27

Анонимен

преди 6 години

Този *** защо си мисли, че хората не искат да карат нови коли? Защо си мисли, че ето така на пук караме 20 годишни дараци? То бива бива, алчност и цинизъм, че думи нямам.

26

Край

преди 6 години

Да НО Гюнтер не може да си позволи да има кола в Берлин/Кьолн/Хамбург/Щудгарт/ Франкфурт.В Нормалните общества колата не е издигната в смисъл на съществуването както отпървичното и простовато българско племе.

25

Анонимен

преди 6 години

До Край, Ама Гюнтер взима 3000 евро и цените са му в пъти по ниски от тука

24

Анонимен

преди 6 години

Тия май само от сопа разБират

23

Анонимен

преди 6 години

Те данъците били остаряли ама заплатите и пенсиите са още от времето на ман..го от драгалевци бе гората! Как ще обясниш това гората? Защо за 28 години тъпчеме със заплатите и пенсиите на едно място а цените на тока парното водата горивата излетяха в небесата бе гората!? Да не казвам с колко излетяха цигарите които от 65 стотинки станаха 5 лева! Я ми обясни как стават тези работи бе гората? И теб ще те настигне съдбата на онзи днес у Боровец да знаеш. Който съм го проклел хаир не е видял!

22

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак на следващите избори за тях гласувайте.

21

Край

преди 6 години

ББ иска да осигури на всеки българин:- "кебапчета - 30ст. бр.-бира от найлоново шише - 1.50 за три литра.-"кола" нов внос седма употреба лукс.За сега успява и за това е убожаван;Гораов хвърли леко камъче в блатото.

20

Анонимен

преди 6 години

Ще усетите тепърва какво му се вика и как боли ГЕРБЕРСКО дране.

19

Анонимен

преди 6 години

Тия гербехрасти не се наядоха още и още , а доходите на хората кога бе

18

Анонимен

преди 6 години

тоя рецидивист е за въжетобългарина е най беден и сега да му отнемем и таратайката та натакива като тоя да им е широко по пътищатаами алчна тикванаправи хората да получават пари и сами ще си купят нови - няма нужда да им казваша с новите данъци ще пълни по-бързо българските гробища ама на гей.бер.астите май това са им наредили

17

Анонимен

преди 6 години

Работи се по закона за местните данъци и такси , само се чудите как да скубете народа , българоубийци

16

Край

преди 6 години

Понякога си мисля че това е сайта на бедните. Никой който ходи на почивка в Гърция, пълни резервоара си догоре и живее в собствено жилще в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Хасково, Велико Търново, Русе, Шумен НЕ Е беден.

15

Край

преди 6 години

Като са най бедни българите -трябва ли да се самоубиват задушени в изгорелите газове на колите си. Като сме по-бедни просто трябва да имаме ПО-МАЛКО от по богатите но също да са като техните екологични.

14

Край

преди 6 години

Общината да се допита до кметствата на подобни по размери градове в Европа по колко коли имат там и да преведе колите в нормални за града бройки. Още 3г. със сегашното облагане ПЪЛНА липса на прегледи и свободията да се паркира НЕНАКАЗУЕМО на забранени места и София ще е тотално задръстена с вехти коли.Още повече че предстои Западна Европа панически да се отърве от старите дизели.

13

ha ha ha

преди 6 години

А дрехите втора употреба?Не са ли опасни за здравето на хората, които са принудени да купуват от бедност?Та тези магазини са равни по брой с тези с редовни стоки.А случайно да се сещате, че сме най-бедната страна в ЕС и не само в него?Е, когато имаш милиони, е цинично да коментираш обикновените хора, на които им се съдират кожите с непосилни данъци, такси и цени спрямо доходите им.А некачествената и пълна с палмово масло и какви ли не заместители храна, с която се тровят масово българите?

12

Край

преди 6 години

Да не мислите че Гюнтер в Берлин не иска за 1000 евра да си купи пасат 3 и да си го избичи на тротоара пред блока. Иска БЕДНИЯ Гюнтер ама здравия разум на властта му не му дава. На село си карайте и с евро минус 6 ама в големия град такава кола е животозастрашаваща и няма място.

11

Край

преди 6 години

Дивото ни общество /управляващи и управлявани ДРУЖНО/ направиха София и големите ни градове най-голямата автоморга в Европа. Допусна с 500 лв. да имаш кола в София - пълен абсурд. София - 560 коли на 1000 жители -Берлин - 340 на 1000 жители. София има повече коли на 1000 човека от Прага, Виена, Кьолн, Лондон. Щото бедните да имали коли - беден човек в голям град по света кола няма скъпи ми бедни съграждани.

10

Бачо Илия

преди 6 години

Горанов, не си се доказал като много умен досега, макар че го даваш хладнокръвен и не го вориш много. Ще ти кажа какво реално може да направиш - да резнеш инавилидите, като ограничиш облекчението в данъка за тях за коли до 100 кс или примерно 0.1 кс/кг ако някой трябва да се движи с по-голям бус. В момента има хиляди които карат коли от 150-200 коня и се водят на инвалид, плащайки данък 5-10 лв.

9

House M.D.

преди 6 години

Предметът Горанов пак се изказа!

8

Неам нерви

преди 6 години

Да каже, това герберастко министърче - защо данъците за хазарт и стоки от първа необходимост са еднакви!!? Да каже мижитурката, защо всеки път когато се храня - трябва да плащам данък на държавата!? Защо бе, герберастки ***!?