29

iunker

преди 6 години

ox na dqda diteto boc

28

Анонимен

преди 6 години

Трябва дежурно да си искамеоставката на герберския началникзащото е безумно да бъдетърпян. Юнкер му казал чеискали жена за комисарка иБойко веднага я намира.А дали е правилно по пол да сеназначават еврокомисари?Но Бойко е изпълнителен не екато Орбан или Шидло, коитосе грижат респ. за Унгария и Полша.

27

Анонимен

преди 6 години

CHUDQ SE TOVA SYSCHTESTVO NOVIQT NI ES SEKS KOMISAR DALI SCHTE SVYRSCHI ZA 5 STOTINKI POLZA ZA BYLGARIQ PEZ CQLATA SI SLUJBA?

26

Анонимен

преди 6 години

NA KOI MU DREME ZA CIFROVITE BYLNUVANIQ NA EDNA KALINKA LIUBIMKA NA DEDKOVCITE PEDOFILI OT BRUIKSLE

25

хасан

преди 6 години

Щъркел

24

Анонимен

преди 6 години

Дигитална икономика, а обществените поръчки - на хартия, за да могат да подменят документите...

23

eurogay

преди 6 години

отвратително същество

22

1

преди 6 години

Извинявам се, че го пиша, но тази за мен е безкрайно не -умна !!Измисля г.лупост след г.лупост. Ето първите две в списъка ми:1. Ще определя коя новина е фалшива или не. Т.е. ще прави министерство на истината.2. Ще раздава ваучери за интернет. Уникум !

21

Анонимен

преди 6 години

Бе,там в брюкселската клоака,все тъпомерни извращения ли се изпращат?!Как може тази "кудкудякаща" ***,така обилно да ръси простотии и ние всички,дето ревем,че не сме ***,приемаме покорно това?!Тази *** не може да различи боравене с цифри( от 0 до 9),с умение да се усвоява боравене и прилагане на дигитални технологии,основани на работа и даже създаване на софтуер!!!И за цялото това малоумие,плодовете от което ни се натрисат,гъ-гъ-жата получава хиляди евро!Е,не сме ли ***????!!!!

20

Анонимен

преди 6 години

КУМИЦАТА НА ЮНКЕР МНОГО ГИ РАЗБИРА ТЕЗИ РАБОТИ

19

Анонимен

преди 6 години

"След месец стартира нова инициатива за трансграничен стаж с продължителност 4-5 месеца в областта на цифровите технологии за около 5-6 хиляди европейски студенти."Е, па, нали се цифровизираме. Направете го ON LINE. Ама нали трябва да се изхарчат едни пари...

18

Анонимен

преди 6 години

Цифровите умения не могат да компенсират човешките качества. Те са най-важни и най дефицитни. Разбра ли, тетке?

17

тълковен речник

преди 6 години

Цифрови умения - да изписваш цифри с език .Една тълкувателка броди из ЕС ...

16

Спасявайте децата

преди 6 години

За обсебването ползват освен нагло престъпни НЕЗАКОННИ камери внедрени от корумпирани престъпници вкл от МОН и екрани облъчващи децата в закусвални и другаде.вижте в Плевен в Сторгозия до математическата гимназия закусвалня с черен високовреден облъчващ телевизор..Две секунди стигат за повреждане на всяка жертва влизаща в закусвалнята вкл на *** и червеи в телата на деца и възрастни..

15

Затворет е училищата

преди 6 години

Ако огледате милиони деца от ясли,градини и училища тежко повредени от нагло престъпна педофилска видео терор техника ще видите групи момчета обсебени обемно с искривени погледи..педофили с е опитват д а ги направят пясивни гейове с дигитално обсебване..

14

Не на ДИГИТАЛИЗАЦИЯ

преди 6 години

АмАн от нагли наркомани на власт подава несъзнателно дамата на снимката..ТН дигитализация позволява на нагли престъпници да увреждат милиарди хора едновременно вкл с обемно обсебващи или зомбиращо блокиращи всякаква съпротива на нагло престъпни решения клипове по телевизиите.

13

Ами,

преди 6 години

Женицата просто си намира работа. Хилядарките трябва да се оправдаят. Иначе....разтяга локуми. Абе......то се е видяло...

12

Анонимен

преди 6 години

,,Торнадото'' беше класи над това същество :-)

11

Иван

преди 6 години

А защо не чапла с гъби!

10

Анонимен

преди 6 години

За тая може да се напишат само три думи: Орел с ориз!