разбираш. В холандия кото всичко е легално да не мислиш, че всички плащат данъци и че всички са доброволно там. истината е че зад всеки бърдак стои толкова много мърсотия. ..полиция политици адвокати счетоводители каналджии сутетьори тъсачки на нова мръвка и накрая момичета. та това е бизнес за стотици милиони, покрай него дрога, оръжия, крадени коли, застрахователни измами и тн и тн. единствения начин да убиеш пазара е като разкараш клентите и бизнеса ще се измести

21

Анонимен

преди 10 години

тези умници и ще разрушат църквата в центъра на Париж построена от дарявания на проститутките

20

iv

преди 10 години

Най-после нещо разумно!!! Естествено е, че щом има търсене - ще има и предлагане!!!Това е основен закон в търговията!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Французите са на път да изчезнат. *тяването добива титанични размери. Скоро си разрешиха *ите да се женят, сега ще глобяват за *ане. Скоро ще разстрелват, ако си нормален. Оланд им .ба лелята на нацията.

18

Анонимен

преди 10 години

Крайно време беше да се сетят къде бил ключът от бараката. Дано се спаси света от гнусните сводници, които изкарват пари на гърба на жени и деца и от не по-малко гнусните им клиенти.