14

Кво?

преди 7 години

А евродирективите кога ще въвеждате, вече повече от 5 години се мотаете! Не се правете на гламави

13

До 3-ти

преди 7 години

До Обективен Как ли? Ами ще ти обадя...Всички които си позволиха да не гласуват за ГЕРБ,стояха за наказание на студено.Останалите бяха на принципа-покрай сухото и суровото....Толкова е близко до ума.....Очаквам следващо отмъщение...

12

ЕЕЕЕй!

преди 7 години

Стига с това-мижете да ви лажем! Какви дни,бе? Плащаме сметки не за брой дни,а за изразходвана енергия. По тая ЛЪЖЕсистема за чий са ни тия топломери?....В тая държава-куче влачи,диря няма. Всеки ни дере както си иска....Тоя народ няма никакво чувство за самосъхранение....Ами,ако оцелеем до следващата зима....отново ще мръзнем..

11

Анонимен

преди 7 години

Стига с тия обезщетени! Га висяхте в метрото на баце със счупена контактна релса обезщетиха ли ви? А когато бяха намазали релсите с грес получихте ли обезщетения?А обезщетения, че селото село е една голяма строителна площатка кога?

10

Анонимен

преди 7 години

Интересно, в статията нищо не пише как ще се обезщетяват клиентите на Топлофикация. Знае се, че сега обезщетение се дължи само на тези, които над 48 часа не са имали парно и топла вода, но в тази "новина" няма и дума за това.

9

До 9

преди 7 години

Бъркаш! Парите от Топлофикация не са за СОС, а са за ГЕРБ, може би и за СДС и ДСБ и толкоз.

8

Наблюдаващ

преди 7 години

Интересно дали същата схема за "обезщетения" я прилага примерно НЕК към големи фирми и предприятия. Примерно една компания консумира ток за 10 000 лв. дневно, спираме и тока за 5 дни и я "обезщетяваме" с намаление в месечната сметка за 50 000 лв. Нищо, че е загубила 5 милиона за спрения процес и неустойки с партньори...Ама с раята е друго - нея я стрижеш и няма грижи.

7

вишисто

преди 7 години

Схемата на СОСа я знаем. 1/3 от годишната печалба на топлофикация е за нас 90%от приходите от синята зона са наши 35/100 от продажбата на билети от 1.60 също прибираме.От чистотата сме 40 на 60 и от общински пазари квото падне.Това се сумира от цялата сума се вадят 50% те са за партиината каса на герп и останалото се разделя по равно на членовете на СОС което ще получат като бонуси и премий за отлично свършената работа.

6

До 1

преди 7 години

Може ли да си толкова ......Наричаш обезщетение това, че не са те накарали да плащаш за това, което не си ползвал. Ти да не си от ГЕРБ?

5

Анонимен

преди 7 години

Предизборна пушилка на ГЕРБ и фандъкова - ГЕРБ бил решил да не плащаме за това, което не сме ползвали и това ГЕРБ го нарича обезщетение!!!

4

Анонимен

преди 7 години

В "ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ" на Топлофикация пише, че ако абонат е нямал парно повече от 48 часа по вина на Топлофикация, Топлофикация трябва да го обезщети с сума в размер отговаряш на недоставената услуга и нищо не пише, че клиента на Топлофикация трябва да подава молба за обезщетение. Сега Топлофикация така ли ще обезщетява, както е според общите условия или по някакъв друг начин решен от ГЕРБ и гласуван от столичния общински съвет, който неясно защо изобщо се занимава с това?!

3

Анонимен

преди 7 години

Оставаше и молби да тичат да подават хората, сягаш по тяхна вина са мръзнали. Голяма простотия цари навсякъде.

2

Обективен

преди 7 години

Как трябва да се обезщетяват клиентите на Топлофикация си го пише в договорните условия и в закона. Не разбирам как общинския съвет начело с ГЕРБ изведнъж стана страна между клиентите на Топлофикация и Топлофикация. Всяко Решение на столичния общински съвет по случая би трябвало да е противозаконно и нелегитимно.

1

Обективен

преди 7 години

Не виждам никакво обезщетение в публикацията. как може да се нарича обезщетение, да на плащаш за нещо, което не си ползвал, както е написано тук, а и преди това фандъкова непрекъснато го повтаряше. Не си полазвал услугата по-малко от 48 часа - нямало да плащаш сякаш си ползвал. Само фандъкова и ГЕРБ могат да се хвалят с това.