23

човек от народа

преди 6 години

НАРОД НЕ Е РАВНОСИЛНО НА НЕГРАМОТЕН.

22

човек от народа

преди 6 години

Може ли още в първото изречение на статията да се допусне грешка !? В крайна сметка е написана от човек,наричащ себе си ЖУРНАЛИСТ. Почти не съм срещал статия,в която да не е допусната правописна грешка.За словореда да не говорим. Печатна грешка може да се допусне,но това не означава,че винаги е оправдание. Журналисти,вие не не четете ли втори път това, което сте написали? Не проверявате ли за възможни допуснати грешки,преди да публикувате? НАРОД ≠ НЕГРАМОТЕН

21

КИРЧО

преди 6 години

До 1защото парите се вземат по роднинска връзка , кой ще и разреши на обикновената чистачка да взема министерска заплата заради инцидент скалъпен с бягство от затвора за отклоняване на вниманието на хората от истинските виновници за битието ни в момента за да могат да си зобат на спокойствие с далавери.

20

Някоя си

преди 6 години

До Някоя сиНо допускане на граматически и правописни грешки в коментарите е простимо.

19

Новичок

преди 6 години

Пфу Аман,какви са тия журналисти.По-колко ги дават тия дипломи,по-роднинска линия ли незнам Пфууу... Как някой им дава заплати ужас

18

Анонимен

преди 6 години

Ами била е с метлата и са се уплашили. Какво странно има...

17

Цеко овчарят

преди 6 години

Какви журналисти само: "Махай се!", креснали й Пелов и Колев, който вече девет дни са в неизвестност. Не които, а който.

16

Цеко овчарят

преди 6 години

Няма как чистачка да гони убийци психопати. Просто в уплахата е объркала посоката на бягство. И веднага сензация от алчните журналисти.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

До КрайТя не е чистачка на килиите на затвора, бе пич !Къде ще пуснат жена чистачка в мъжки затвор ?! ... :)Вероятно чисти административната част на затвора.

14

Анонимен

преди 6 години

Ако всички граждани са като нея, нямаше да има престъпност ! АМа не, ние не само, че не им пречим, ами им се и радваме. Половината нация, за последните 5 гоини е чела по 3 книи и поне две тях са били за "Беге Мафията".

13

До 3 и 5

преди 6 години

Абе деца ***.ч.ета чистачката не чисти килиите а администрацията.Там затворници не влизат.Наистина ли сте толкова кухи бе?Майко мила какво поколение.Вие в кой клас сте бе?

12

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Храбра, храбра ... колко да е храбра жената ?!Преди малко по телевизията сама призна, че първоначално е действала импулсивно. След това като е осъзнала какво става се е изплашила.Каза, че не помни колата, в която са се качили бегълците. Или се страхува да каже истината или толкова се е уплашила, че не е могла да запомни марката на автомобила.Даже жената каза, че това да преследва избягали затворници не влиза в служебните и задължения.Оставете я на мира. Постъпила е като нормален човек.

11

Анонимен

преди 6 години

Видели реална опастност в нея ...Това са психопати ненорманици, които е можело да я гръмнат, ей така, че нищо са нямали за правене ...

10

Анонимен

преди 6 години

Христина да назначат за началник на охраната в затвора. Този, който заема тази длъжност е за уволнение.

9

Анонимен

преди 6 години

Малко приказки от рода на Храбрия шивач.

8

999

преди 6 години

До AndreshkoДа, цялата статия е доста нечетима от журналистически похвати. Ми напиши го ясно да се разбере бе, за кво го усложняваш излишно... simple machines...

7

Анонимен

преди 6 години

До 1:)))))

6

Октай

преди 6 години

Орден Стара планина за Христина!На толкова гьотверени го раздадохте без никакви заслуги, *** засрамете се.

5

Край

преди 6 години

Добра е жената НО. Защо в затвора има ЧИСТАЧКА. Няма ли там хиляди лежащи дембели престъпници които да бъдат впрегнати в тежка физическа работа.Митьо Очите излезна от затвора напомпан като бик. За това ли ги прибират -да блъскат фитнес а такива женици да им чистят.

4

Andreshko

преди 6 години

Какво ще кажете за словореда в първото изречение на статията? Това го е писал журналист? Едва не помислих,че чистачката е гонела затворниците преди две години и не е написано години,а година в единствено число. Пълна трагедия с българската граматика...