10

Анонимен

преди 6 години

Че въздуха е мръсен, мръсен е. Ама имам усещането че тези измервания ще ги ползват за вдигане на някои данъци, такси и т.н.

9

да бе да

преди 6 години

Вместо със забрани на това или онова, да бяха направили цената на електроенергията за битови нужди и на парното жълти стотинки.

8

???

преди 6 години

То няма какво да се мери. Трябваше отдавна, както направих в Лондон след Големият смог от 1952 година, да се забрани използването на твърдо гориво. Проблемът е, че това засяга преди всичко електората на ГЕРБ. какво като измерят замърсяване примерно 1000 пъти над максимално допустимите норми!? Нещо ще направят ли? Нищо няма да се промени и никой няма да санкционира тези дето горят какво ли не.

7

Анонимен

преди 6 години

След като и мобилната станция отчете хилядократно превишаване на нормите, идва ред на държавата да намери място, където да изсели ***. Как се релокира гето? А гето, в което живеят не хора, а друг вид същества?

6

Край

преди 6 години

"Глоба за клошари" Номер 3 ти с какво мислиш. Мисли се с главата , а на дирника се седи.

5

Питам

преди 6 години

Извинете.Каментара ми 5 е за данъчния шеф. Кампютъра ми изигра шега.

4

Питам

преди 6 години

Кво стана бе? Вчера ДДС от горива , днес от месо, утре от китайско бельо.Егати истинските новини.Ама ние нали сме *** , четем ли четем.

3

А лятото?!

преди 6 години

Моля, начетен съфорумец да обясни... Защо лятото каре: Софийски, Гешов, Борис, Славейков - не се диша? Улиците не трябва ли да се мият?! Защо преди 3 г. чувствах, че дишам фин пясък, буквално За 28 г. улицата ми е мита 5 пъти. Това нормално ли е?! Защо събота и неделя, и по празници въздухът е по-чист?!1.Миене на улици, всяка нощ. 2. Забрана в С-я на дърва и въглища. 3. Автомобили без гараж в широк център - нямат право да влизат в него. 4. Глоби за клошари и непочистени фекалии на куче.

2

Анонимен

преди 6 години

А Нено Димов обяснява, че в основаната си проблемът е социално-икономически Тоя е тотално неадекватен проблемът е в културно етническите особености .

1

Анонимен

преди 6 години

Откакто столичани в повече управляват София всичко отива в нищото. Елементарни хора с малки възможности и ограничен мироглед не могат да се грижат за столицата на която и да е страна. Те са си само едни послушковци.