46

Хххх

преди 5 години

Симпатични са ама африканския отбор ще ги бие като маче у дирек.....но втори на световно също не е зле....и да им е честита титлата на африканците.

45

Бирено мече

преди 5 години

ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ, КОИТО СА КОМЕНТИРАЛИ ДОЛУ: МОЖЕ НА МОДРИЧ ДА МУ ПОЛАПКАТЕ МАКАРОНА, БАЛЪ ЧЕТА

44

Анонимен

преди 5 години

Хърватите са славяни разбира се. Хървати, Сърби, Българи и Македонци сме от една група.Има теория че славянските племена които сега са българи и хървати са били заедно преди да се разделят и това е причината хърватското произношение да е по близо до бърлгарското за разлика от сръбското.

43

ХЪРВАТИЯ Е ...

преди 5 години

велика страна с велика нация! Френският петел ще бъде разпердушинен в неделя! Чакам с огромно нетърпение да снимам изкривените от нещастие и злоба лица на наглите афрофранцузи!!!

42

Анонимен

преди 5 години

ПлюенеТо е за простовати и неспособни хора. Големите спортисти винаги говорят добре за своите съперници , защото нямат комплекси. Малките дурмиджиичета ще са малки цял живот и ще гледат успелите по новините :))

41

Анонимен

преди 5 години

Хърватите славяни ли са?!? Кои са автентичните славяни?!?

40

Анонимен

преди 5 години

До Българин -Да , напълно си прав ! Хърватите преживяха кошмара на войната много преди украинците .А във видеото не се споменава Русия ,не знам защо се впрягат , а може би те знаят .

39

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината впре югославския период се пробваха да ги учат на кирилица, а някои хървати, живеещи извън територията на Хърватска пишат на кирилица. Но латиницата е традиционната азбука за тях. Също така въпреки че върло се сражаваха с османицте Хърватска все пак е завладяна, разбирасе за много кратък период от време.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Хървтите НИКОГА не са употребявали кирилица ! И са католици.Докато ние, Сърбите, Черногорците и Макетата бяхме под турско , наречете го както си искате, Хърватите бяха в Австро-унгарската империя.Затова са по-напред от нас, ние които бяхме в Ориента

37

Анонимен

преди 5 години

успех срещу франция братя хървати

36

Анонимен

преди 5 години

Нещо се бъркаш, хърватите винаги са писали на латиница. Сърбите бяха на път да се откажат от кирилицата, но сега повече на кирилица пишат. Въпреки, че дори и сръбската азбука не е чиста кирилица а пишат на така наречената Караджица.

35

Анонимен

преди 5 години

Срам за хърватите е че се отказаха от кирилицата.

34

Анонимен

преди 5 години

Аз се радвам за хърватите, защото са единствените ни съюзници през вековете на Балканите. Разбира се водени от своите интереси, но фактите са факти. Другите ще ни разкъсат веднага само ако имат възможност - пробвали са вече.

33

БРЕ БРЕ

преди 5 години

Важното е ,че момчето е талантливо и финансово красиво.Мик Джагър да не е по-хубав!*** от злоба,че нямате таланта и на двамата!

32

Хръватия,ужаса на..

преди 5 години

Сръбиа.Имаше времена,когато отбора на Югославия бе сила.Там бяха и хръватите-основната им сила във футбола(сърбите уважават дори ненавистните им-имат песен за Гунди и Котков).Сега католиците,говорещи сърбо-хърватски се срамят от езика си(преди 2 години бях в Загреб) и миналото си.Нациите,ако живеят без "подкрепата" на "великите", рано или късно ще се утвърдят.Най-вече пред децата и бъдещето си.НЕКА ПО-ДОБРИЯ ПОБЕДИ !Апропо не е препоръчителен фашизма,като алтернатива...Има и по-страшно-ЕС

31

Drug Tito

преди 5 години

Shte se razplacha...

30

Анонимен

преди 5 години

В Хърватско няма дори незначително не пък значително мюсюлманско малцинство,няма и от МАЛЦИНСТВО-ТО или по-скоро са много малко.Значително и то не малцинство а част от населението на БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА са мюсюлмани!Войната в бивша СФРЮ я почнаха любимците на нашите "православни"русолюбци СЪРБИТЕ.

29

Анон

преди 5 години

До АнонименВидяхме как играха красивите Роналдо и Меси и къде са в момента отборите им. Може да не е красив, но е сърцат футболист

28

HANS GRUBER DIE HARD

преди 5 години

И нещо любопитно : УЕФА ИЗВАДИ ГОЛЯМА ЮГОСЛАВИЯ, ВЕЧЕ ЗАПОЧНАЛИ ДА СЕ СТРЕЛЯТ И УБИВАТ ОТ НОЕМВРИ 1991 Г., ПРЕЗ АПРИЛ 1992 ГОДИНА, САМО ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЪРВЕНСТВОТО ВЪВ ШВЕЦИЯ ЕВРО 1992 Г...И ПЪХНАХА ДАНИЯ НА ТЯХНО МЯСТО ...А ТОГАВА ГОЛЕМИЯ МИХАЕЛ ЛАУДРУП БЕШЕ В СЕРИОЗЕН КОНФЛИКТ С ТРЕНЬОРА МОРТЕН ОЛСЕН, И ТАКА И НЕ ИГРА ЗА ДАНИЯ, И НЯМА МЕДАЛ ОТ ШВЕЦИЯ 92.

27

Другата гледна точка

преди 5 години

До ***-католикНе разбрах "фашистите по душа" ли изтрепаха 8000 души в Сребреница, или српските фашисти по душа, от комунистическата партия на Милошевич?