17

аз

преди 7 години

всички *** на пощенски пликове заповед от ЕП

16

Анонимен

преди 7 години

Росене ти си най--великия български ПРЕЗИДЕНТ. Гордеем се с теб. Кандидатирай се и те избираме на първия тур. Страшен си. ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ ДЪЛГИ ГОДИНИ.

15

Анонимен

преди 7 години

Англия да излезе от ЕС и той си отива.... Да видим България към кого ще се обръща тогава...СКАПАН ЛИЦЕМЕРЕН ЕС!

14

Анонимен

преди 7 години

Марионетка,кукла на конци които знаем кой дърпа отгоре или гаден разлигавен гол ***.

13

Анонимен

преди 7 години

Навярно така се гради международна кариера - на гърба на врага , за чужди мил и драг , а нашите са си наши .

12

Анонимен

преди 7 години

Изцяло за ЕС и прозападна политика и дистанциране от Русия - това е дневния ред на интелигентните хора.На необразованите, селяците и простаците им е на сърцето Русия.И те не знаят защо, но си милеят за нея.Шизофрения баце.

11

@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

И относно Украйна, само ЕС и САЩ са имали интереси, Русия нямало право на такива, пък за Украйна да не говорим.... пионки в собствената си държава, както нас...И тоз платен шут, който след мандата си ще замине на висок пост някъде из западните държави ми говори, че българите се връщали от чужбина и прочие и прочие....СМЕХ ГОЕМ!

10

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да го мразите, този е единствения с топки, който назовава проблема в очите - Русия.Посочете ми една държава в обкръжението на Русия, която просперира...Беларус,Казахстан, Монголия, Чечня, другите станове...????? Някой от тях да живее добре.А самата Русия...абсолютна клоака...корупция, олигарси и мафия.Тези, които се откопчиха - Румъния, Полша, Литва, Латвия Естония и другите източноевропейски държави просперират и дърпат.Само русофилска България мирише на умряло :(

9

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Русия е виновна, че ЕС по подобие на Римската империя вместо да си реши вътрешните проблеми , тя завладява нови територии (Украйна) чрез което временно си решава проблема, но само на пръв поглед, в действителност го влошава... ЕС не се погрижи Италия, Испания, Португалия да излязат от рецесия, не се погрижи за Гърция, България, Румъния, Унгария да изравнят стандарта си с този на Германия....А в същото време отмъква из под носа на Русия , един потенциален украински пазар за немските стоки....

8

Анонимен

преди 7 години

Нека отпечатат и тоалетна хартия с неговия лик. Много ще се харчи!)))))

7

Анонимен

преди 7 години

Браво на президента на Бьлгария!Говори какво сьрце му каже! Ще гласувам пак за него?

6

Анонимен

преди 7 години

Един от много малкото честни и загрижение за държавата България политици.Всичко друго е турско или руско ***, което ни продава за жълти стотинки.А изпростелия чалгизиран народ, дето не е ходил по на запад от Кюстендил се възхищава на деградати като Слави Трифонов, Волен Сидеров, Ахмед Доган и митьо очите.Сега ще видите каква омраза ще се изсипе върху президента от коментиращите злобари.С такъв *** народ няма как да сме нормална държава.

5

Хибрид 1

преди 7 години

Аз не подкрепям българския президент! Аз подкрепям Владимир Вагиналкин, не... не беше Вагиналкин, ами беше Владимир Дупкин.. неее... Владимир Катеричкин...Уфф, как беше, бе? Припомнете ми, моля ви!

4

1

преди 7 години

Този е за съд за национално предателство

3

Анонимен

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ ДОКАТО Е НА ВЛАСТ БУДАЛИСОВ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА!!!!БЕЗ СОРА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕН СА ВЕЧЕ ПРЕДРЕШЕНИ!!!! ДОРИ И 30% ДА Е ЗА ГЕРБ ОНИЯ ЩЕ ГИ НАПРАВЯТ НАД 50%ВИДЯХТЕ КАК БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ!! ПРИ РЕАЛНИ ГЛАСОВЕ 40% ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ!! ЗА КМЕТ БИЛИ ГЛАСУВАЛИ НАД 52% ПРИ ЕДИН И СЪЩ ЕЛЕКТОРАТ!!!ПЛЕВНЕЛИЕВ БЕШЕ СЪЩО НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ И ОЩЕ Е!!!!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3мечти......мечти......мечти......

1

Иван Иванов

преди 7 години

Този президент е позор!Съжалявам, че гласувах за него.. срам ме е от него.