бяхме средна ръка хора и имахме всичко .що за глупости се тиражират с присмех за онова време, недоумява предполагам всеки по-зрял гражданин.когато стигнем стандарта на живот от преди 89 година ,тогава да издава книгата си .всичко което се произвеждаше беше истинско и много вкусно ,без оцветители, е-та и други европейски ***.всички знаем недостатъците на соц. времето, но за всичко хубаво,не мога да си кривя душата.беше точно и на място
Не свършиха подлеците,некадърни да се реализират...Щастлива е Албена Шкодрова,само защото не знае колко е нещастна.Предлагам да отиде в САЩ,да ги "разучи задълбочено" за същия период.И да се засрами!!! Ресторанти имаше,защото имаше кой да ги посещава.Храната си я купувахме от МАГАЗИНИТЕ,но беше истинска,без соя,смлени кости и кожа.И до днес си записвам рецепти от познати и правя зимнина ,точно за да не давам пари за купешките ***!И питам :поради що се срамите да се наричате българи!?
поредната промивка на мозъци от някаква си шкодрева...като,че ли ние не сме живяли по това време и нищо не знаем...за съжаление подобни на тази" шкодова" се навъдиха прекомерно..............
Тъй де, ама тогава колбасите не се правиха от тоалетна хартия, турбогел и пълнители, а от месо, в лютеницата се слагаха чушки и домати, вместо нишесте и оцветители, сиренето се правеше от мляко, а виното от грозде.
Книга разказва за кулинарните практики на социализма