12

Анонимен

преди 6 години

Ние сме обществен коректив на ставащото у нас! Без журналистите, талантливи или не, няма да сме информирани и няма да се знае нашето мнение. Факт е, че след наши мнения се стопират решения като черно-бели учебници и подобни недомислия и др..

11

Анонимен

преди 6 години

Медийте са политически слугинаж,върли "радетели" за лични печалбии нищо друго.

10

Анонимен

преди 6 години

"Хората от първите шест коментара искат да не се отразяват подобни неща?! Тоест да има цензура" Не видях в нито един коментар да се иска цензура. (Каквато така или иначе съществува върху определени теми които се водят "политически" не коректни) Това което хората не харесват е пълната деградация на всички медии, които вместо да информарат ни заливат с *** и помия и отклоняват или насочват общественото внимание в зависимост от интересите на силните на деня.

9

111

преди 6 години

Много са причините,но водеща сред тях е враждебната политическа среда след 10- ти ноември,насаждана главно от СДС и техните отрочета и преекспонирана от медиите.Най -новите от тях ги знаете-Антон Тодоров,Методи Андреев,една от комисията по досиетата,Сугарев,рушенето на паметници,отричането на живота ни преди 10-ти и какво ли не!"Новият"закон за образованието забърка още по-голяма каша!Родителите са "много заети"!Поради ниското заплащане на учителите десетилетия наред учители станаха студенти с н

8

добрутру

преди 6 години

медии по света отдавна няма - само кардаширали жълтаци с полуграмотни преписвачи на заплата и разнообразна партийна пропаганда между рекламите на фармацията

7

Анонимен

преди 6 години

Странно. Хората от първите шест коментара искат да не се отразяват подобни неща?! Тоест да има цензура?!

6

бг

преди 6 години

В централните новини на медиите почти липсват политически новини, а те засягат по-голямата част от обществото. Преобладават дребни битови инциденти, новини за спортисти , музиканти, артисти който въобще не са за централната емисия. За войната в Сирия не се говори нищо. ТЕЛЕВИЗИИТЕ ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ СЪЩЕСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ.

5

дедо Ташунко

преди 6 години

Академик Стоянов има пълно право. Навсякъде в родината се носи тежка воня!

4

Реалистът

преди 6 години

Медиите ги интересува единствено и главно калкулацията на огромни печалби от затъпелия и изпростял БГ "Народ" ..... *** и откровено тъпашки "риалити" формати , кеч ?!?! , ММА , чалга , "жълтини" , показване на висша "мутрафонска" класа навсякъде ..... Ако мислите , че им пука особено за повишената смъртност сред Българите ... или за огромния скок на тежките заболявания сред млади и стари ... ГРЕШИТЕ ! ... Важното е да има ........ кинти !!!

3

Анна

преди 6 години

ГЛАС В ПУСТИНЯ!

2

Анонимен

преди 6 години

Медиите до една са просто клюкарник, информационатта стойност е под санитарния минимум

1

Оруел

преди 6 години

Да виновни са, защото превръщат всеки битов инцидент във водеща новина ,а подминават важните неща. *** пример , хората в квартал Коматево в Пловдив 4 дни излизат на протести заради забавяне строежа на пътя към квартала им.Има и арестувани, но няма 1 сек репортаж в национална медия въпреки ,че са канени всеки ден.