А бе, в цяла Европа - над нормата - само в България - "незначително количество". Сакън, да не се наложи да се опълчим на някого. И после - много ни харесвали, даже ни обичали. Че как иначе!
Какво вършат всъщност от БАБХ!? През има няма седмица само съобщават за опасни храни, било майонеза, яйца или месо. Къде е контрола да не достигат опасни стоки до търговската мрежа? По какъв начин гарантират здравето на потребителите? Първо на тях трябва да се поиска сметка.
Народонаселенето, да не се притестряска, защото фипронилът освен, че е пренебрежително малък, идва и от вискоразвитият културно-икономически Запад, което значи, че направо си е полезен и здравословен за българина.
БАБХ се държат като адвокат на престъпниците - производители и вносители. Оставка на всички в БАБХ!!!
БАБХ ЦИТАТ-Няма вкарани яйца с Фипронил в България.Сега БАБХ ЦИТАТ -Фипронилът в яйцата е незначително малък.И После как да ВЯРВАШ че казват ИСТИНАТА!!!
Яйцата са отровни, предизвикават рак, но вие си ги яжте спокойно?! Явно вносителите са близки до една партия и не дават да ги пипат.
Когато някой държавен мушмурок, без значение дали е дупетатин или чистач в министерството ми каже да не се паникьосвам, аз почвам да се паникьосвам...
Това го казват същите които не отриха разлики между храните тук и в Европа след като чехия Унгария и останалите вдигнаха скандал....
КОЙ знае колко сладолед от яйца/прах/ с фипронил сме изяли. Добре в ЕС-то се разшумя, че да се помръднат и тук да проверят. Преди това сме яли ли яли..... но мутацията на човека си продължава няма как.
Били безопасни НО доста над пределно допустимото за храни ниво, което е 0,005 мг/кг.После казва: За момента има три регистрирани партиди, за които потребителите могат да се ориентират, като видят черупката на яйцето. Как да се ориентирам по черупката?
БАБХ успокоява: Фипронилът в яйцата е незначително малко!