Борисов не иска "хейтене": Стабилността на Европа минава през България

"Аз винаги съм бил балансиран, ако не ме дърпат и мен за опашката"
Обновена: 19 апр 2017 09:42 | 19 апр 2017 09:41,
119
Борисов не иска "хейтене": Стабилността на Европа минава през България
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ и номиниран за премиер Бойко Борисов обяви, че ако отминалите избори са били по мажоритарната система, то партията му е щяла да има 130 депутати.

По думите му партиите и хората трябва да се консолидират и тази година и половина с председателството и страха на Европа, страната ни става много важна.

"Аз винаги съм бил балансиран, ако не ме дърпат и мен за опашката", добави Борисов и призова опонентите си да не си играят със съдбините на хората и обеща, че поне той няма да го прави.

"Виждате, че народът веднага наказва, ако се премине границата. Моите опоненти я преминаха. Аз няма да я преминавам", каза още Бойко Борисов на влизане в сградата на парламента.

"Залогът ни е държавата. С нищо се опитвам не да провокирам, дърпам юздите на партията да може колкото по-смирено. Виждате колегата Герджиков брои дните като в казармата. Трудно е и много тегаво. Всичко, което е добро като предложния и от опозиция, ще бъде приемано. Аз съм за мир и стабилност", каза той и настоя, че не иска да вкарва държавата в нови избори.

"Когато подадох оставка, дадох на опозицията да управлява - ако те не бяха страхливи, ако те искаха да управляват, можеха веднага да направят служебно правителство и досега да управялват 6 месеца. Те се скриха и оставиха Радев и неговото правителство да се гърчи", каза Бойко Борисов.

То изрази надежда, че всички партии в парламента са си взели поуки от слабостите и успехите.

"Ситуацията в света е леко казано тревожна, трябва да бъдем умна нация, да се консулидираме. Стабилността на Балканите минава през България. Ако сме истински политици трябва да направим много добрини за България в тази ситуация, защото Европа я е страх от Турция, а ние сме на границата. Може да сме стабилизиращия фактор на Балканите", настоя Борисов.

На въпрос "Ще управлявате ли в малцинство?", Борисов отговори: "За 4-5-ти път идвам като за първи ден в парламента. Залогът ни е държавата".

По думите му с президента Румен Радев поддържат "смислен контакт". Той подчерта за пореден път, че могат, ако са истински политици, не само на думи и с претенциите си, да направят много добрини за България.

"Модерната дума "хейтене" по цял ден, а хората днес очакват да им се случи нещо добро, да го пипнат, да го видят, да го усетят", коментира в заключение Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
5
 
! Отговори
Нагъл Бандит Биби преди 7 години
Недей да говориш от името на народа. Ти си тоя дето преминава границата на морала - и с краденето си ,и с убииствата, и с лъжите.Засега с пари и страх купуваш гласове. Може и да е за дълго, макар че не е за наше добро.
93
0
 
6
 
! Отговори
Чакъра преди 7 години
с какво те дръпна за опашката, че го уби , бе Г.А.Д. Балансиран Подрисов.Убиец. ФАКТ.
92
0
 
7
 
! Отговори
Залогът преди 7 години
Му бил Държавата. Понякога е много откровен, но не докрай. Кажи и за колко ни продаде. И дали още можем да се откупим. *** след третия ти опит за управление и крадене май няма да ни останат и органи, да продадем, че да си върнем заложеното от Бандита.
91
1
 
8
 
! Отговори
Големия Лъжец преди 7 години
Борисов. Той щял да направи нещо добро, дето да се пипне. А дано да не се разпадне, че доста добрини Негови ни паднаха на главите, та тези дето усетиха физически добрите лампи, добрите парчета от мостове, добрите води от препълнените язовири - си отидоха с добро.Айде ако може да го командироваме някъде другаде да си прави добрините. *** той не ще. Иска тука, щото има лапане.
90
1
 
7
 
! Отговори
Балансирания Борисов преди 7 години
Обеща, че повече няма да си играе със съдбите на хората. Било, квото било, наш Боко вече не е ...Вервам Му. След Мишо Бирата и убиването на Чакъра съм сигурен, че той е Нов човек.Малко кръволок и бандит , но Нов.Ало Ванио, Ваниооо, къде си.
89
1
 
6
 
! Отговори
Тиквонии Подрисофф преди 7 години
Де гиди пушка огнеБойкас оптика кат сойка.И куршумче лекода боцне Боко във сърцеточе то глава ако ударина кухо там ще свари.
88
7
 
