48

Стефанов

преди 6 години

Нали Тръмп твърдеше, че няма промени в климата? По-важни са печалбите на големите компании.

47

Bzzz

преди 6 години

До Sunny rayА дали тези терористи не убиват и мюсюлмани, даже вече е толкова често в мюсюлманските дръжави, че почти не се пише за това.А дали тези терористи не са подкрепяни и развивани от някой друг?А студа в Америка няма нищо общо с терористите ...

46

Румен до американ

преди 6 години

Има и един македон във форума. Да не сте един и същ писач защото мало.,умието ви е еднакво.

45

текат проучвания

преди 6 години

на контакта замръзнал фонтан и бликаща вода с е подава че засега им дават пробно максимум до минус 54 градуса и то след внимателни проучвания д а не гръмнат ядрените им установки за ле енергия/на хората/

44

681

преди 6 години

Руский ГЕНЕРАЛ ЗИМА винаги печели! Нека всички да го знаят!

43

Мен

преди 6 години

Сънирей изглежда по скоро като да си пиеш хапчетата редовно......

42

ха-ха-ха

преди 6 години

Руските хакери сигурно са хакнали американския ХАРП исега им блъскат арктически студ

41

бг

преди 6 години

Само че ти не си Господ и е малко мъгляво в главата ти.

40

Sunny ray

преди 6 години

Този природен катаклизъм изглежда като Божие наказание но ако е така би трябвало най-много и първо да бъдат наказани ислямските терористични престъпни режими за масови из репресии терор нелегална окупация, грабителство и измама техните престъпления срещу човечеството масови убийства на евреи и християни по целия свят, а после и комунистическите и неонацистки режими,погазваши също като ислямските човешките права и свободи,международното право и морала.Но може би тях Господ ще ги погуби изведнъж

39

бг

преди 6 години

До Хм - прав си,проверих по телефона че в момента в Ню Йорк е -6С,но наистина в северните части на щата Ню Йорк ще е -32С. В Чикаго ще е -17С.

38

Хм

преди 6 години

Според обществено достъпни източници в момента температурата в Ню Йорк е -6 градуса.очаква се да падне до -11.Откъде дойде това -30?????

37

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТКремълските бедняци нямат ресурса да си излезнат от домовете ,камо ли да стигнат до най-развитата държава САЩ.

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Времето в САЩ се натъманява защото скоро там ще пристигнат руснците. Все пак трябва да им е конфорно на "вежливите човечета" !

35

Американ

преди 6 години

Зависливи и злобни *** злорадстват..

34

Анонимен

преди 6 години

Студена и снежна зима здрава и плодородна година да му мислиме ние с тая калпава зима

33

Ром Бакарди

преди 6 години

А за пожарите които въникват един след друг в Ню-Йорк защо не пишете ? Пожарите възникват от престраялата и износена ел мрежа и има загинала и от пожари в САЩ! Защо ли не пишат и за това ,забранено ли е от посолството НА сащ в София.

32

****

преди 6 години

Пак Путин е виновен,забравил е отворена вратата на северния полюс,и сега краварите сърадат от студ.

31

До 31:

преди 6 години

Прав си. Проверих в нета. В градът Ню Йорк температурата е -4С.Става въпрос за щата Ню Йорк, това е сигурно. Аз също бях заблуден от репортажа.

30

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ЛИ АМЕРИКАНЦИ ОТИВАТ НА ЮГ ВЪВ ФЛОРИДА?==Почти никой не отива освен малък процент от богати пенсионери и мултимилионери.За хората от т.н. средна класа, които изплащат борчове за жилище, за коли, борчове за образование е абсурд даже да отсъстваш от работа. В такива моменти мениджърите си правят списък на хората, които закъсняват, нищо не им казват но ги слагат в класацията за първите при съкращения. Хората там дори си боядисват косите когато побелеят за да изглеждат млади на работа.

29

антизападопоклонник

преди 6 години

Хах, в Ню Йорк по студено отколкото в Отава! Айде помислете малко и престанете да пишете глупости! Най-вероятно става дума за северните райони на щата Ню-Йорк! В Отава пък -29градуса- голамо чудо! при условие, че -10 по целзии е средната януарска температура в Отава, то това е напълно нормално! То в Пловдив преди няколко години температурата падна до -24 по целзии, а пък в Севлиево неотдавна бяха отчетени -34! Голямо чудо станало!