58

Слав

преди 6 години

Влизането ни в ес бе акт на колонизация. Сега Западната колониална сма ползва роби от източна европа. Свободно движение на капитали и несвободни хора. Черна евроинтеграция.

57

Анонимен

преди 6 години

Жена, чистачка в училище редовно работи в Белгия 2 месеца за по 3000 евро на месец в завод за колбаси. След изтичането на отпуската и се връща на работа в училището. Така доходът и е над средния за България и може да си позволи някои глезотийки като гримове, тоалети от Илиянци и т.н.

56

Shark

преди 6 години

Тези, които работят като роби в земеделието в ЕС няма какво да се оплакват.Това е техният избор ,никой не ги е карал насила. Защо не стоят в България, земя много, да работят. Да, ама за това трябва дупе - отговорности, проекти, наемане на хора и т.н. Ами като гледат да живеят по най-малкото съпротивление, бягат от всякакви отговорности и са напълно безидейни и кухи, ще работят като роби.

55

Good morning

преди 6 години

На това в българската нова демокрацията се нарича престижна работа,в което влиза миене на чинии,бърсане западняшки старчески дирници и т.н. Аз и при демокрацията разбрах, че етноса който може да ме граби, убива изнасилва възрастни се нарича интеграция. Пак при демокрацията разбрах, че унищожението на българското призводство се нарича пазарна икономика.

54

ЗАЩОТО

преди 6 години

СЪСИПАХА НАШЕТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ЖИВОТНОВЪДСТВО . ЗА ДА НИ НАБУТВАТ ГМО-ТАТА СИ И ТРОВЯТ НАРОДА . ЗА ТОВА АЗ СИ ЗАСАЖДАМ ГРАДИНА И СЕ МОЛЯ ДА НЯМА ГРАДУШКА ЗА ДА ХАПНА ИСТИНСКИ ДОМАТ .НАРОДЕ , НАРОДЕ ДО КЪДЕ НИ ДОКАРА ЕВРОПАТА .....

53

Анонимен

преди 6 години

*** как така бе ? Ми нали на запад всичко е ред и законност ?

52

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантизма не успя да се докаже над 20 години и продължава да унищожава и унизява, за това време комунизма или по правилно социализма промени и построи това което разшувате без да промените нещо за доброто на всички. Виж как мизерстват родителите ни и как оглупяват децата ни, други факти трябват ли ти

51

Анонимен

преди 6 години

Дива експлоатация и беззаконие спрямо нашите гастарбайтери, но май нямат нищо против старите членки от тази ситуация... Виж ако ние нещо вземем като бизнес- примерно с тировете и транспорта- вой до небето и нали щото сме корумпирани... И бате гледа като теле в железница и мрънка... Добрият европеец трябва да спори и да критикува щото това ще спаси ЕС от лицемерието и разпада.

50

Стоян

преди 6 години

Скоро няма да има и на черно кой да работи. Тогава ще се сетят че трябват реформи.

49

СатаНАТО

преди 6 години

15 лв на ден плащат на ромите да копаят на полето. После се чудете що са необразовани и нямат мотивация.

48

Пешо

преди 6 години

Има неадекватно законодателство и закони които остават само на хартия.

47

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантизма, прав си! А защо са такива числата??? Аз живея в Австрия. Тук си личи колко неквалифицирани са българите:( Работливи, но недоучили. Тарикати, търсещи слабото място на системата за да я "прецакат". Андрешковци. Завистливи и злобни. Завистливи към всички, злобни към сънародниците си, но раболепни към останалите. Това важи за над 70% от българите тук. А работят в земеделието защото за друго не стават. Тъжо, но факт! НАТО и ЕС не са виновни никому!

46

Анонимен

преди 6 години

До 59Изнасяхме мотокари в СИВ. Извън СИВ японците ги купиваха за желязо, защото ние влагахме мнооого желязо в нашите мотокари, а то беше дотирано.

45

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе, грешиш. Производството на мотокари никога на е било дотирано. Напротив, при соца изнасяхме в цял свят и това носеше печалби във валута. Днес при евроатлантизма и демокрацията обаче изнасяме само миячи и пpocтитуки а почти всички стоки за потребление са вносни.

44

Евроатлантизма

преди 6 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева

43

men

преди 6 години

Taka e kato zaplashtaneto ne e dostoino unasmladite nai veche hora shte biagame izvan BG i shte se otchitat niakakvi tapi statistiki koito ne sa aktualni zashtoto broiat na obiavenite e pone dva pati poveche t.e dva pati poveche trudosposobni hora navan a ne u nas, na nikoi ne mu e kef taka no politicite ne se naiadoha ...., a triabva niakak si da se oceliava

42

Анонимен

преди 6 години

Докато има коментари, че комунизмът е създал нещо по-добро от една тотална съсипия не се учудвайте, че пенсиите са ниски а пътища, здравеопазване и т.н.- лоши.

41

Анонимен

преди 6 години

Е бачкат си хорицата за парички, ко да муй.

40

Анонимен

преди 6 години

До 49...в грешка си...няма наказан в Бг...в Испания преди години има закон...глоба от 60000 евро за работник без документи а има ли докуменрти е задължително с мед.и пенсионни осигуровки...

39

Анонимен

преди 6 години

Докато има коментари като 45 не се учудвайте, че пенсиите са ниски, а пътища, здравеопазване и тн лоши.