134

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 152Естествено не всичко е пари-важни са отношенията между хората и сигурността.Имам познати в Германия,които казват,че колегите им са като роботи-за пиене на кафе се искало да се уговорят седмици преди това,а пък за домашно посещение месеци.А аз ако звънна на някой приятел и довечера ще гледаме заедно мача.Близките и приятелите ни са тук.а Може да разчиташ на тях.А в чужбина кой ще те погледне-за тях винаги си чужденец.Освен това България е много по-безопасна държава.

133

Анонимен

преди 5 години

Имам двойни доходи на племенника ти и няколко собствени жилища. И съм на други години разбира се. Уморих се да повтарям на ***, че не всичко е пари. *** за малко в нормална държава, наблюдавай отношенията между хората и има шанс да ме разбереш. Дотогава успех на теб и родата ти, дано ви вдигнат доходите с още 200 лева!

132

аз

преди 5 години

познавам много хора които осъзнаха накъде върви запада и вече се връщат масово от Германистан след 2015годлта до днес. Сега и Меркел и Макарон се осъзнаха, но е е късно вече и това е ритане на умряло

131

Анонимен

преди 5 години

българските ромалета по нашия края отдавна се изселиха на Запад, да си стоят там и да не се връщат и още хиляди да ги последват ха ха ха в западните емигрантски кочини

130

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 146И защо да не е вярно?Племенникът започна работа още като студент на 1500 лв заплата.Само за 3 години стигна до 2500 лв.Има и собствено жилище.С 2500 лв и собствено жилище стандартът на живот му е много по-висок,отолкото на някой с 2500 евро заплата и без жилище в чужбина.А заплатите тепърва ще растат.Естествено за образованите хора.Бачкаторите ще блъскат за по 600 лве месечно.Кой им е виновен,че не са се образовали?

129

ханс,

преди 5 години

след двадесеттина години в следствие размножаване и продължаваща миграция *** мюслюмани в Германистан ще са мнозинство от населението, такава ще е съдбата и на околните западни държави и тогава ще се броят пилците

128

Анонимен

преди 5 години

"Бачкатори" не ти ли трябват в тази "държава"?След 10 години няма да има кой да ти пусне тока като спре.

127

Анонимен

преди 5 години

"Така че се очертава добро бъдеще пред българите тук."Ха ха ха ха ха ха ха...Де да беше вярно.

126

Анонимен

преди 5 години

До РВЕмигрантите на 95 процента са бачкатори.Какво им е кадърното?В България добрите лекари печелят много добри пари и не мислят да емигрират,сервизи има предостатъчно също на добро нови и всякакви други услуги.И не знам как ги изчисли,че 100 хиляди работели ,като по данни на НСИ има 3 милиона и 100 хиляди работещи у нас.Така че България няма да остане без работници и служители.А ц..и..гани.те също емигрират.Скоро и от тях ще се отървем.Така че се очертава добро бъдеще пред българите тук.

125

РВ

преди 5 години

До 141Страхотна логика имаш! Като заминат най-кадърните кой ще ти плаща заплата? Кой ще те лекува, кой ще ти ремонтира колата и жилището, кой ще поддържа пътищата ти без трафик, кой ще плаща данъци за да ти светят уличните лампи и да те пази полицията от събратята? Кой ще прави оборот на фирмите, кой ще развива бизнес и бвп? Ти и още 100 хиляди души ли?

124

Анонимен

преди 5 години

Много добре-даже малко заминаха.Нека още да заминат.И без това тук стана страшен трафика,а си представям какво би било с още 1 милион автомобила.Колкото по-малко хора,толкова повече ще растат заплатите,няма да има огромни опашки пред различни институции,цените на жилищата ще падат.Пожелавам ви на добър път.И не се връщайте.

123

РВ

преди 5 години

То дори и клептокрация не е кратуне, просто си е живо мародерство. То вече думата бизнес е синоним на кражба,измама, далавера....и най-лошото е че за малкото останали там е съвсем нормално и логично да крадеш ако имаш възможност. Даже и завиждат на тези които бъркат в меда.

122

Кратун

преди 5 години

... и заради клептокрацията, която ни пробутват за демокрация.

121

РВ

преди 5 години

Не мисля че в България малкото пари са най-голямия проблем. Пари се изкарват и там. Е, по-малко,по трудно, с повече мъки и дисциплина на харчене,но никой не е умрял от глад. Просто самата държава която винаги те спъва,вечно намръщените хора по улиците,беззаконието, липсата на елементарно здравеопазване, чалгарската среда сред която трябва да растат децата ни, образованието, мутрите които са над закона, инфраструктурата, храната,корупцията,шуробаджанащината, престъпността..тва е страшното.

120

Анонимен

преди 5 години

България останаха само крадци!!! Работници няма

119

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

118

Анонимен

преди 5 години

Ще се върнат ли българите зад граница в родината си? НЕ НИКОГА даже още ще заминат от тази ***

117

E

преди 5 години

Като ги налегнат болежките в Щатите и бежанците в Западна Европа,ще се сетят къде е България.Неизбежно е.

116

Анонимен

преди 5 години

Когато има върховенство на закона когато изчезне шуробаджанащината когато българските работодатели се научат да ценят и уважават работника когато се почувства присъствие на държавата е тогава.

115

Анонимен

преди 5 години

Разбира се,че българите ще се върнат.Къде ще се върнат е въпроса? Българите са тръгнали от днешен Афганистан до поречието на Волга,после и в Европа.Преди само 3 поколения са живели в Бесарабска,Беломорска,Македонска ,Малоазиатска,Одринска,Сръбска България.Прибират се и заживяват на земята на настояща България.После се принуждават да напуснат селата,после градовете,а сега и държавата.Въпросът е къде ще се върнат българите,защото децата им вече не учат в България....