417

Анонимен

преди 7 години

Браво на Президента. Това, че цялата червена пропаганда се е включила да плюе по него е явен признак че изказването е точно на място. А между другото като гледам повечето коментари плюещи и хулещи Президента, са на хора които не са гледали речта. "Някой" им е спуснал няколко лафа на готово и се използват за щяло и не щяло.

416

Анонимен

преди 7 години

Это кто на фото? правое яйцо Обамы? или левое Маккейна?

415

БОКО

преди 7 години

жена съм, но бълвам вулкан от нецензурни думи за здравето на "нашият" президент...не му ли омръзна вече? може би тръбва да преживее още една лична трагедия, за да се кротне

414

Браво, Президенте!

преди 7 години

Президентът Плевнелиев е ЕВРОПЕЕЦ по дух, реч и дела, а това не се харесва на БКП/БСП и наследниците й, пребоядисали се в синьо , живеещи в Брюксел и Страсбург..Само К.Нинова отвреме- навреме дава "познавателни" знаци, че НЯМАТ ПРОМЯНА в МИСЛЕНЕТО от 1970г- поклонения пред Т.Живков, пред Д.Благоев, остава да отидат и пред Ленин-Сталин да целунат пръстта.Е, КАК са се променили? И КАК ще одобряват Р.Плевнелиев? БКП/БСП живее в ПАРАЛЕЛЕН свят на Путин и РФ, но се ползува от облагите на ЕС и САЩ.Къде се дипломира синът на Корнелия? В Москва? Та рекламират годините 1950-1980, но те ще живеят в САЩ,

413

Анонимен

преди 7 години

Тая американска платена *** Плевенлиев отдавна е за затвора. Толкова ли не могат американците да си намерят по-свестен говорител. Американско посолство не може ли да разбере че тоя му носи само щети.

412

Дуло

преди 7 години

Поздравления за Президента, ако го предложат ще гласувам пак за него.Поздрави.

411

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 586ти си ненормална

410

Анонимен

преди 7 години

До на басне ги мисли ти ГЕРБ - когото решат, него ще изберат за президент.

409

на бас

преди 7 години

На бас,че ако ГЕРБ заложи на Плевнелиев ще загуби.

408

Анонимен

преди 7 години

583, АЗ СЕ ГОРДЕЯ С ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО СЪМ ИЗБРАЛА.

407

ЦК на БКП

преди 7 години

Гордея се с Президента на България ! От секретар на ДКМС се издигна до европрезидент и европрезидент...

406

Анонимен

преди 7 години

До морскигрижи се за пияните руснаци и не ги мисли ГЕРБ.

405

Анонимен

преди 7 години

576, НЕ НАРОД, А М Ъ Р Ш А Е КАЗАЛ СЛАВЕЙКОВ, САМО ЗНАЕМЕ, МОЖЕМЕ И ЩЕМЕ ЕДИН ДРУГ ЗЛОБНО ДА СЕ ЯДЕМЕ, ДАНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ КОПЕЙКИТЕ.

404

Анонимен

преди 7 години

Аз се срамувам от нашият президент.

403

Анонимен

преди 7 години

Роската пак ги свърши едни. Съмнява ме, че може да извънземен или е роднина на мистър Бийн.

402

Realist

преди 7 години

Haresvam prezidenta i sam saglasen s tova,koeto kaza,oba4e tova,4e vsi4ki govoreli za nego e pulna fabrikaciq. gledaite videto v youtube,koeto ima okolo 2000(samo ot bulgari) i 6te vidite,4e samata mu re4 e podkrepena s aplodismenti na mesta,no ne e koi znae kakvo,za koeto 4ak cqlata naciq trqbwa da se gordee..

401

Погнуса

преди 7 години

Безспорно цялата пропагандна машина е впрегната тези дни в България. Само че както винаги някои хора са по католици и от папата. Като това тотално недоразумение и като човек и като президент. Дори менторът му Сорос снижи тона спрямо Русия, а тоя продължава да вие соло във фалцет. Да сте чули Меркел така да се е изказвзала за Русия? Прекален светец и богу не е драг, Плевнелиев. Гледай да не те отсвирят набързо защото ти няма дори къде да се скриеш- 95% от бъгарите биха те разкъсали с голи ръце

400

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 577Може и в Чернобил да работи.

399

Анонимен

преди 7 години

Човекът активно работи за интересите на Украйна... Мечтае да работи там, на някоя синекурна длъжност.

398

xXx

преди 7 години

Много силна реч, една от най-силните речи на Български политик изобщо, която идва в момент, в който всред европейските политици, "мъжете" са все по-малко. За съжаление подобно високо ниво е по-скоро изключение при г-н. Плевнелиев, в публичните му изяви.