2
 
! Отговори
къде са преди 7 години
президента Радев и вице-Йотова? Нито снимки се виждат, нито думи от тях!?????
87
1
 
12
 
! Отговори
ХАХАХАХА преди 7 години
ДВЕ ДУМИ НЕ ОБЕЛИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПУЩА ЦВЕТАНОВ КАТО ПО "УМЕН" КОЙТО МНОГО ГОВОРИ И НИЩО НЕ КАЗВА ФИЗКУЛТУРНИК КАКВО ИСКАМЕ ДА КАЖЕ А СЕГА НАПИСАЛИ МУ НЕЩО И ВЕДНАГА НАПИСАНО КАТО ГОЛЯМАТА РАБОТА КАЗАНА ОТ Б.Б. ВЕЧЕ НЕЗНАМ КОЙ ДА ПАЗИ Б-Я
86
2
 
6
 
! Отговори
Ха преди 7 години
До АнонименЗащо пък имам едно съмнение. Че платения чужд агент е Борисов, на когото кусури не трябва да му се търсят, защото само това има, освен милиардите си, и че нито веднъж не е помислил за България освен за себе си и олигархията чужда и еничарска, която стои зад него. Ха?
85
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В прочетеното по-горе не намерих една дума казана не на място. Какво толкова злословите по Борисов? Всеки българин днес има интерес от една обединена и стабилна България. Бог да пази България!
84
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много умно и умерено говори човекът. Точно такъв трябва да бъде днешният премиер на България. Всички които се опитват да му намерят кусури са платени чужди агенти мислещи злото на България.
83
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ не могат да оправят България ама са тръгнали да стабилизират Европа.
82
2
 
4
 
! Отговори
Цербер преди 7 години
До 85. Формулата на кабинета не е Обединени мафиоти и Герб, формулата на кабинета е - Тройната коалиция (Сидеров, Симеонов и Каракачанов) и Герб.
81
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Референдум за ЕС и НАТО и за велико събрание както Великобритания, а не измислени избори и после пак нищо.
80
7
 
8
 
! Отговори
дедо Мано преди 7 години
Хетят гробарите. Начело с вожда им тиквата. Искал да се разберем. Ми да се разберем бре. Той в затвора неговата мафия извън държавата, майната и на европата и край на стоенето наведени. Туй виждам като разбиране. Всичко друго си е мижи да те лажем. ГРОБ са вредни за България. Така че махаме ГРОБ, казваме на фрау Меркел да оди на майната си и си връщаме държавата. Избесваме или айде затваряме всички дупедавци от така наречения *** елит и кот стане. Така се прави от хора които се самоуважав
79
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С други думи Бойко каза:унищожаването на България продължава!
78
3
 
7
 
! Отговори
Проблем преди 7 години
Да не би България да е заложена пред Меркел като гаранция в случай че Турция пусне пълчищата. Това ще да е.Следователно България е спазарена за буферна зона за поканените от Меркел мигранти, които тя вече не може да обгрижва. За да е стабилна Европа, България трябва й осигури стабилност като приема и настанява мигрантите на своя територия, защото Европа не вярва на Ердоган вече. Неприятен сценарий. Не разбирам с какво Бойко помага, напротив-част от проблема е.
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Хитър ПетърКойто унищожи България ще плати с лихвите после. .в крайна сметка - винаги плаща този, които има пари, когато изчезне този, който плаща, работейки! а пък изчене ли този, който плаща работейки, не след дълго ще изчезне и този, който плаща, когато изчезне този, който работи! :))
76
2
 
7
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Ако при всяка лъжа изричана от Борисов, Сидеров, Каракачанов, Симеонов, Нинова и Марешки краката им се скъсяваха с 1 см, ега щяха да ходят по тестиси и срамни устни ....
75
0
 
9
 
! Отговори
Правилно ли разбирам преди 7 години
Ако правилно разбирам логическата връзка в изказването на Борисов е следната: Европа- Страх я от Турция -но- нестабилна България (без армия, с мега корупция и крадливи некомпетентни управници) - ще й осигури стабилността -докато- България е заложена (някъде си) - а стабилността на България (осигуряваща тази на Европа) ще се осигурява (зависи) от волята на Ердогана (да пуска или не бежанци, да влезе в България за "Османското наследство" или не)??