13

(-_-)

преди 6 години

До къде я докарахме да третират децата ни като обект на доход към търговски дружества.. Плюс това става въпрос за болни, осигурени деца.

12

Иван Иванов

преди 6 години

10 минути - време необходимо за прибирането на трите лева.

11

Спиро

преди 6 години

Лошо, по-лошо, най-лошо - здравеопазване.

10

Анонимен

преди 6 години

10 мин преглед? Толкова траят при личен лекар в Англия. Ако имате познати, работещи в кралството, ще ви разкажат за пословичната им некадърност. За всеки проблем изписват само парацетамол или ибупрофен и това е всичко.

9

Анонимен

преди 6 години

Дали личният лекар ще иска от родителите подобна такса е изцяло негово решение....................да,бе, ще откаже. те искат 5 лв. да стане потребителската такса, и като поискат и 3 лв. за извинителна бележка.........направо да си плащаме целия преглед когато се наложи, и да не удържат нищо за здравна каса. КРАДЕ СЕ ОТ ВСЯКЪДЕ !!!!!!!!!!!!

8

Щерю

преди 6 години

Доживяхме време кучетата да вървят - пък кервана да лае...

7

Анонимен

преди 6 години

Просто престъпници. Не им плащайте, хора! Просто спрете децата от училище, когато са болни. Да обявив бойкот! Не могат да изключат всички ученици. Хайде, ако искате да не ви правят на впрегатен *** отново!

6

Анонимен

преди 6 години

спирам от училище децата си!!! по добре да вземат курана отколкото при психични болни!!! завърших в българия и какво!!! работя в германия за 13 евро на час по добре научи детето си на ЗАНАЯТ ще е много по добре.

5

Анонимен

преди 6 години

Да сте виждали въшкар от оная НАПаст божия, да проверява лекар дали издава касови бележки? Иначе обикалят като разгонени по магазинчета и сергии.

4

Табела

преди 6 години

Джи Пи милионера - д-р Ненаядов - прием по всяко удобно за него време.

3

Анонимен

преди 6 години

това с ДДС ли, или без?а за 10 минути половината пациенти едно "Ох" не успяват да кажат, камо ли да се подготвят за преглед, освен да се събличат и обличат отвън, или "на око" още от вратата да им изписват лекарствата по рекламните спа-брошури

2

we

преди 6 години

Един от трите най- корумпирани сектори в България,а искат още и още...Боже!

1

Анонимен

преди 6 години

по конституция здравеопазването трябва да е безплатно.щом и за децата започнаха да взимат пари нямам думи .Нещо да кажат лекарите за Хипократовата клетва или я забравиха