129

тя

преди 8 години

Министре , героят на Алеко е по- актуален именно в 21 век , защото много от вас докопали се до властта са точно днешните бай ***!

128

тя

преди 8 години

Как си с психическото здраве Г-н Министълр на образованието?

127

Анонимен

преди 8 години

моля ти се - Азис е много умен в сранвнение с този....

126

Шаран_БГ

преди 8 години

Тодоре, Тодоре-е-е, добре, че си министър на образованието, а не на ПРОСВЕЩЕНИЕТО !!

125

Анонимен

преди 8 години

Сайта ме цензурира като замени синонима на "роми" със ***, но в самата песен се използва синонима.

124

РОССИЯ

преди 8 години

КОГАТО СТЕ ПОДУША Г-Н МИНИСТЪР СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ПЕЕТЕ КАМАНИТЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО НЯМАМ ПАРИ ЗА ЦИГАРИ.АХЕД ПЕВЕЦА ЩЕ Е ПОДОБЪР ОТ ВАС КАК МОЖЕТЕ ДА МАХНЕТЕ ЧЕ Е ОСТРЯЛО .НО И ТИ СИ ОСТАРЯЛ ИСТОРИЯТА НИ Е МИНАЛОТО НА РОДА НИ А РД НЕ ОСТАРЯВА САМО СЕ ПОДМЛАДЯВАИ СЕ ПОЧИТА ОТ РОДА НИ НАЩЕ МИНАЛО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ ДА СИ ЗАБРАВИМ РОДА НИ.***

123

Анонимен

преди 8 години

Като се замисля, не знам въобще какво се пее в дж дж. Трябва да проверим, а.

122

Анонимен

преди 8 години

Всичко за Бай *** трябва да отпадне. Хайде стига вече с тази самокритика. Децата нищо не разбират. Докато обясниш на детето какво е Либерал и Консерва се изприщваш. А Патиланско царство каква мъка е за децата, но ... Бай *** вън от училище.

121

Анонимен

преди 8 години

Чудя се този министър какво си пее под душа сигурно камъните падат

120

Анонимен

преди 8 години

Остави учениците Другарю министър, хвани се с дисциплината, която разруши нашето училище. Намери начин да се справиш с безобразията в училищата, с липсата на поведение , с безпомощността на учителите и безхаберието на директорите. ДИСЦИПЛИНА, това е нещо за решаване, а не Бай *** в банята. Тъпоумните , елементарни ученици /болшинството/ не са чували за Алековото произведение, НО са гледали и чували Бай *** които ни управляват, те са страшни, тях забранете, не горкия Бай ***.

119

Анонимен

преди 8 години

Защо не? Това е сатира и хумор в същото време. Изключително смешна и забавна ситуация, защо трябва да се маха от учебниците, нека да има нещо смешно за дискусии, точно такова поведение предполага широка дискусия в клас. Нали за да има развитие в нещо, трябва да има различни гледни точки, а смехът е лесен начин за усвояване на материала и за откриване на "истината". Стига вече с тези министри, всеки решава и прави някаква простотия. "Ай, сектир"

118

Ина

преди 8 години

Е кой го иска това в учебниците?

117

Ина

преди 8 години

"Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене Разни хора, разни идеали

116

Ина

преди 8 години

Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари! Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един! Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена! Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата не може. Не си ли с тях спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка дявол не може те избра! " Бай *** у Иречека"

115

каналин

преди 8 години

Аз пък се питам с какво изцепките на дребният човечец Танев в едно Врачанско училище се различават от Бай *** в банята. Май модерния Бай *** е решил да изхвърли огледалото та да забрави за вродената си простащина и инфантилна непотентност. Помня, че в училище Бай *** го разглеждахме не като типично български прототип. По логиката на Танев, все едно да кажеш, че Швейк е типичен Чех :)

114

Даже

преди 8 години

Даже история славяно-българская трябва да се учи още от детската градина та чак до 9 клас. Белким се разбере от децата и станат патриоти. Вижте до какво ни докара сегашната система - в лицето на депутатите и управляващите. Има ли един патриот или държавник? Те водят антинародна политика. Изпродадоха всичко, обезлюдиха селата, изгониха младежите. Тези които ги отгледоха станаха лош материал и са подложени на бавно умиране. Нека децата да учат Бай *** изцяло. Той е истински българин.

113

наздраве Българи

преди 8 години

има и по зле от нашия национален герой бай *** си е тарикат и винаги си е на далавера за разлика от иванушка *** така че зависи от какъв ъгъл ще се погледне това което е искал да каже Алеко

112

125

преди 8 години

От сбъркан закон-сбъркани учебни програми! "Интересното"тепърва предстои,когато след 7-ми клас се види,че почти никой от "братчедите",турците ,помаците,селските и бедните деца не иска да учи повече и остава на това ниво.Тогава се провалят и "обединените училища"-хайде прави норматив и качество с часове от 5-ти до 7-ми класове с учители по всичкология.А след 10-ти клас продължаването в 11-ти и 12-ти е просто безсмислено губене на време.Запомнете тази прогноза!Но тогава "педагожките"Кастрева и Да

111

Анонимен

преди 8 години

Как да не е подходяща, няма по-характерна черта на българина от пpocтотията.

110

ТРАКИЕЦ

преди 8 години

През 21-ви век в България има много повече ПРОСТАЦИ от времето на Алеко. Това е видно и в българския парламент. Министъра за да изкара БАЙ *** от банята,наистина е голям ***. Майка България се управлява от много ***,изпростели парчета. НО КОЙ ГИ ИЗБИРА? - ... Творчеството на българските писатели и поети са част от НАШАТА БИБЛИЯ,а от нея не трябва да се премахва нищо.