7

Анонимен

преди 5 години

"има различни начини да потърсят помощ в планината, но задължително трябва да са със заредени телефони"Едно време като нямахме мобилни телефони и никой не се катереше по планините.

6

НИК

преди 5 години

Планината не винаги е гостоприемна. Прав е човека като каза за облеклото и за телефона. Но тия застраховки... идва ми в повече. Стига вече! За всеки инцидент или не, напоследък се "пробутват" тия застраховки. Знаят го поне 90 % от посещаващите. Изборът е на всеки дали да направи.

5

Ная

преди 5 години

Онзи ден се разходих около Алеко на Витоша, една баба беше тръгнала с чехли, една девойка с джапанки, имаше хора с гуменки и т.н.....Много безоговорно...

4

Анонимен

преди 5 години

До 1 - Главата ...

3

Анонимен

преди 5 години

Ама пак продължават, да си ходят с джапанки, сандали и 15% батерия на телефоните. За храна са сгънати два бургер от оня американска гадна верига, ама има една бутилка водка. Когато се хлъзне някой и се загубят "държавата е виновна".Браво, на човека,че казва. Налага се да им го набием в главите.

2

т.п.

преди 5 години

Пътуването по пътищата е може би красиво, но със сигурност опасно.Аз също познавам един дето се подхлъзна в банята

1

Анонимен

преди 5 години

Красива и опасна като жената, всички такива неща с женски имена все трябва да си има човек едно наум - планината, реката, гората и т.н.