15

risk assessor

преди 7 години

Болниците ще осъдят Касата, която после ще ги скъса от глоби и пак ще си върне парите!И всичко пак от нашия джоб!Да съдят Москов и шефът му- Борисов!

14

Анонимен

преди 7 години

съд и за москоф и за боко дет му беше началник

13

предложение

преди 7 години

Москов да върне комисионната от тази далавера и всичко ще е точно.

12

Анонимен

преди 7 години

Всяка болница имаше поне трима кияка -медиатори, като целта им беше да убеждават всеки дръзнал да се опълчи на малоумщината, хората да си дават отпечатъците, защото така било правилно. А да не говорим че в големите клиники има по двадесет -тридесет такива нищоправещи лапачи. И парите за тях да се искат.

11

dl

преди 7 години

Аз имам други разбирания по въпроса.Идентификаторът бе правилно решение,защото се озаптяват кражбите.Но в нашата страна се лъже безобразно и ненаказуемо,затова се отчита,че"няма смисъл от него".Съпротивата срещу всяко правилно решение е огромна,защото сме разбойническа държава и лъжовна във всяко отношение.Но и голяма част от "материалът"е такъв,за голямо съжаление и позор.

10

Анонимен

преди 7 години

делата трябва да са срещу Москов, който забърка тази каша - докато няма политици в затвора няма да има и отговорно управление

9

Анонимен

преди 7 години

Izrevahte oti vi brukna v djoba moskov,v uk po stroejite ima prustov otpechatuk i nemoje da vlezesh bez da skanirash prusta si,tova e normalno,a ne da kradesh i da izpisvash operacii,a to niama na kogo.Sami si go pravite!!!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Да ги искат от Москов, тази мишка.

7

(-_-)

преди 7 години

При лекар:- Господине, имате рак! - Ама как!? Нали миналата седмица ми казахте, че имам камъни? - Да, имате камъни, а под камъните - рак!

6

Анонимен

преди 7 години

Коментар номер 6 е абсолютно точен. Общо взето, за удобните неща се взимат лични решения през глава, а когато се стигне до "неудобния съд", се съди обществото и държавата като цяло. Москов и подобни трябва да бъдат подведени под отговорност за упражняване на двойни стандарти и злоупотреба с власт.

5

Анонимен

преди 7 години

Съдят НЗОК,))чакайте сега, в тая каса внасят всички,нали? Да се съди ЛИЧНО този, който е наредил и ЛИЧНО лицата, членуващи в партия, която е била на власт.Химери, нали? Не можело да се иска отговорност от партия, айде бе, всяка партия е регистрина в съда, ама си физически лица,които са в нейният учредителен състав, не ми говорете, че не може да има персонална отговорност. Може, но нямаме СЪД и тези, които измислят законите, са ги измислили така че самите те да не попадат под техните удари.

4

Коко

преди 7 години

А бе кво се правят на циркаджии ненакрали се. Я да връщат обратно системата.

3

Съвет

преди 7 години

Ако бях Борисов щях да наредя реформи само с ум, не с пари.Милиони отидоха в канала за подобни глупости.Вместо прястови отпечатаци , криминализиране на източването на здравната каса и в затвора.Същото и за вземане на пари ат болните. Просто , ефективно и безплатно.При Живков да не би да е имала съзнание и честност? Не , но имаше голяма тояга и страх , страх.

2

Анонимен

преди 7 години

да плати оня с оловните ваксини или тоя дето му беше премиер? а извинете, няма да стане, еми тогава вие ще платите

1

zeus

преди 7 години

Е как кой, пратете сметката на Пепи Готиното ;)