94

Нагъл Бандит Биби

преди 7 години

Недей да говориш от името на народа. Ти си тоя дето преминава границата на морала - и с краденето си ,и с убииствата, и с лъжите.Засега с пари и страх купуваш гласове. Може и да е за дълго, макар че не е за наше добро.

93

Чакъра

преди 7 години

с какво те дръпна за опашката, че го уби , бе Г.А.Д. Балансиран Подрисов.Убиец. ФАКТ.

92

Залогът

преди 7 години

Му бил Държавата. Понякога е много откровен, но не докрай. Кажи и за колко ни продаде. И дали още можем да се откупим. *** след третия ти опит за управление и крадене май няма да ни останат и органи, да продадем, че да си върнем заложеното от Бандита.

91

Големия Лъжец

преди 7 години

Борисов. Той щял да направи нещо добро, дето да се пипне. А дано да не се разпадне, че доста добрини Негови ни паднаха на главите, та тези дето усетиха физически добрите лампи, добрите парчета от мостове, добрите води от препълнените язовири - си отидоха с добро.Айде ако може да го командироваме някъде другаде да си прави добрините. *** той не ще. Иска тука, щото има лапане.

90

Балансирания Борисов

преди 7 години

Обеща, че повече няма да си играе със съдбите на хората. Било, квото било, наш Боко вече не е ...Вервам Му. След Мишо Бирата и убиването на Чакъра съм сигурен, че той е Нов човек.Малко кръволок и бандит , но Нов.Ало Ванио, Ваниооо, къде си.

89

Тиквонии Подрисофф

преди 7 години

Де гиди пушка огнеБойкас оптика кат сойка.И куршумче лекода боцне Боко във сърцеточе то глава ако ударина кухо там ще свари.

88

къде са

преди 7 години

президента Радев и вице-Йотова? Нито снимки се виждат, нито думи от тях!?????

87

ХАХАХАХА

преди 7 години

ДВЕ ДУМИ НЕ ОБЕЛИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПУЩА ЦВЕТАНОВ КАТО ПО "УМЕН" КОЙТО МНОГО ГОВОРИ И НИЩО НЕ КАЗВА ФИЗКУЛТУРНИК КАКВО ИСКАМЕ ДА КАЖЕ А СЕГА НАПИСАЛИ МУ НЕЩО И ВЕДНАГА НАПИСАНО КАТО ГОЛЯМАТА РАБОТА КАЗАНА ОТ Б.Б. ВЕЧЕ НЕЗНАМ КОЙ ДА ПАЗИ Б-Я

86

Ха

преди 7 години

До АнонименЗащо пък имам едно съмнение. Че платения чужд агент е Борисов, на когото кусури не трябва да му се търсят, защото само това има, освен милиардите си, и че нито веднъж не е помислил за България освен за себе си и олигархията чужда и еничарска, която стои зад него. Ха?

85

Анонимен

преди 7 години

В прочетеното по-горе не намерих една дума казана не на място. Какво толкова злословите по Борисов? Всеки българин днес има интерес от една обединена и стабилна България. Бог да пази България!

84

Анонимен

преди 7 години

Много умно и умерено говори човекът. Точно такъв трябва да бъде днешният премиер на България. Всички които се опитват да му намерят кусури са платени чужди агенти мислещи злото на България.

83

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ не могат да оправят България ама са тръгнали да стабилизират Европа.

82

Цербер

преди 7 години

До 85. Формулата на кабинета не е Обединени мафиоти и Герб, формулата на кабинета е - Тройната коалиция (Сидеров, Симеонов и Каракачанов) и Герб.

81

Анонимен

преди 7 години

Референдум за ЕС и НАТО и за велико събрание както Великобритания, а не измислени избори и после пак нищо.

80

дедо Мано

преди 7 години

Хетят гробарите. Начело с вожда им тиквата. Искал да се разберем. Ми да се разберем бре. Той в затвора неговата мафия извън държавата, майната и на европата и край на стоенето наведени. Туй виждам като разбиране. Всичко друго си е мижи да те лажем. ГРОБ са вредни за България. Така че махаме ГРОБ, казваме на фрау Меркел да оди на майната си и си връщаме държавата. Избесваме или айде затваряме всички дупедавци от така наречения *** елит и кот стане. Така се прави от хора които се самоуважав

79

Анонимен

преди 7 години

С други думи Бойко каза:унищожаването на България продължава!

78

Проблем

преди 7 години

Да не би България да е заложена пред Меркел като гаранция в случай че Турция пусне пълчищата. Това ще да е.Следователно България е спазарена за буферна зона за поканените от Меркел мигранти, които тя вече не може да обгрижва. За да е стабилна Европа, България трябва й осигури стабилност като приема и настанява мигрантите на своя територия, защото Европа не вярва на Ердоган вече. Неприятен сценарий. Не разбирам с какво Бойко помага, напротив-част от проблема е.

77

Анонимен

преди 7 години

До Хитър ПетърКойто унищожи България ще плати с лихвите после. .в крайна сметка - винаги плаща този, които има пари, когато изчезне този, който плаща, работейки! а пък изчене ли този, който плаща работейки, не след дълго ще изчезне и този, който плаща, когато изчезне този, който работи! :))

76

Пабло Ескобар

преди 7 години

Ако при всяка лъжа изричана от Борисов, Сидеров, Каракачанов, Симеонов, Нинова и Марешки краката им се скъсяваха с 1 см, ега щяха да ходят по тестиси и срамни устни ....

75

Правилно ли разбирам

преди 7 години

Ако правилно разбирам логическата връзка в изказването на Борисов е следната: Европа- Страх я от Турция -но- нестабилна България (без армия, с мега корупция и крадливи некомпетентни управници) - ще й осигури стабилността -докато- България е заложена (някъде си) - а стабилността на България (осигуряваща тази на Европа) ще се осигурява (зависи) от волята на Ердогана (да пуска или не бежанци, да влезе в България за "Османското наследство" или не)??