32

taranko

преди 9 години

Hayde v Primorsko, haide v Burgas))))

31

ПОМИЛУЙ ГОСПОДИ

преди 9 години

този пост го пуснах преди 6 часа-има хора със свръх сетивни способности които могат да манипулират стихиите,но няма кой да повярва на тях,без да гледам прогнозата мога да заявя ,че след 16 ч. няма и да има помен от дъжд-А СЕГА Е ФАКТ

30

Shark

преди 9 години

Оооо чакайте, най-лошото тепърва предстои. Нали унищожихте растителността, дюните, дърветата, нали настроихте бетонни хотели за да печелите милиони. Айде сега печелете!! Човека не може и няма да спечели битката срещу природата, запомнете това. Ако не ще го научите по трудния начин!!!

29

ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ

преди 9 години

довечера ще пътувам към приморско и съм напълно спокоен.Направи към БОГ една крачка и той ще направи към теб две!

28

ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ

преди 9 години

толкова ли им се видя трудно да се помолят на БОГ.Всичко щеше да се опправи.Когато се научим да вярваме и да се молим тогава ще заживеем добре .Гърците са пример за това ,ни криза ни дявол ги спира,продължават да си живеят добре,защото вярват ,че бог ги закриля .

27

Черен Петър

преди 9 години

И в Германия валят дъждове, и в Австрия, в Швейцария...Ама там си имат трева, дървета и прочие.При нас си имаме много бетон, асфалт и прочие.Да сте видяли мост на Колю Фичето да се затлачи от прииждащи води, дървета и корени?Строил е човека с акъл и поглед в бъдещето за разлика от нашите съвременници.

26

мдаа

преди 9 години

До *** РеалистЧе е климатично оръжие и аз се съмнявам ,само че е руско, както беше руска и атаката към банка ктб.

25

т

преди 9 години

Централната част била залята?!Звездите ли ви говорят или просто си измисляте?

24

силвия

преди 9 години

В Приморско маат турски и старите моми са с неприлично поведение.Няма да ги съжалявам. Господ бави, не забравя.

23

Анонимен

преди 9 години

Случвало ми се е да летувам неколкократно в Международния младежкия център в Приморско. Една вечер се изля такъв дъжд, че не се виждаше шосето, което свързва ММЦ със самото градче - водата го беше заляла, а също и пространството около него. Бяхме отишли до градчето и на връщане газехме в нещо като езеро, но дълбоко около една педя или малко повече. Просто налучквахме пътя, как не стана някоя беля, не знам. Но бяхме 20-ина годишни и всичко ни беше смешно, дори не се сетихме да се разтревожим.

22

Анонимен

преди 9 години

Кмета на Бургас е от ГЕРБ.

21

морски

преди 9 години

А "корабът" дали пътува или потъва?

20

Анонимен

преди 9 години

След като няма осъден кмет и догодина ще е така!

19

До Шибан Реалист

преди 9 години

Пич параноята е психическо заболяване. Ти ако вярваш, че дъжда и градушката са климатично оръжие с което правят опити върху нас, тогава слънцето какво е? Руснаците го използват, за да ни облъчват с гама лъчи ли? А Земетресенията? Ооо те вероятно, се правят от руснаците, за да разместват земните слоеве така, че нефта и газта да текът към тях? А облаците? Създават облаците, за ни пазат сянка може би? Хайде стига *** на психиатър да ти припише някакви хапчета.

18

До Анонимника 23

преди 9 години

Кой е казал , че са Руснаци ?!?! Може да са всеки от Световните Сили , които почти със стопроцентова сигурност имат системи , подобни на Американската "ХААРП"..... А именно Китай , Индия , Иран......... Защо не и Турция и Северна Корея?!?!...... :( И защо трябва да ни мразят? Просто си правят КЛИМАТИЧНИ ОПИТИ над Държава , за която НЕ им пука изобщо..... а още по- малко че там живеят и хора!!!!! И гледат докъде може да се стигне във влиянието над време и пространство! :(.....

17

Шибан Реалист

преди 9 години

Всичко е ясно! КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ - ИМА И КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ СЕ ИЗПОЛЗВАТ! Всичко тръгва от научните трудове на великия Никола Тесла , който НЕ го е чувал да вземе да попрочете малко! А на НАТО такива мижави страни , като нашата , за които НЕ им дреме и цент са нужни за едно - Да си правят ОПИТИТЕ НАД ТЯХ И ДА ВИДЯТ ДОКЪДЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА КЛИМАТА И БОЛЕСТНИТЕ СЪСТОЯНИЯ!!!!! Ние сме "опитните мишки" а "великите ни политици" са ни продали за някой и друг милион!!!!!..... :( !

16

Анонимен

преди 9 години

Тоз пък климатични оръжия. И защо им е на Руснаците да атакуват Варна, София и Монтана? Ако имаха такова оръжие, отдавна щяха да се изфукат с него и да продават на килограм. А САЩ отдавна щяха да са унищожени от градушки, дъждове,наводнения потопи, урагани,земетресения и т.н.... Легендите за ХАРП са още от времето на студената война. Има и още много други легенди като тази как Руската Армия с лазар преди 50г. унищожила Китайската армия. А истината и според Китай и Русия е че Армията на Китай е изтрепана от мощни залпове на няколкостотин катуюши, всяка от които може да изтреля по 40 реактивни

15

Шибан Реалист

преди 9 години

Тоя така наречен "ЩИТ" , където НАТО "разпъна" над България в началото на 2012 година.... какво си мислите , че е....? Какъв "щит" ? От какво ни "защитава"? Някой да излезе и да каза по поръчковите ни Медии точно за какво става дума или си мълчаха като Дамски полови органи , а? Тия странни самолети , които гледаме почти всеки ден със "странните следи" , които НЕ изчезват за няколко минути , а стават ТЪМНИ ОБЛАЦИ.... Някой да излезе и да каза - ПРАВО КУМЕ В ОЧИ - КАКВО Е ТОВА? ЗАЩО МЪЛЧАТ?!?!...

14

Шибан Реалист

преди 9 години

Хора , вие слепи ли сте?!?! Много ми е чудно.... какво още трябва да стане.... за да ви стане безпределно ясно , че климатичните промени и събития , които стават в последно време - НЕ СА СЛУЧАЙНИ.... а са дело точно на КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ от формата на "ХААРП"!!! Торнадо до Созопол , Ледения Ад над София преди седмица , Потоп в Приморско , някаква лека форма на цунами от другата страна на Черно Море - в Украйна... ИСКАМ ДА ИЗЛЕЗНЕ НЯКОЙ "УМНИК" ПО ПОРЪЧКОВА МЕДИЯ И ДА КАЖЕ , ЧЕ ТОВА Е "СЛУЧАЙНО"!

13

Анонимен

преди 9 години

Да извикат хидроинжинера !P.S. моля *** да не трият коментара за трети път !