145

Даниел

преди 5 години

До АнонименХехе

144

анонимен

преди 6 години

Отрицателният прираст на населението не е новост за България.Първите му наченки започват още през 80-те години на миналият век.За това имаше контрол на абортите, т.е. всяка жена трябваше да иска разрешение за да прекъсне бремеността.Този акт естествено е крайно унизителен,но в днешно време единственото лечение на ниската раждаемост е здрава политика за повишаване на доходите и увеличение на някои социални услуги и подпомагания.

143

момчил

преди 6 години

До 146 Категорично сме на първо място в света по намаляване на населението. Това е така, защото данните за емиграцията и имиграцията са неверни.В НСИ вписват като имигранти и чуждестранните студенти.А пък не броя всички български емигранти.Така че реалните данни са още по-страшни.

142

Имотен балон в София

преди 6 години

Затова банките,имотните агенции и строителните фирми надуха НОВ ИМОТЕН БАЛОН !!!

141

Анонимен

преди 6 години

" Така по скорост на обезлюдяване страната вече заема 9-то място сред 234 държави и територии - непосредствено след Латвия, Литва и Молдова. "През септември 2016 г бяхме на 16 - то място по ръст на недвижимите имоти, а през ноември стигнахме 10 -- то в света. И как мислите да телгя ли кредит за 35 години, за да изплащам панелка в София? Май трябва да съм пълен ***.

140

анонимен

преди 6 години

докато ангел оправя иван така да е иван не знае и елементарното

139

ДЯ

преди 6 години

От тях 3 700 000 ще бъдат РОМИ

138

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам тези българи,които имат деца: смятате ли за безполезни такива семейни хетеросексуални двойки,които се мъчат от години да имат по естествен начин деца,но поради някакво заболяване( предимно в жената- пкя) не могат да имат деца? Мислите ли,че голяма разлика между такива хетеросексуални двойки,които не могат,но искат по естествен начин( а не чрез ин витро) да имат деца, и такива двойки или самотни мъже и жени,които не желаят да имат деца(умишлено)?

137

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

136

Кирил

преди 6 години

т.е. необходим е комунизъм

135

Анонимен

преди 6 години

Тия смятат на принципа в понеделник се жениш до петък ще си събрал 5 жени. Ефекта е лавинообразен и няма как до 2100 да са останали 3 млн. Белите са стари, младите са на терминала, цигулките не се самоиздържат. Евакуацията не е случайност, всеки иска да живее нормално.

134

дядомраз

преди 6 години

"Високите морални устои водят към прогрес,той към ситост,ситоста към пресищане ,а то към морален и физически упадък който е началото на края." Николай Хайтов "Африкански записки"

133

Не е точно така!

преди 6 години

Никой не отчита факта, че българите в чужбина, най-вече тези в Северна Америка, имат даже и по три деца! Е, нали сме родоотстъпници!? За съжаление, децата родени извън граница не се регистрират като български граждани за да се избегнат тежките бюрократични последствия и късане на нечовешки нерви!

132

Анонимен

преди 6 години

Очаква се световен зомби апокалипсис! Има предложения за номинирането на българските територий за зомби резерват! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

131

Хм

преди 6 години

През 2050 България ще е вече изчезнала.А през 2100 никой няма да си спомня че е съществувала....

130

Tatul

преди 6 години

Виновни сте си сами!

129

Анонимен

преди 6 години

Въртят, сучат, все към мигрантите теглят Дойчевелчовците. :) Кажат ли ни добър ден, трябва да сме сигурни, че е тъмна нощ. :-)

128

sofeto

преди 6 години

Аман заман ама тъкмо да си почистим хралупата!

127

Анонимен

преди 6 години

До ПредложениеПочва се от IQ100 като долна граница и постепенно се издига до 200 чрез селекция, също и за мускулната маса, това че си с IQ200 не значи че 1.60 неспособни да тичат 3км с пълно бойно. *** хора с IQ<70 с по едно дете и постепенно да слязат под 100 хиляди, и да стане ЗАКОН, само тогава аз като българин мога да поема своят дълг. Но това е европейският съюз никога няма да бъде позволено, с всички неправителствени организацийки защитаващи жените-златотърсачки и малцинствата.

126

Анонимен

преди 6 години

Необходим е процес на селекция, да се поощтряват за размножаване най-здравите и най-умните всички останали нискорасли и ниско IQ с генетични дефекти и болести и слаби доброволно или насилствено с по едно дете максимум. Феминизма и златотърсачките също трябва да изчезнат и тогава мъжете може да се върнат и да създават семейства, защото сега това за тях не е изгодно, брак без секс, разводи. Трябва да стане преди китайците да са създали чрез селекция бебета с IQ200, че тогава ни е спукана работата