19

Ааа

преди 6 години

Тва хлапе е с риза и вратовръзка! Бах мааму!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Само пропаганда естествено

17

хаха.......

преди 6 години

17 *** вече са го направили , коментирали снимки от интернет

16

Прасе с каска

преди 6 години

Колкото и да се мъчите да лъжете, рохингите остават едни от най-гадните ислямски главорези. Защо не показахте какви те са ги сътворили!!!

15

Korean soup

преди 6 години

До Айде стига бе..Ти *** ли си или какво? Точно затова е наградена снимката, защото войната е причинила това едно дете да изглежда по този начин. Вместо да има радост в очите му, в погледа му е отразена видяната от момичето смърт и ужаси. Студено и злобно било изражението на детето. Ами ти как би гледал, ако избият цялото ти семейство, опожарят къщата ти и едонственото, което си спомняш в този живот е война. Що за *** би критикувал изражението на дете в среда на война?!?!?

14

Алекс2

преди 6 години

7 братя и сестри ? Абе не са ли малко за възможностите на ръбеските...нека се плодят на воля и да ги каним тук .Нашите възможности да ги изхранваме са доста повече.А стига с тия манипулации и измислени ценности !

13

Хюго Бос

преди 6 години

Айде стига грантаджийски манипулации. Пак онеправдани ислямсисти. Преследваното малцинство рохинги. И що са преследвани? Щотоизбуваха Мианмар и, тероризирана ги, искаха да им налагат искям и шериат, ама не са си направили сметките добре- в далечния изток религията на сатаната не вирее, още повече ако са и четни цганоподобни. Да не е ислямска Европа там...Как пък все войни и терор има с този ислям, кск не прочетохме нещо различно, а все за смърт..

12

Айде стига бе..

преди 6 години

И трите фотографии са пълен фалш.Студено злобно изражение на така наречената Захра.Какво трябва да си мислим за нея.Втората е някаква фотосесия.Тази жена не излиза от водата.А на третата това дете очевидно преиграва.Вижте му изражението и тия около него.Нашите брадчеди,когато стане напечено правят същите циркове.Снимайте изнасилените момичета от ***,или разкъсаните тела на невинните жертви на ислямистите.За това ще ви убиват и изнасилват триполови еврогейове.

11

Handel

преди 6 години

Спомням си по време на последната война Израел-Хисбула се въртеше покъртващ докуметален филм как горките ислямисти носят убит от лошия Израел невинен цивилен. По едно време обаче единият от носачите изтърва дръжката на носилката и трупа се излюска на земята... след което скочи и пак се покатери и легна на носилката.

10

Додо

преди 6 години

"Тази снимка показва 5-годишната Захра, която е избягала от войната в Сирия заедно с родителите си и седемте си братя и сестри...."===========================Toва е чудесно, но сега "войната в Сирия" свърши и е време 5-годишната Захра и цялото и котило от братя, сестри и роднини да си ходи вкъщи.

9

Анонимен

преди 6 години

Германците втори поток ще пускат и той се изключва от разните му там споразумения, а ние и една тръбичка не можем да имаме. Неумни сте вие, евродемократите български. меко казано. Полша и Украйна и те имат тръби. Чехия, Унгария, Австрия и т.н. Всичките са свързани към руски тръби. А ние не можем да имаме евтина газ и от там инвестиции и работни места... Неумни сте вие нещастните евродемократи...

8

Анонимен

преди 6 години

Западна Европа и милосърдие... А германските храни за източноевропейския пазар? А корумпирането на "демократичните" ни правителства? Има за асфалт за наши фирми, а няма за потоци и аеци... А размножителните програми за безработни роми? А смазването на земеделието и промишлеността ни? Що за глупости са това с милосърдната западна европа? Още ли има заблудени да вярват на такива илюзии?

7

от Сидней Аавстралия

преди 6 години

Потърси 'je suis донбас' и виждаш нещо което не е за хора с слаби нерви като мъртвата майка с бебето носеща фанелка на която пише Париж....

6

Анонимен

преди 6 години

Едно време и сомалийците имаха такива холивудски изражения и когато плъзнаха по света питайте шведките и норвежанките колко са щастливи от тия.

5

Анонимен

преди 6 години

Те ви ненавиждат, а вие ги съжалявайте.

4

Анонимен

преди 6 години

Бангладеш,Сирия,Рохинги само по лицата ще ги познаете колко ярост има в тях,но не и жалост и тъга.

3

Анонимен

преди 6 години

Просяци !

2

алоха

преди 6 години

бъдещи тероряги, честно казано на хора не приличат, много са антипатични тия на чернобялата снимка. Все едни грозни мимики и емоции по лицата. Ще кажете война война...ами отворете снимките на разрушена Германия 1946-та и гледайте деца, правилни физиономии, красиви и тъжни, да предизвикат съчувствие, тия по снимката личат на някаква кръстоска с мaймуни и резултата-прачовеци, експеримент но неуспешен.

1

Анонимен

преди 6 години

А сиктимини ! Фалшификати ! Що не покажете мъртвите бебета и дечица от Донбас ? Лицемери .Демократи