16

Врана

преди 10 години

До АнонименШифърът е следният: в да се чете като е, аахрояети кято анахорети (къде ли е чул тази дума, означава глашатаи), а - да се чете като т, ж - като б. Като се сложат и запетайките, се получава: Тодоре, това ли те лъжат путинските анахорети, ти си бил много лесен, бе.Авторът вероятно има пред вид наивен. 7-8 години учителстване, 20 години преводаческа работа и няколко шпионски криминалета ми помогнаха да се справя. Имах един началник, който пишеше на англ. с кирилица.За второто си прав.

15

обикновен

преди 10 години

Най лошото за обикновените хора като мен, от всичките тези събития,е безвъзратното разрушаване на представата за демокрация,свобода на словото,права на човека и т.н.

14

Анонимен

преди 10 години

До БобиООН, кой преследва кримските татари?! Що за глупаво плямпане! Подли търтеи, слуги на злото! Защо не осъждате избиването на милиони виетнамци (за Хирошима изобщо забравихте), иракчани, сърби бомбардирани 5 месеца по 24 часа денонощно без да са във война чист фашизъм! Мълчите за показното печене на човешки глави на скара в Сирия, и за бандеровци, изгорили живи 46 одесити, а,не, те са ви борци за демокрация. Раздухвате омраза, насъсквате татарите не понесохте, че са съгласни с референдума, вие сте подпалвачи, не миротоворци. Безсрамници, време е да ви закрият, както преди ВСВ.

13

Анонимен

преди 10 години

Amerikanzite iskat Ewropa da naloji sankzii na Rusia, a samite te podvivat opachka.САЩ се надява на продължаване на "космическото" сътрудничество с Русия .

12

Анонимен

преди 10 години

До Боби Боби, това всички го правят, после пускат във ю-тюб с коментар "гледайте какво не пускат по новините - цензура..." 45 години "студена война" - и двете страни ги владеят до съвършенство тея номера... Няма да плача нито за САЩ, нито за Русия - на никой не му се е разминало в исторически план. Единствено ми е жал че само зомбират хората и ги насъскват едни срещу други да се избиват.

11

крокодилски сълзи

преди 10 години

Дааа,сериозно се влошиха правата на човеке в Украйна когато терористи свалиха правителството и сега използват армията на Украйна и малки армии платени от някои олигарси като Коломойски за да се разправят с етническото руско население танкове,палежи и терор.Това разбира се е заради Крим където не можаха да премахнат руските бази.Но ООН защо да се безпокои,направиха ли нещо за Палестина,спряха ли войните срещи Ирак,Либия или мислят,че сме ***?

10

Анонимен

преди 10 години

като си помисля за десетките хиляди хрантутници в ЕС и ООН ми идва и аз да хвана автомата

9

Анонимен

преди 10 години

ООН - най-излишната и безполезна международна организация, проводник на американските интереси по целия свят! Абсолютни мижитурки!

8

Анонимен

преди 10 години

Някой може ли да разгадае и преведе неграмотните простотии, написани в 9-и пост?! Между другото подобен род писания са емблематични за по-голямата част от русофобите!

7

Анонимен

преди 10 години

OON PREZ ZQLOTO VREME OT SAMOTO NACHALO NA KRIZATA V UKRAINA SE DYRJI KATO *** ZASPALA

6

Новинар

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВНовината за "Запорожката" АЕЦ няма да види бял свят в "демократичните медии....Както бял свят не видя новината, че от ТРИ дена Бандеровците взривяват газопроводи в област Галчина... Тези още живеят във 1943 г. !!!! Според Укро медиите задържаните въоръжени " гости " до "Запорожката" АЕЦ след разговор със МИЛИЦИЯТА са били освободени ??????ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ !!!! БАНДЕРОВЦИТЕ ОЩЕ ВЗРИВЯВАТ ВЛАКОВЕ, А МИЛИЦИЯТА ГИ НАРИЧА ГОСТИ :)))))

5

Анонимен

преди 10 години

Сега вече на всички трябва да е ясен смисъла на "зелените човечета" които не допуснаха това да се случи в Крим!

4

neni4a

преди 10 години

Тия от ООН са пълни ненормалници. Какви преследвания на кримските татари виждат а ? А за етническото прочистване от Кивеските пишман управленци,нищо не казват,мълчат като на*рани ,каквито са и всъщност. Но каквото и да кажат,каквито и доклади да пишат,Крим е в Русия ,а Донецка и Луганска области са практически извън Украйна. Вместо да запазват ла*ната,да вземат и да си сменят марионетките в Киев,че да има някакъв теоретичен шанс,Украйна да не загуби Донецка и Луганска области

3

Анонимен

преди 10 години

Диверсантите на другаря Шуткин в действие...

2

333

преди 10 години

А ООН, кога ще излезе с тревожен доклад за състоянието на бялото население в крайните квартали на Лос Анжелис ..... ама айде моля ви се по сериозно с платените статии

1

...

преди 10 години

ne me u4udva