45

муспи

преди 6 години

Никога не е имало древен изсраел, по данни на тяхните археолози, разкопали го както никоя страна в света. Няма никакви данни в египетските писания за някакви си евреи, никакви следи за 40 годишното им скитане по пустинята (би трябвало да има път от кости), - нито следи от победените градове, няма и два камъка един върху друг в Палестина, че да ги обявят зя свидетелство на давидовата и соломонова империи. Христос не се е раждал там, а библията е откраднат от някъде епос, пренаписван 66 пъти.

44

До Муспи

преди 6 години

Та тези араби които живеят в Старият Град на Ерусалим не си и помислят да пренаписват Историята нито Султан Сулейман Велики който е бил там и Византийци и Римляни преди тях.Браво.Досега знаех че си злобен и самоопределящ се себе си Българин.Сега вече знам че си и много глупав.Хващай си парцалите и заминавай за Маймунистан от където си дошъл

43

До Муспи

преди 6 години

МуспиТи отфавна се изявяваш като говорител на Ислямска Държава и вече си банално и тревиално парче.Има две неща за които както и да се завъртиш не можеш да промениш.Понеже си ислямист ще ти припомня какво е написано в Корана.Евреите са написали Свещенните книги и ако не можете да ги разберете ги попитайте. Ибн МусаИ не ще избягате от тяхната мъдрост както не можеш избяга от сянката си.ВтороВ Ерусалим живеят араби които държат ключа от Божи Гроб вече 600 години.

42

муспи

преди 6 години

Евреите (хазарите де), знаят че най силния ход в борбата им с Християнството е да сложат на Хлистос еврейско име! - демек, че и той е евреин, бил е един от нас - пак ние! Но те не знаят, че на истинските богочовеци е вложено да знаят: Каквото и да казват евреите е лъжа.

41

Анонимен

преди 6 години

Пинокио носещ ермолка, евреите са НАЙ МРАЗЕНАТА нация, щом приоритет на евреина Хитлер е било, композициите с евреите към концетрационните лагери, пред тези с боеприпаси към източния фронт, просто нямам думи.

40

До 36 у 38

преди 6 години

Единственото ми обяснение е, че самите вие/ти сте/си юдеин. Съжалявам те/ви, защото това е наистина глу.пава и сбъркана религия, която е много далеч от православието, но все още не е късно да поемете по пътя на мира и взаимното разбирателство. Не сте лоши хора, нямам против вас нищо, а проблема е в религиозните ви разбирания, които смятате за "божествени". И нещо друго - сам Исус Христос ви нарича чеда на дявола. И той ли е антисемит? :)

39

Анонимен

преди 6 години

Много просто, няма израел няма проблем, докато съществува израел ще има войни.Всички войни през последните 250 години са причинени от сатанистите евреи.

38

Анонимен до 31

преди 6 години

Абе педи ти сигурен ли си в написаното, и как мишката израел ще изгони Русия от Сирия.Педи Русия е православна, и докато е най силната във военно отношение няма да допусне сатрапите от израел да я водят за носа както смешниците от сащ.

37

Анонимен

преди 6 години

37 Вие от коневръза нямате думата за юдаизма , малки сте

36

муспи

преди 6 години

До АнонименТочно така - хазари, но защо антиюдаист, когато може антисатанист?

35

Анонимен

преди 6 години

32 Ти не си християнин , не си чел Библията

34

муспи

преди 6 години

До АнонимеНай после да видя нещо по форумите да казва истината за Гърция!

33

муспи

преди 6 години

Обрат на събитията не само в Ориента, но и в света! Не е тайна че евреите (хазарите - евреи никога не е имало) владеят Парите, Правителствата и Армиите на целия свят с което го поднасят на дявола яхве. НАСА е разшифровала послание от това мини дяволче, базирало се на обратната страна на Луната, че в най скоро време ще остави изсраиля, защото се е изчерпал. На негово място ще въздигне Кантон, китайско племе обитаващо южен Китай, и за китайците е това което са макетата за българите.

32

До 30

преди 6 години

Или сегашен Израел с давидовия такъв.

31

Анонимен

преди 6 години

Израел е измислена държава, създадена в нарушение на всички международни закони, потискаща местното палестинско население. Евреите винаги са били гонени отвсякъде, защото имат навика да се мислят за "богоизбрани" и да врат носовете навсякъде. Не съм антисемит, защото 80% от евреите днес са хазари-ашкенази, и нямат нищо общо със семитизма. Но съм антиюдеин, защото религията им е расистка, просташка и много извратена, човеконенавистна. Вижте какво пише в Тората и Талмуда - те мразят неевреите!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Иран ще изяде дървото много сериозно. Русия е предупредена да не се меси по никакъв начин в конфликта ако не иска да бъде наритана в Сирия от Израел.

29

Анонимен

преди 6 години

Сегашен Иран има общо с Персия колкото сегашна Гърция с Елада.

28

Анонимен

преди 6 години

27 Саудитите пък са наследници на Арабския халифат , който също е бил Велик за времето си , разбира се Персия е по стара

27

Залягай и учи!

преди 6 години

Перспективата за СА е да служи на новия господар на БИ. Очертава се в Саудитска Арабия скоро руския език да стане модерен. Израел да пази тишина, за да спят спокойно арабухите, изморени от спретнатите им войни!

26

До 22

преди 6 години

Иран е не по-малко богата, но за сметка на това е с хилядолетна история на една велика империя и има собственна военна промишленост за сметка на Саудитска арабия-изкуствено създадена държава от англичаните.