25

аз

преди 10 години

тази статия е пълна глупост- далеч от истината... престанете да ни занимавате си идиотизми, смятах, че това е сериозен сайт

24

гучко

преди 10 години

Теди нещо си слънчасала

23

бай Стоян

преди 10 години

ако съм всичко това, защо трябва да си развалям кефа като се оженя?а жените са два типа - умни или грозни, красивите глупачки погрозняват скоропостижно като красиво опакован нежелан подарък

22

Шоп

преди 10 години

Истинският мъж не "излиза" с някоя си, защото щом вече има апартамент, кариера и всичко останало, трябва да си има и семейство и да възпитава деца. А мъж, който на 19 години има апартамент и е мениджър от средно ниво явно е получил тези неща като подарък. А, този, който и на 35 продължава да "излиза"....вие сте му поредното забавление за две седмици.

21

Сашо

преди 10 години

До Анонимен 16 "Мъжа,трябва да е ПОНЕ- богат/готин/красив/силен/грижлив/мил/интересен/възпитан/добър/иновативен/аватюрист(ама само като му кажат)/харизматичен/секси/позитивен/да пере,мие,чисти/да се съобразява и да почита жена си като божество/да е написал една глава на кама-сутра и т.н"Забрави да уточниш, че жената може да бъде дебела, грозна, ниска, стара, проста, бедна, фригидна, досадна, да изневерява и това не трябва да е проблем, защото ражда деца .Статия от жена за жени .......

20

ak

преди 10 години

<b>Hello</b>

19

реостат

преди 10 години

ГОСПОД си знае работата на зла жена зъл мъж и момченце да е злата жена го превръща в заразно зло

18

Анонимен

преди 10 години

До чупакабраЧе кой е Брат Пит? ***, което с агентката на ООН (НАТО) Анжелина Джоли, осиновява деца, които един ден ще бъдат подставени лица на световното задкулисие.

17

чупакабра

преди 10 години

Четейки инфантилните излияния на авторката Теодора Драганова, човек може да си направи извода ,че същата е около 25 годишна кифла , влюбена в Брат Пит , мечтаеща да се омъжи за негово подобие , по възможност в чужбина , като същевременно , някоя сурогатна майка роди дете вместо нея ,за да не си разваля фигурата.

16

Анонимен

преди 10 години

До "Всяка жена става за семейство това им е в природата."Жена, която постоянно те дегустира как си с работата, как си с парите, не става за семейство.Такава ако се разболееш или останеш без работа, ще ти сипе отрова, ще те наклевети и ще те вкара в затвора.

15

Анонимен

преди 10 години

Добре разбрахме че мъжа,трябва да е ПОНЕ- богат/готин/красив/силен/грижлив/мил/интересен/възпитан/добър/иновативен/аватюрист(ама само като му кажат)/харизматичен/секси/позитивен/да пере,мие,чисти/да се съобразява и да почита жена си като божество/да е написал една глава на кама-сутра и т.н

14

Анонимен

преди 10 години

Всяка жена става за семейство това им е в природата.

13

Анонимен

преди 10 години

Иска жена за секс.Вижда дадената жена като секс и нищо повече.

12

Анонимен

преди 10 години

До "Няма да се обвързваш. Явно не са ти по джжоба подобни жени."Започнеш ли една жена да я преценяваш по джоба си, дали ти подхожда, значи че тази жена не става за семейство. Такава става само за секс без обвързване и по възможност за по-кратко време, че да не изсмуче средствата ти, които можеш да уползотвориш за издръжка на (бъдещите) си деца.

11

Анонимен

преди 10 години

А какво искаш ти от подобнаа жена защо не изложиш своите аргументи.Какво очакваш ти от тази жена?

10

Анонимен

преди 10 години

Няма да се обвързваш. Явно не са ти по джжоба подобни жени.

9

Анонимен

преди 10 години

Накратко казано истинският мъж е човек който няма да ви кара да вършите домакинска работа,ще има достатъчно пари за да демонстрира любовта си и същевременно ще е достатъчно зает за да ви осигурява пари и да не ви занимава с него за да имате време да се излежавате да не правите нищо или просто да кръшкате на спокойствие с друг не толкова истински мъж;) Имам една идея като прагматично мислещ човек. Що не станете call girl? По цял ден само истински мъже ще срещате.Според статията де ..

8

Анонимен

преди 10 години

Ако намеря жена, чиито финансово положение и доходи са съизмерими с моите, веднага бих се обвързал. Но такава, която добре си е направила сметчицата, че аз ще бачкам като ***, а тя ще може да отдъхне...за такава съм още млад за обвързване !

7

Анонимен

преди 10 години

Сделка има само от мъжка страна но не и от женска.Деца без онвърьване.

6

Анонимен

преди 10 години

Това ли искаш?Дете от определена жена? Не искаш да е майка на децата ти но искаш деца от определена жена.Как раьбра че това е жената?