31

Асеновец

преди 8 години

Голям наглец тоя Дянков ейййй. Съсипа икономиката, а сега седнал анализи да прави

30

Мдааа....

преди 8 години

Тази сутрин го гледах по Нова ТВ-много истини каза,но кой да го чуе!Насадиха омраза към него,защото беше прям,имаше добри идеи,опитваше се да затегне разпасаните номенклатурчици,но за съжаление беше забравил,бълг.реалност!Той каза и за Гоце ,но най-важната истина която каза е:"Около 72%от собствениците и мениджърите на банки в последните 20 години са кадри на бившата ДС...България е ЕДИНСТВЕНАТА държава от бившия соцлагер,където има активни политици-членове на ДС.Имат власт и влияят на властта!

29

Анонимен

преди 8 години

Върни фискалния резерв, крадецооо!!!!

28

Щирлиц

преди 8 години

Комсомолче,къде са милиардите от управниците преди вас,къде са милиардите от здравната каса!?Не плямпай глупости!

27

Анонимен

преди 8 години

Дянков е идеален образец на неподсъден -поради придобита в резултат на неправилно възпитание дебилност-престъпник.От същото страдат и всички управляващи след 1989г.Природата управлява чрез вечни и безусловни-осъзнати или не от човека- закони,Господ-чрез 10-те Божи заповеди, Президентите-чрез укази!Защо някои се мислят за "НАД ПРЕЗИДЕНТ","НАД БОГ" и НАД ПРИРОДАТА ? ЗАКОНИТЕ не се създават- те съществуват!А т.н."правни норми и закони" са "Разпореждания на властващите в момента престъпници"

26

Анонимен

преди 8 години

При внос на дини и мини таз заплата на господина е супер голяма,а писаха за по-голяма и тъй като сред господата банкери и финансисти като всите министри и други имат заплати двойно по-големи,а главния господин винаги требва да е отгоре с парата то е редно с тез 45 да е над парата на останалите дадена му от бога на борда за пресмятане на око и отдалеко без монокъл габарити и наклоненост,потопяемост на плаващото в неизвестното за абордаж и завличането му на необитаем остров за избор на нов екипаж

25

Go,go,go...

преди 8 години

E, ee 2009-2013 финансов министър.Научихте ли се вече да лъжете Америка... ?

24

Дякон

преди 8 години

Първо платихме срива на икономиката в слетствие рекетьорското управление на ГЕРБ. После платихме увеличената безработица в следствие некомпетентното управление на ГЕРБ. Платихме увеличената цена на тока и намалената покупателна способност в следствие управлението на ГЕРБ. Сега е ред да плащаме ново поскъпване на ел.енергията, да плащаме НОВ 16 МИЛИАРДЕН ДЪЛГ в следствие ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ

23

sdf

преди 8 години

До Анонименми ходи в румъния бе мишок !!! от *** като теб, където си мислят че разбират всичко сме на това положение ! отивай да копаеш на нивата и не мисли !

22

Анонимен

преди 8 години

Ако имахме румънската главна прокурорка и румънската министърка на правосъдието, на Дянков отдавна да са пръснали пърдялника в панделата.

21

Анонимен

преди 8 години

На Боко комедианта с постаната пица и милиардите бонуси раздадени в НАП и министерството на финансите....с огън да ги горят и с бензин да ги гасят!

20

До журналистите

преди 8 години

Всъщност няма значение какво мисли Дянков! А и не разбирам защо го излъчвате въобще! Нито живее в България, нито се е доказал като умен и компетентен човек! Напротив, който и да питате ще ви каже, че е неадекватен и некомпетентен!

19

Анонимен

преди 8 години

Горанов заместника на Дянков - първи приятел с Делян Пееевски.

18

Анонимен

преди 8 години

ето някои от постиженията на "юпитата" - дошли от чужбина и натресени ни за финансови министриМилен Велчев заради него се преструктурира дълга и изплащаем 5 милиарда заем допълнително. Опростихме целия дълг на ИРак без да получим нищо.Симеон Дянков взе 2,5 милиарда от НЗОК и не ги върна. Обяви банковата система за стабилна, докато се е пукала.Чобанов взе 1,5 милиарда дълг.заигра се с енергетиката.Горанов - взе 16 милиарда дълг. фалира КТБ.

17

Анонимен

преди 8 години

Някой помни ли че Дянков искаше да закрива и Грузинската академия на науките? е като стана преподавател той отиде да преподава като гост-преподаветел и в тази Грузинска Академия!също както щеше да шляпа руснаците, пък взе че отиде да работи за тях.Герб не си правят услуга като го показват този човек.

16

ЛИЗАШки

преди 8 години

До поп Груюголяма грешка и лелята СТАЛИНКА ГЕОРГИЕВА

15

Анонимен

преди 8 години

в Днешно време СВ-та не значат нищо. Убедихем се отдавна че и в ЕС постоветен са раздават за заслуги. .Дянков има жена в администрацията на Обама и получи лобистко назначение.В правителството на Бойко го наложи стрина Кри (Сталинка), която му беше основен съветник (на Бойко) а Дянков й е племенник.при руснаците се уреди след като лобира за тях, въпреки че пред нас твърдеше обраното - българсикия Шрьодер. Даже не пожела да свидетелства по делото за АЕЦ Белене в полза на България.

14

Анонимен

преди 8 години

До ***"най-елитния икономически уноверситет в Русия" - айде по-полека с елитите и с "най". Това недоразумение "РЕШ", в което е преподавател е частен университет с съмнително финансиране. А като става въпрос за най-елитен Руски университет, то той е МГУ. За непросветените Московский Государственый Университет. ***, недей да лъжеш хората моля те!

13

Анонимен

преди 8 години

Между впрочем - политиката да се налагат юпита за финансови министри ( Велчев,Дянков, горанов) е мноог грешна. те може и да са добри професионалити в собствената си среда (спорно) но нямат и идея как да се справят сд проблемите на България, тъй като са се откъснали от корените си. Един обикновен бизнесмен, със завод да направят министър на финансите ще е в пъти по-успешен. човека ще има идея кои са реалните пречки пред бизнеса.

12

Анонимен

преди 8 години

За на наградите му може да се спори много. кое е награда - това че отиде на добар служба в Русия след като щеше да пляска руснаците? че обяви банковата ни система през 2010 година са една от стабилните, а КТБ вече е издишала? че награби два милиарад и половина от НЗОк и не ги върна и доведе НЗОК до фалит? Че заради него падна правителството? този човек е за затвора, но сега го реабилиитират. Е, браво на Герб!