55

Бил К.

преди 10 години

Скъпа Моника,Аз съм унизен също.Мислех че ни е хубаво.Б.К.

54

партиен член

преди 10 години

Ми то тая *** ако не се беше похвалила какво и на кой си е слагала в устата , никой нямаше да я знае.Сега била унижена.Га яди кюфтьетата ни рива? Са що плачиш.

53

Cingunkare Efendi

преди 10 години

Lewinski sigurnk lapala PISTAKA NA KLINTUN.EGATI I si ya biva osts pickata.Sigurnk e lapala I sosove na drugi mijkarani.

52

АТАКИСТ

преди 10 години

до 126Аааааа...там питай себе си и всички свои сънародници БГ турци гласували като по команда за Доганя! Добре ли е на ваш гръб( на бг турците) да стане милиардер? Питам добре ли е?

51

АТАКИСТ

преди 10 години

до 120 Какъв си, бе ***? Нали ти виждам изказа наред с правописа. Най- смешни са ми такива турци като теб, които се опитват да пишат грамотно, а то накрая се получава пълна комедия.Ебахта в турчина жалък смешен аз!

50

АТАКИСТ

преди 10 години

до 116Рязан ***, имаш ли ТОПКИ за да признаеш, че съм прав???? Нямаш!Знам!

49

АТАКИСТ

преди 10 години

до 116Виж сега, ***, разбрах те вече напълно че си *** ***. Знаеш ли по к'во? По последният ти пост. от едни определени изкази. Живял съм толкова много сред вас, че ви знам как мислите и как се изразявате. *** скапан *** си, нали? И Искаш тук да стане един ден турско, нали????Признай си бе! Аз го знам...признай си че си такъв тук и кажи че съм прав...и кажи най-важното- Че като бг турчин мечтаеш един ден тук да стане Турско- Турция да ни завладее.Можеш ли, ***?

48

Анонимен

преди 10 години

Сеироуглу на кол!

47

До 111

преди 10 години

Замени фесовете с потури!

46

баи Ганю

преди 10 години

Че то целият свят си го знаеше че е било по взаимно съгласие,но с различни цели и от двете страни къзъм!

45

Генев

преди 10 години

Ееее , какво толкова е направила мацката? То и нашите Бг. "политички" със сочни устни са направили тоолкова м*нети на евопейски и американски лидери . Апък никой не ги упреква , че са прегрешили ?

44

АТАКИСТ

преди 10 години

На бг турците в нашия край им казваме КУЧЕТА.Имаме и една приказка за тях: КУЧЕ ЛИ Е, ДА Е УБИТО БЕ! П.С. Искам да подчертая , че харесваме много четирикракият бозайник- кучето.

43

Атакист

преди 10 години

Гледам тука още гнусни и несъстоятелни коментари.Значи:Според най-добрият психиатър на България Волен Сидеров е напълно нормален и много умен!Повредата е в тия които не мислят така!Факт.Второ Волен не се е нагаждал никога към никого,просто е подкрепял Герб в началото когато е смятал че имат някаква обща кауза за Бг.Но когато ББ излъга Сидеров веднага сне подкрепата си!Факт!Трето Сидеров откъсна главата на долната безполезна мутра и му *** на врата!Колкото и да не им се искаше да става така!Факт

42

Анонимен

преди 10 години

"отказала оферти за работа, от които е можела да печели над 10 милиона долара"Няма такава работа (на трудов договор) от която да се печели милиони.

41

АТАКИСТ

преди 10 години

Единствен Сидеров е в подкрепа на руснаците по отношение на Украйна. Единствно Сидеров бил според *** *** тук дружка на Местан и Ердоган. Баси парадокса!Да се смея ли, да се хиля ли или да рева от смях. Т'ва да си болен мозък не е лесно, но когато си и *** болен мозък- настава съвършена тъпотия.

40

Анонимен

преди 10 години

И ся кво работи тая хубавица?

39

АТАКИСТ

преди 10 години

до 76Не ти се получи този път! Пробвай пак!...АКО МОЖЕШ!

38

Анонимен

преди 10 години

До от менЗабравих,той Еър форса единичката е предвиден да се вдига и с калпав керосин! Евалла им на американчетата!

37

коментирайте това

преди 10 години

Жуков е депутат от партията,,Единна Россия,, на Путин .Коментарите оставям на вас...Следствените власти в Русия са повдигнали обвинение срещу депутата от Брянск Никифор Жуков с формулировката "212 престъпления против неприкосновеността на непълнолетни. Това стана ясно от публикувано официално съобщение на сайта на Руската следствена служба, цитирано от lenta.ru.

36

от мен

преди 10 години

до 67......то остана и Еърфорс 1 да не може да се вдигне!