31

Анонимен

преди 6 години

До Унищожител на ЕвропаСега Меркел сложи край на европейската култура и нации като внесе милиони араби и терористи.RIP Europe!...рип-европа направи този, който насочи бежанците към европа.хайде спомни си хрнологично - кога, по кое време се поллучи най-големият бежански поток към европа?да ти кажа ли кога стана, защото ми направи голямо впечатление?! няколко дни след като мечката влеза в сирия и почна "да дупчи" ... тогава понекоха скакалците към европа! направи справка да ако си забравил!

30

До чъки

преди 6 години

Чъки, лекувай се бе човек. В психодиспансерите има лекарства които подтискат злобата. И Споко!!!! Рашките и рублата са като черния гологан - не се губят.

29

Анонимен

преди 6 години

долу империята злото - Русия. Да живее Европа!

28

Край

преди 6 години

Само да ви напомня НЕМСКАТА верига лидъл изтри кръстовете върху църквите от Санторини. Всичко ОК ли е с Германия?!

27

Анонимен

преди 6 години

Губи над 80 места!Но нека си припомни какво направи преди две години! Там е отговорът за днешния й резултат.Това е последният й мандат, който дай боже да не изкара!

26

Край

преди 6 години

Върху Германия тежат редица ограничения наложени от победителите от ВСВ. Дебилия оризар от СК има повече армия и суверенитет от Германия. Избирателната и система е направена като на колониална държава - германците нямат шанс да изберат ЛИДЕР колкото и да си гласуват. Комсомолката - бабура от ГДР ще учи Европа на демокрация.

25

чъки

преди 6 години

Щом русофилите вият на умряло значи всико е наред.А това че националистите влизат в бундестага,още по зле за тях.Германските националисти най мразят Русия,забравихте Адолф че затри почти цялата ви мама Раша.Скоро комунизма и исляма ще бъдат изтрити от картите,неизбежно е русофилчета,разберете го.Еволюцията не прощава на бавно развиващи се индивиди и държави.

24

Анонимен

преди 6 години

все пак, германците, колкото и да са изчанчен народ (във всяко едно отношение и най-вече в оная работа), избраха по-малкото зло, отколото фашагите от тяхния "патриотичен" фронт...

23

Агата

преди 6 години

Исляма ще смаже християнството и това е поредното доказателство ! Както в България тачат ромите така в Европа тачат исляма !

22

Анонимен

преди 6 години

Някакъв изпушил русофил ***, че администрацията я Германия била 15 милиона и вдички били за Меркел. По,-долнопробни лъжи отдавна не бях чел. Но такова е нивото на копринкаджиите.

21

Анонимен

преди 6 години

Германската политика е срещу Европа и срещу ЕС и Великобритания първа го каза на глас, с политиката на отворени врати за мюсюлмани нищо добро не чака континента! ЕС вече е номенклатура изключително и само на немците, а от тях света нищо добро не е видял и няма да види. Историята се повтаря

20

Анонимен

преди 6 години

Немските канали предават на живо дискусията на живо между председателите на 7 те партии от новия немски парламент , Фрау Меркел ги мачка яко и всички заедно мачкат афд .Честито и браво фрау канцлер.

19

Край

преди 6 години

Германците били трета икономика в света ли - а да одиш пак да броиш. Преди 70г. Германия можеше да се бие с целия свят. Днес е едно политическо джудже без армия и с никаква тежест в световната политика.

18

ХХХ

преди 6 години

Меркел Акбар ! Ако не е пияницата Меркел да пусне ислямистите ....кой ще е*е германките ? Германеца за нищо не го бива даже и бира не може да пие като едно време !

17

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА ! 20И за децата беше ясно, че ще преназначат бабичката, за да продължи да съсипва Европа и да я пълни с талибани...кого трябваше да изберат швабите, според теб?посочи алтернативата, можеш ли?

16

ХА-ХА-ХА!

преди 6 години

Меркел пак им разказа играта!Велика е!

15

Анонимен

преди 6 години

Защо ли руските *** са изпаднали в бяс?

14

Меркел спечели

преди 6 години

Меркел спечели, а Русия напълни гащите, защото санкциите на ЕС срещу путиновата клика ще продължат...

13

Анонимен

преди 6 години

Тези 32 процента са само от нейните хора. Знаете ли каква администрация храни Германският народ? Е няма как да знаете когато гледате нещата от хиляди километри. Администрацията е над 15 000 000 души. Знаете ли какво означават тези милиони администрация от която едва 5 000 000 вършат някаква работа. Това означава че ако не гласуват всички 60 000 000 които имат право на глас печели този на който е администрацията. Същото се получава като при вас в БГ. Информацията ви я давам от първа ръка!

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Какви избори бе, наивници !?И за децата беше ясно, че ще преназначат бабичката, за да продължи да съсипва Европа и да я пълни с талибани.