12

Цецо

преди 5 години

Според мен тази система трябва да я има, по-скоро трябва да се прецизират обстоятелствата, при които да се използва и колко пъти по време на мача! А забелязвам, че едва ли не при всяко съдийско отсъждане всички играчи започват усърдно да очертават с ръце пред съдията телевизионни екрани...което е доста смешно! :)

11

Анонимен

преди 5 години

"Тъмната стаичка" въобще не е толкова тъмна. СЪдията отива малко настрана, където може да гледа видеоповторения. На няколко пъти системата ВАР бе много полезна - дали топката е преминала цялаат голлиния или не е. Ако системата ВАР дейставше на световното 1966 нямаше да отменят гола на Германия срещу АНглия и Англия можеше да не спечели.

10

Анонимен

преди 5 години

Мача на ИРан и ИСпания в който съдите не пожела на няколко пъти да използва системата Вар бе изнервен от субективните оценки на съдията.

9

Анонимен

преди 5 години

Във Теника имя ястребово око. Във волейбола има видеоповторение. Всики знаят ползата от тях.

8

Анонимен

преди 5 години

А тая дузпа за сърбите с вар или с киреч трябваше да я свирят мафиотата

7

Анонимен

преди 5 години

без ВАР знаем много добре какво бешегрешките бяха неминуеми, сега поне може да се поправяттелевизията вече е напреднала много и показва всички несъвършеснства на играта, които съдията няма как да видя на терена. А това напряга много.

6

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Типично манипулативна статия ! Стига само факта , че точно от стаичката върнаха непризнатия гол и Германия се срина !

5

МЕТЕОР

преди 5 години

Хм ,ако не беше отмеил дузпата за Сенегал съдията ,дали пък Колумбия въОбще нямаше да е на 1/8 финалите,имаше и други фамозни отсъждания на реферите които обръкаха групите,но не ми се рови из интеренета ,имаше и нежелание съдиите да гледат на екрана при Испания КОЯТО ПЪТУВАШЕ КАТО Германия. Най-печеливши са испанците,но Марка ,няма да пише за това-естествено.Испания спечели точки с Иран и с Мароко благодарение на VAR -затова след първия мач Йеро беше много доволен от VARa!Има и други .

4

Анонимен

преди 5 години

Ze VAR is over, казали швабите

3

Анонимен

преди 5 години

Вярно е - когато мачовете са предрешени, дали ще е ВАР или КИРЕЧ - резултата е все същия...

2

Анонимен

преди 5 години

Долу ВАР!

1

Анонимен

преди 5 години

Ами като не променя нищо защо го въведохте? Само за да има излишни харчове ли?