11

ценител

преди 5 години

Оставете Стинг, какви яки мадами имаше в публиката. Щях да се побъркам от голи бедра край мен!

10

Анонимен

преди 5 години

Шаги е потен чалгар и този албум със Стинг е пълно извращение. По принцип в някои от песните на Дъ Полис наистина има рок с реге елементи, но за реге дует Шаги е най-лошия избор.

9

Г

преди 5 години

Абе вие нормални ли сте, бе, хора, това е турне, което промотира новият албум на Стинг и Шаги, какво сте очаквали да е?!?!? Не гледали, не внимавали, е кой ви е виновен?!?!

8

Джедай Мастър

преди 5 години

До ВъзмутенНа концерта есента въобще не ми се стори да му е трудно да изкара концерта сам, а аз дори не съм кой знае какъв фен. Не съм гледал рекламите точно за този концерт, но знаех, че Стинг и Шаги ще правят общо турне, обърнах внимание точно защото ми се стори необичайно, тъй като Шаги за мен не е никакъв музикант. Ако рекламите са подвели някого, съветвам го да си поиска обратно парите от промоутъра, а не да се ядосва на Жилото.

7

Възмутен

преди 5 години

До Джедай Мастъризобщо не се знаеше по Нова година че ще е само Стинг , провери рекламите от тогава

6

Възмутен

преди 5 години

Почувствах се излъган , билетите закупихме преди Нова година на не малка цена , мислихме че ще слушаме Стинг с вечните му хитове , изобщо несеспоменаваше Шаги , мразя реге и останахме много разочаровани от присъствието на *** и подпяванията му със Стинг . Но явно възрастта си казва думата и на Стинг вече му е трудно да изкара цял концерт сам , все пак е на 67

5

Ждурналя

преди 5 години

Пиха бира на корем под жаркото нощно небе с лека горивина а?

4

Джедай Мастър

преди 5 години

Ами то се знаеше, че ще пее със Шаги, който е искал само Стинг (е и сина му Джо Съмнър) да го беше гледал миналата година в Армеец :)

3

Анонимен

преди 5 години

Да събереш Стинг и Шаги е все едно да събереш Васил Найденов и Тони Стораро. Иначе истинските му фенове ценят new-wave групата The Police където той е солист, а неразбиращите знаят само Desert Rose и Englishman in New York.

2

von Klinckerhoffen

преди 5 години

Много плоско и жълто представяне на концерта!Бира на корем ...?!?

1

Анонимен

преди 5 години

Смехотворно. Само тоя ли успяте да доведете. Май никой не иска в ко-чи-ната.