139

БАБА БУНА

преди 6 години

КОКО НОГО ПАРИ ИМАТЕ ЗА МЕТРОТО,ЗА СМЕТКА НА ПРОВИНЦИЯТА,ТАКА ВИ СЕ ПАДА,ДАНЧЕТО ДА ВИ КУПИ ПО ЕДИН ПРОВОГАЗ,ПРЕДИ КРЕМИКОВЦИ ВИ БЕШЕ ВИНОВЕН,СЕГА ВЪЗДУХА,,КАКВО СЕ ТЪПЧЕТЕ САМО В СОФИЯ,ОТПУСНЕТЕ ПАРИ ЗА ИКОНОМИКА В ПРОВИНЦИЯТА,ЗАПЛАТИТЕ ДА СА КАКТО СОФИЯ,ЩЕ НАМАЛЕЕТЕ,ПАК КОМУНИСТИТЕ ВИ СА ВИНОВНИ.ПРИ БАЙ ТОШО САМО ВИЕ ЯДОХТЕ БАНАНИ И ПАК ЛОШО.

138

Darth Starkiller

преди 6 години

А да ви *** майката на коментиращите - дела срещу общината и простотии! Какво ви е виновна кметицата, че карате таралясници без катализатор и бълвате отрова непрекъснато?! Да вземе да ви плати да ви сложат катализатори ли?!

137

Глупости на таркалет

преди 6 години

Спокойно темата с мръсния въздух ще е актуална още 3-4 месеца.Като се затопли времето всеки ще забрави за този проблем,докато не започне отново зимата.

136

Petko Ivanov

преди 6 години

Sprete brutalnoto izdevatelstvo nad naciqta ni! Grehota e.

135

Анонимен

преди 6 години

Сетих се!Трябва да се изобретят бездимни дърва!

134

Анонимен

преди 6 години

добре че Витоша е наблизо...

133

Анонимен

преди 6 години

Ако направят колите да се движат на черни и нечетни, веднага си купувам още една бангия.

132

хехе

преди 6 години

....аз се качвам без билет. Нека ми вземат лева.. ако могат :) Пикая ви на самоковските идиотщини!

131

Анонимен

преди 6 години

Тия се гаврят.1лв....самозабравили се ***.

130

Анонимен

преди 6 години

Зеленото на билета ще му е само цвета

129

Петърчо

преди 6 години

Не можеш да му извадиш колата от акъла на българина и туй то. И това е една от основните причини за замърсяването. Да не говорим за фабриките без съответни филтри за прочистване. Но да кметицата и Бойко били виновни за това че българина и до кварталното магазинче ще си замъкне дупарата с колата ако не са съседите след това да го одумват. А ето ви и критика. В Скопие при замърсен въздух транспорта е безплатен а тук едно левче. Е това е мизерия хем да дишаш отрови хем да си плащаш. Честито.

128

3476

преди 6 години

Градът ни е обречен от презастрояването на дъгата между Малинова долина и Манастирски ливади, защото оттам през южните квартали нахлуваше пресен планински въздух и проветряваше и най-ниските части на София. Безмозъчните хищници доведоха колапса на столицата. Мислете в кой друг град да преместим столицата, защото тук вече не може да се диша в буквалния смисъл на думата.

127

Анонимен

преди 6 години

Нали уж щеше да е безплатен? А и не става дума за 1 лев, а за факта, че пак не признаха, коя е основната причина за замърсяването. Жокер, не са колите...

126

Анонимен

преди 6 години

така излиза, че няма стимул да се ограничава замърсяването, а напротив - ако комините димят повече, транспортът ще става по-евтин... минавам на твърдо гориво

125

Факт

преди 6 години

Трябва да се мисли с перспектива. Колите в София са малко и ще се увеличават, поне докато стигнат някакво ниво близко до средното за подобни градове в ЕС. Съвременните норми за замърсяване са толкова строги към автомобилите, че на практика те замърсяват пренебрежимо малко. При това колите в София са значително по-нови, в сравнение с колите в провинцията - новите коли до 5 години в София са около 9 пъти повече в сравнение с провинцията, а старите коли над 20 години са 9 пъти по-малко.

124

Лелемале

преди 6 години

Ама тези "умници" имат ли сиво вещество в черепните кутии или нас ни мислят за тъ'паци?!?С какво и как точно "зелен билет",ограничаването на автомобилите в центъра и други подобни безумия,ще променят положението в Красна поляна и Западен парк,Овча купел също???Не очаквам смислен отговор,очевадно е,че хора,предложили тези"мерки" не могат да предложат адекватен такъв.Така,че да не се объркват повече.

123

Гражданин

преди 6 години

Мръсният въздух всеки ден взема жертви. Никакви зелени билети не могат да компенсират човешкото здраве. Просто трябва да започнем да водим съдебни дела срещу кметицата и общинарите! Стига празни приказки, защото България се стопи. Демографията е доказателство, че управниците ни не стават!

122

rty

преди 6 години

Тва нема да работи.. Ще се постигне нищо.

121

Ники

преди 6 години

С талон от 10 билета, един излиза 1,20 лева. Със зелен - 1,00 лев. 20 стотинки, ихууу.

120

Край

преди 6 години

Веднъж допуснала колите да станат два пъти повече отколкото града може да поеме / в Берлин Прага, Виена Кьолн колите са по-малко на 1000 човека/ Властта не смее да каже на хората, че трябва да се разделят с така любимите им бангии. Ако с парите за тях града си беше купил автобуси/тролей/ трамвай сега щеше да има идеален градски транспорт. Незряло неразумно общество. И власт естествено.