18

МЕХМЕТ АГА

преди 8 години

КУНЕВА КАЗВА ЧЕ НЕ Е ИМАЛО РОБСТВО А БЯХМЕ СЪЖИТЕЛИ.С ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ.КАЖЕТЕ НА КУНЕВА ЧЕ ТЯ НЕ Е БЪЛГАРКА БЪЛГАРСКА МАЙКА РОДИЛА ТЕЗИ ГЕРОЙ А КУНЕВА РОДЕНА ОТ МАЙКА ПРЕДАТЕЛКА И ПРОДАЖНИЦА.КАЖЕТЕ И ТОВА ВИ ГО КАЗВАМ КОИТ СЪМ БЪЛГАРСКИ ТУРЧИН.АЗ СЪМ БЪЛГАРИН РОДЕН В БЪЛГАРИЯ А НЕ В ТУРЦИЯ РАЗБЕРЕТЕ ТОВА

17

Веси

преди 8 години

Радвам се, че някоя медия започна да ни припомня за българското ни минало и великата ни история. Децата ни трябва да знаят кои са Ботев, Левски, Вазов, а не героите от Листопад.

16

Анонимен

преди 8 години

Българин да се наричам...Ами наричай се българин щом нямаш чувство за срам !

15

Занзи

преди 8 години

До КККАз та разбирам прекрасно. Ама по форумите на Днеса и фейсо, няма да стане, знаеш...

14

Занзи

преди 8 години

Ботев и Левски ако бяха живи, щяха сами да отидат и да се удавят у Дунава! Територия с овце и *** на нея. Остатъци от едно отдавна отмнало величие.

13

Българин

преди 8 години

До Изостанали с ВЕК Ако и децата си възпитаваш по този начин значи наистина сме много зле. След като смяташ така направи ти нещо, че наследниците да ти издигнат паметник, а не само да съдиш другите без да си дал нищо. Пък и Сърбия е близо пресели се там.

12

Алов

преди 8 години

Евалла за инициативата нещо положително в този сайт, страна....

11

ККК

преди 8 години

До Анонимен 8щото сме свободна сържава, а не путинова губерня и мога да се пиша както си искам, Ти също все още имаш право да го тълкуваш както си искаш :):)

10

ККК

преди 8 години

До Анонимен 9именно, пък е хубаво да видиш че са останали още мислещи у нас :)

9

Анонимен

преди 8 години

Заминава за Русия и учи в одеската гимназия.Как става тая тогава в Русия а сега в Украйна.Нема такава държава -има крайна на Русия.

8

Анонимен

преди 8 години

До КККРазбирам те отлично. Народ, който се гордее със славното минало и лентяйства в очакване на светлото бъдеще - жална му майка...

7

Анонимен

преди 8 години

До КККзащо се пишеш "ку клукс клан"?

6

ККК

преди 8 години

Не може историята ни да бъде повод за гордост ... не можем да се гордеем с постиженията на предишните поколения, а ние нищо да не правим ... това не е гордост, а комплексарщина ... ама никой няма да ме разбере тук

5

Анонимен

преди 8 години

До 6Ти определено си!

4

Изостанали с ВЕК

преди 8 години

Похетители на Австрийски кораби български Терористи от миналия век.Георги Димитров е другият терорист запалил Райхстага в Берлин.Левски е бил предаден от народа и никой не му е помогнал да избяга пазен само от две заптиета .Тодор Живков предателя на народа затваря границите на БГ и всеки преминал ебил преследван и роднините му до гроб. Въпреки това има избягали в Америка българи.По това време в Сърбия и Тито пускаше сърбите да обикалят СВЕТА и ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ !Разбрахте ли колко сте изостан

3

Анонимен

преди 8 години

Ботев е гръмнат от българин ,Левски е предаден от българин .Петко Войвода е лежал по затворите докато се побърка след освобождението.На практика ако е нямаше Русия сега Турция щеше да стига до Норвегия на север и до Англия на Запад . Европа дава курбан БГ за да не закачат ЕС тогава великите сили.Дето нито са велики нито сили и са доказани .

2

Анонимен

преди 8 години

Срещу народното събрание вместо паметник на Левски има някакъв руски империалист на кон. Не ми е известно в Германия да има паметник на Хитлер, в Италия на Мусолини или в Испания на Франко. А, те макар и кръвожадни диктатори не са били национални предатели. Ние обаче си имаме паметник на Живков, който освен диктатор беше и национален предател - марионетка на СССР, предложил ни за 16-та република.

1

Анонимен

преди 8 години

За съжаление в бг повечето паметници са на някакви шумкари, обирджии на мандри и руско-съветски окупатори. Накакви фигури на хора с оръжие които дори не стават да плашат гаргите. Паметниците на истинските български национални герои - родолюбци, възрожденци и просветители се губят в морето от статуи на болшевишката пропаганда. И нормално, защото в училищата все още историята не е наука, а съветска пропаганда.