14

много интересно

преди 10 години

БСП /шефът на Инспекцията по труда в Кюстендил/ проверява Лидер /собственикът на мината и магазина/, като Лидер подкрепи БСП на Евроизборите :)))) И докъде мислите ще доведе това? Имам предвид - не очаквайте резултати от проверката, поне не - качествени резултати.

13

Анонимен

преди 10 години

TAPANARA KOMUNISTI4ESKI PEN4EV SI PRAVI PIAR S NQKAKVI PROVERKI NA GROBOVETE NA ZAGINALITE PREDI GODINA MINIORI . EI MRASEN KOMUNISTI4ESKI EVREIN NQMA LI DA SE SPRE6 BRE TAPANAR . MAMI4KATA TI MRASNA EVREISKO KOMUNISTI4ESKA . OTGOVORA TI SAM GO SLOJIL V RAMKA I BARABAR S RAMKATA MRASEN KOMUNIST 6TE TI GO NAVRA V GAZA

12

XA XA XA

преди 10 години

До АнонименKAK SE RODI TAKAV TAPANAR PROST HODI DA SPISH PRI MAIKA SI DA NE TE PREVARI NYAKOI CHICHKO

11

Анонимен

преди 10 години

Хора, вие сякаш падате от Луната. Резултатът на ГЕРБ беше толкова висок, защото във всички малки и големи градове, където ГЕРБ имат кметове, служителите в общинските фирми бяха задължени под строй да ходят да гласуват за ГЕРБ. Сложете техните семейства и деца, които имат право да гласуват. Заръките на Цветанов в тези населени места са ясни - или гласуваш за нас или оставаш без работа. Това е, какво се чудите.

10

ХА

преди 10 години

Ха!Мога да свидетелствам под клетва като бивш служител на Ковачки в София.Бизнесът с който се домогва до приватизация започва по времето на Костов - контрабанден внос на американски пилешки бутчета и разнасяне на куфарчета към партийната централа.По времето на ББ (Бойко Борисов кмет) имат общи планове за строителсво на завод за ***. Не се разбраха за комисионните. Още в далечната 2004г. старите пушки ме предупредиха - заплата се получава след 3 месеца във всичките му фирми КОВАЧКИ

9

политолог

преди 10 години

Видно е отвсякъде , че БСП-ДПС-Атака-ДС са вредни за България. Единственото , което направиха за една година е да изтеглят 7 милиарда лева заеми и да ги откраднат , без нищо съществено да се направи за обществото. Каквито и да са ГЕРБ и РБ те просто умеят и работят за България. Това в момента е реалното нещо в Държавата. Другите партии са *** ми дойди ми , и няма какво да ги коментираш.

8

vesko02

преди 10 години

Вдясно -кръгче, вляво-квадратче, ама забравих после какво да правя с тях

7

Анонимен

преди 10 години

Запомнете че Лупи така ще изтръска цска-то ,че накрая и седалките и армировката ще заминат.

6

Анонимен

преди 10 години

Щом са отишли да проверяват значи са инструктирани нищо да не намерят - типично по чугунски!

5

Рали1

преди 10 години

Журналистите ли са виновни за състоянието на мините,за това че тези хора нямат никаква алтернатива ? "Има светлина в тунела. От президентската администрация вече отговориха.Днес(28.02.2013 г.) ми звъннаха от канцеларията на Р.Плевнелиев,за да поискат адрес за обратна връзка"Компания,свързана с Хр.Ковачки,е подала искане за лиценз за жп превозвач.Това съобщи в."Труд",като от министерството на транспорта потвърдиха информацията,че документите на "ТБД - Товарни ппевози"е ТЕЦ Бобов дол."

4

Рали1

преди 10 години

Енергийният олигарх Хр.Ковачки затваря 4 свои рудника-"Чукурово","Бели брег","Бобов дол" и "Перник".Около 10 000 миньори остават на улицата.откритият рудник на мина "Бобов дол"в града също ще бъде затворен.Това е признал пред местния парламент на заседание в сряда самият председател на Общ.съвет в миньорския град О.Зарев.Браншовият синдикат в сряда е изпратил протестно писмо до председателя на парламента Ц.Цачева,министъра на икономиката и енергетиката Д.Добрев и президента Плевнелиев"2013г

3

Анонимен

преди 10 години

Нискообразовани журналисти като Ани Цолова и Виктор Николаев завършили по време на голямото купуване на дипломи излишно нагнетяват атмосферата защото не са компетентни. С това излишно вдигане на напрежението могат само да навредят на тези работници. Нека все пак не забравяме, че заплатите в производството винаги ще са ниски докато има такива незаслужено високозаплатени журналисти в България.

2

Тъпи медии!

преди 10 години

Купона за храна не е задължение, а социална придобивка,която се облага по определен от закона начин. И ако работодателя сега не иска да си създава повече проблеми може до размера на безплатната храна да доплати добавка към заплатата, след това да си направи реклама, че е вдигнал заплатата, а работниците ще загубят защото тогава по-голямата сума ще бъде обложена и ще получат по-малко от сегашното. Купона в магазина не е задължителен защото със същите карти получават добавката и в стола.

1

Анонимен

преди 10 години

Ами добре,обаче като зная тези ,,от инспекция по труда'' колко са корумпирани....някой някога,някъде да е чул тези да са наказали някой работодател?? Човек остава с впечатление,че в бг работодателите са по-изрядни и от Германия,а не е така.Аз съм бил свидетел как пишат протокол за нарушения,след което отиват на обяд със собственика и протокола става коренно различен,глобата е около 50-100 лв за дреболии и всичко е ОК