156

ROM.bg

преди 10 години

diankov my xaresa evraziska pica ;pretpolagam 4e ne e taka posna i malka kato nashata?aaaaaaaaaaaaa

155

нощен страж

преди 10 години

ТОЗИ Е ОБЪРНИ - ПЛАЩ !

154

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа, може преди да е казвал друго, но било, защото са му нареждали. Ако на някой от вас шефа му нареди, ще изпълнява ли?

153

Анонимен

преди 10 години

Я ПИЦАРЯ СЕ ПОЯВИ. ОТ НАЙ ГОЛЕМИЯТ ХАМЕРИКАНЕЦ СТАНА НАЙ ГОЛЕМИЯТ РУСНАК. Е ТОВА Е ДА МОЖЕШ ДА СИ ВЪРТИШ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ КАТО ФУРНАЖИИСКА ЛОПАТА.

152

Анонимен

преди 10 години

Мони цункай Пуффи !

151

Анонимен

преди 10 години

Браво на г-н Дянков!!! Рано или късно ще се озовем в този съюз с РУСИЯ .Много европейски страни го виждат но все още нямат смелоста да го кажат защото все "по добре живеем когато НАТО ни пази ЕС ДАВА и от нас се иска да викаме У-Р -А-А "

150

Victimized

преди 10 години

Контрол в/у медиите , контрол в/у храните , контрол в/у енергетиката , контрол в/у горивата . Филми , телевизия , промиване на мозъци , да ти казват какво да искаш какво да мечтаеш , пошли и ненужни лъскави дрънкулки , неестествени жени , бляскъв живот . Да искайте точно това което нашия модел може да ви предложи , да купувате постоянно новия модел , да пазарувате да въртите пари . Няма държава в която това нещо да го няма . Замислете се най на края ......

149

Victimized

преди 10 години

Расизма , културното разделение , стиловете музика , футболните агитки , различните партии , различните секти , различните движения , колкото повече са толкова по разиденени са хората , и не могат да погледнат всъщност в посоката която е важна . Колкото повече хората са ангажирани с такива повърхностни глупости толкова по лесно ще е на тези отгоре да манипулират и да изцеждат всяка капка живот в нормалните хора .

148

Victimized

преди 10 години

Всичките териториални разделения , религиозни разделения , сеператизъм и така на татък са финансирани нарочно за да носят разделение на народите , което е просто етностно разделение , не икономическо , икономически се обвързват с корпорациите , и няма политик който да не е свързан с това нещо . Тези държави които са независими , не влизат в медииния обсег . По този начин капиталистите , държат хората разделени заради елементарни предубеждения за да могат те да си действат спокойно и да лапат ..

147

Victimized

преди 10 години

Много от хората пишещи тук не осъзнават , че Русия и САЩ са две страни на една монета , от много години насам след това което направиха Тачър и Горбачов (масовата приватизация в целия бивш съветски блок ) вкара всички в прегръдката на капитализма . Световната банка е както обвързана с всички милиардери евреи от САЩ , така и със всички милиардери от Русия . Капитализма е световно наложен модел и корпорациите казват какво да става , политическото влияние е свързано с спонсорите на политиците .....

146

Анонимен

преди 10 години

я още ли шава...

145

Анонимен

преди 10 години

Няма как този "гениален"финансист да на хвали Евразийския съюз,та той е рожба на компанията на Рокфлер,Морган и пр.мултимилиардери.

144

Финансист

преди 10 години

Винаги съм знаел че Дянков е прав и много добре знае какво прави, особено в криза! Ама окончателно го заобичах, когато комунистите в България започнаха яко да го плюе! От този момент съвсем се убедих в правилността му!

143

Анонимен

преди 10 години

MALCI BE

142

Анонимен

преди 10 години

"Ние сме показали, че не се плашим от руснаците, нито от определени компании, нито от енергийни гиганти. Ако трябва пак ще ги пляскаме."Това коментира вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков по повод исканата от "Атомстройекспорт" наустойка от 1 млрд. евро заради отказа ни да строим АЕЦ"Белене"Копирано от standartnewsСептември 2012г.

141

Вунд

преди 10 години

Уникална чифутска гад, за разстрел

140

хвърлям боб

преди 10 години

Щом това недоразумение хвали евразийския съюз - бягайте далече от него. Няма страна или проблем, с който се занимавал очилаткото и да не е свършило по най-трагичния и съкрушителен начин. От бая държави са го гонили с камъни - види се има опит и сам си стегна багажа веднага след капитулацията на гербавите.

139

stoyan.hlebarov

преди 10 години

Кога успя да се продаде това ***!Добре използва това,че всички се нуждаят от продажници!Явно руснаците не са се излъгали в него,като го назначиха за шеф в тяхна банка!?Само че,трябва да се сети за онази поговорка,че който се опитва да седне на два стола,накрая се озовава на ....пода!Ако има толкова акъл,де!

138

Анонимен

преди 10 години

До трафоПОСТТова което говориш са глупости и лъжи. Лично гледах интервю с Путин за Украйна, ЕСто са тези които поствят ултиматум пред Украйна, ако сте с нас не може да сте и с Русия. Това им е тактиката и спрямо Бг, затова Русия отговаря по съответният начин, а не че иска да ни накаже. В крайна сметка и ти знаеш като не искаш мира идва какво?

137

трафоПОСТ

преди 10 години

До Мнение 153Говорите наизуст, търговията ни с Русия, се спъва съвсем умишлено от самата Русия с високи мита, които *** въведе за всички източно европейски държави влезли в ЕС, нещо като наказателна мярка, с която и в момента плашат Молдова и Украйна.Истинска търговия ще има с Русия, когато там има истинско демократично управление а не диктатурата на двете Кремълски джуджета.