Знаците, че излизате с мъж, не с момче

Или как да разпознаете сериозния кандидат-партньор
31 май 2014 22:45, Теодора Драгоева
28
Знаците, че излизате с мъж, не с момче
Кадър от филма "Безкрайна любов"; Снимка: outnow.ch

Много жени, отчаяни от представителите на силния пол, са на мнение, че вече няма истински мъже. Напротив, те съществуват, макар в последно време да са истински дефицит. Лошото е, че в началото всеки мъж се представя за този, който жената би искала да срещне. Друг е въпросът, че много скоро много от тези „мъже“, показват истинското си лице на все още момченца...

Ако вие сте жена, която вече копнее да намери сериозен човек до себе си и на която ѝ е писнало да си играе на игрички с момчета, значи трябва да се научите да разпознавате истинския мъж от момчето. В случай, че имате нужда от малко допълнителна помощ, ето кои са знаците, че този път срещу вас стои истински мъж:

1. Апартаментът му прилича на апартамент. Не на развратно жилище. Не на зоологическа градина. Не на сметище, а просто на апартамент. Не е задължително апартаментът да бъде негова собственост, нито да бъде обзаведен по последните дизайнерски тенденции. Важното е да бъде подреден, да си личи коя стая е спалнята, коя кухнята и т. н. Обикновено мъжете, които се отнасят немарливо към мястото, където живеят, се отнасят немарливо и към всичко останало в живота.

2. Той прави това, което обича да прави и умее да се мотивира. Порасналите момчета, вече мъже, имат ясна представа за живота си. Те имат план как да стигнат от точка А до точка Б. Това означава, че истинският мъж работи нещо, което му доставя удоволствие и което знае, че ще му бъде от полза за в бъдеще. Той не си губи времето с почасови работи или „кариера“, подходяща за студенти.

3. Той не се нуждае от бавачка. Без значение от това колко е пиян, без значение от ситуацията... истинският мъж е в състояние да се грижи сам за себе си. Ако човекът до вас не ви кара да му бъдете бавачка или да влизате в ролята на негова майка, значи вече е мъж.

4. Той има приоритети и вие сте един от тях. Сериозните мъже знаят какво искат от живота. Знаят кои неща са важни и са истински щастливи, когато срещнат подходящата жена. Те не се плашат от обвързване и не смятат, че романтичните жестове са само за „влюбените тъпаци“.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
10
 
! Отговори
аз преди 9 години
тази статия е пълна глупост- далеч от истината... престанете да ни занимавате си идиотизми, смятах, че това е сериозен сайт
24
0
 
5
 
! Отговори
гучко преди 9 години
Теди нещо си слънчасала
23
6
 
6
 
! Отговори
бай Стоян преди 9 години
ако съм всичко това, защо трябва да си развалям кефа като се оженя?а жените са два типа - умни или грозни, красивите глупачки погрозняват скоропостижно като красиво опакован нежелан подарък
22
1
 
21
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Истинският мъж не "излиза" с някоя си, защото щом вече има апартамент, кариера и всичко останало, трябва да си има и семейство и да възпитава деца. А мъж, който на 19 години има апартамент и е мениджър от средно ниво явно е получил тези неща като подарък. А, този, който и на 35 продължава да "излиза"....вие сте му поредното забавление за две седмици.
21
2
 
16
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
До Анонимен 16 "Мъжа,трябва да е ПОНЕ- богат/готин/красив/силен/грижлив/мил/интересен/възпитан/добър/иновативен/аватюрист(ама само като му кажат)/харизматичен/секси/позитивен/да пере,мие,чисти/да се съобразява и да почита жена си като божество/да е написал една глава на кама-сутра и т.н"Забрави да уточниш, че жената може да бъде дебела, грозна, ниска, стара, проста, бедна, фригидна, досадна, да изневерява и това не трябва да е проблем, защото ражда деца .Статия от жена за жени .......
20
0
 
2
 
! Отговори
ak преди 9 години
<b>Hello</b>
19
0
 
9
 
! Отговори
реостат преди 9 години
ГОСПОД си знае работата на зла жена зъл мъж и момченце да е злата жена го превръща в заразно зло
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До чупакабраЧе кой е Брат Пит? ***, което с агентката на ООН (НАТО) Анжелина Джоли, осиновява деца, които един ден ще бъдат подставени лица на световното задкулисие.
17
2
 
29
 
! Отговори
чупакабра преди 9 години
Четейки инфантилните излияния на авторката Теодора Драганова, човек може да си направи извода ,че същата е около 25 годишна кифла , влюбена в Брат Пит , мечтаеща да се омъжи за негово подобие , по възможност в чужбина , като същевременно , някоя сурогатна майка роди дете вместо нея ,за да не си разваля фигурата.
16
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До "Всяка жена става за семейство това им е в природата."Жена, която постоянно те дегустира как си с работата, как си с парите, не става за семейство.Такава ако се разболееш или останеш без работа, ще ти сипе отрова, ще те наклевети и ще те вкара в затвора.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре разбрахме че мъжа,трябва да е ПОНЕ- богат/готин/красив/силен/грижлив/мил/интересен/възпитан/добър/иновативен/аватюрист(ама само като му кажат)/харизматичен/секси/позитивен/да пере,мие,чисти/да се съобразява и да почита жена си като божество/да е написал една глава на кама-сутра и т.н
14
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяка жена става за семейство това им е в природата.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иска жена за секс.Вижда дадената жена като секс и нищо повече.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До "Няма да се обвързваш. Явно не са ти по джжоба подобни жени."Започнеш ли една жена да я преценяваш по джоба си, дали ти подхожда, значи че тази жена не става за семейство. Такава става само за секс без обвързване и по възможност за по-кратко време, че да не изсмуче средствата ти, които можеш да уползотвориш за издръжка на (бъдещите) си деца.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво искаш ти от подобнаа жена защо не изложиш своите аргументи.Какво очакваш ти от тази жена?
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма да се обвързваш. Явно не са ти по джжоба подобни жени.
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Накратко казано истинският мъж е човек който няма да ви кара да вършите домакинска работа,ще има достатъчно пари за да демонстрира любовта си и същевременно ще е достатъчно зает за да ви осигурява пари и да не ви занимава с него за да имате време да се излежавате да не правите нищо или просто да кръшкате на спокойствие с друг не толкова истински мъж;) Имам една идея като прагматично мислещ човек. Що не станете call girl? По цял ден само истински мъже ще срещате.Според статията де ..
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако намеря жена, чиито финансово положение и доходи са съизмерими с моите, веднага бих се обвързал. Но такава, която добре си е направила сметчицата, че аз ще бачкам като ***, а тя ще може да отдъхне...за такава съм още млад за обвързване !
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сделка има само от мъжка страна но не и от женска.Деца без онвърьване.
6
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ли искаш?Дете от определена жена? Не искаш да е майка на децата ти но искаш деца от определена жена.Как раьбра че това е жената?