174

Анонимен

преди 5 години

Стана ли премиер дори да премиерствам за ден ще взема един милиард от излишъка и ще го дам за всички пенсии и всеки пенсионер ще стане ако не милионер поне с хиляди пенсия по-добре от най добре платените държави в европа

173

СПРАВЕДЛИВАСТ

преди 5 години

УВЕЛИЧЕНИЕ С 2000 ПРОЦЕНТА НА РАЗХОДИТЕ А С 10 НА ДОХОДИТЕ.

172

АБСУРДИЯ

преди 5 години

Дайте да отпразнуваме тихомълком приетия закон колите над пет години с 250 лева данък, колите над 10 години с 500 лева данък, колите над 15 години със 750 и над 20 с 1000 лева данък. Досега за колата плащах 50 лева данък вече 1000. С ДВЕ ХИЛЯДИ ПРОЦЕНТА МИ ВДИГАТ ДАНЪКА НА КОЛАТА!!! ТРАЙТЕ СИ А ЗАКОНА ЩЕ ВИ СУРОВАКА НА ПЪРВИ ЯНУАРИ

171

Анонимен

преди 5 години

До ПитамПри двеста триста лева пенсии, е редно повишението за да понамалее мизерията на тези два милиона хорица да се вдигне със сто процента а не с 10-20 лева.

170

Анонимен

преди 5 години

Нали в МВР направиха част от хората държавни служители, по какъв критерий е отделен въпрос. Нито им увеличават заплатите като ги увеличават на полицаите а и сега ще ги пропуснат най-вероятно. Важното е Калинките да не работят и да вземат премии за сметка на работещите където и да е.

169

до 167 - хаха

преди 5 години

Като не ти изнася ходи работи в държавния сектор за 1000 лв на месец (в добрия случай) бе, ***.

168

Питам

преди 5 години

А пенсиите няма ли да ги повишите от януари с 10 % ? Редно е.

167

Непозната

преди 5 години

Както винаги лъжат, че ще увеличат заплатите на държавните служители с 10 %, за да настройват останалата част от населението срещу тях. Обикновено като обявят увеличение с 10 %, увеличават заплатите на редовите служители с 3-4 %, а останалото отива за увеличение на заплатите на връзкарите и избраните любимци в администрацията. Тяхното увеличение естествено е много над 10 %. Но е много удобно така да се обявява някаква средна стойност на увеличение и да се заблуждава масово населението.

166

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

165

Анонимен

преди 5 години

ББ, Красен, Любо.. трапезата ни е мила, не спортът. Тези може да са само рекламни лица на кланица или сви не ферма.

164

ХАХАХХАХА

преди 5 години

А кого отгледаха фондациите Ханз Зайдл и Конрад Аден...

163

Анонимен

преди 5 години

Държавата не иска администрацията да е ефективна, защото мафията няма да и купи изборите, разбрахте ли? Да сте чували мафията да въведе ред и справедливост някъде по света? Ами че така няма да печели. Ако тия бяха срещу мафията, то отдавна да са на оня свят.

162

Анонимен

преди 5 години

Държавата доказано е един от най-некоректните работодатели. Дансаджии, разкрили огромни престъпни схеми в НАП се оказват арестувани с подхвърлени наркотици и държавата не иска да ги защити. Свестните хора са най-нещастни ако работят в държавния апарат. С премии са тези дето обслужват милионери мега айдуци, те и кариера правят.

161

Анонимен

преди 5 години

Да не мислите, че тези в бюджетната сфера са много добре. Добре са Калинките с космическите премии. Останалите едвам връзват двата края. Но с това на тия давам малко а на другите нищо само всяват разединение сред хората. Знаете ли колко пъти ментиха че ще вдигнат например на МВР заплатите и не ги вдигат. Така излъгаха и учителите. Татко обеща да ми купи колело ама ... друг път.

160

десет по нищо е нищо

преди 5 години

Безкрайни евтини манипулации и диф популизъм. От толкова вдигане заплатите са в пъти по-ниски от предпоследната държава в Европейския съюз. В същото това време в НАУЖКИМ БЕДНА БЪЛГАРИЯ ИМА ПО МИЛИОНЕР НА ВСЕКИ 300 избиратели, а в Германия на 2750. Ей този диф капитализъм, съчетан с медийна несвобода и популизъм, с престъпни избори води до това държавата ни да се нарича Милионерия. Ако смее милионер да е от опозицията, го "проверява" правилната прокуратура, така е и с малкото кметове катоИванчева

159

какви пенсии бе

преди 5 години

Вдигаме парите в бюджетния сектор, защото ИДВАТ ИЗБОРИ !

158

Анонимен

преди 5 години

Ами не плащайте данъци, сметки и винетки, щом като не сте доволни от държавата и от кралят ви слънце Бойко.

157

Анонимен

преди 5 години

ами тези с малките пенсии които и преди това едвам оцеляваха а сега вече е много проблемно част от тях дали ще искарат зимата с това увеличение на всичко боико помисли ли за тях или тях кучета ги яли те са уплашени и смирени такова е старото поколение ами младите защо не се вдигнете и не ги подкрепите с тази си политика боико и неговата свита ги осъжда на бавна смърт това са нашите бащи и маики боико и неговата алчна свита отдавна си живеят в един паралелен свят на охолство

156

Хаха

преди 5 години

До Държавен сановникЕй,хрантутник държавен!Вдигат ти заплатката ,защото идат избори,трябва да гласуваш под строй!Не се наядохте,бре,гадове ниедни!Я,стани от топлото столче и ела в частния сектор,да те питам тогава!?Все сте се наредили шуробаджанаци из държавните хранилки.Успех в живота,най-общо казано!

155

Държавен сановник

преди 5 години

До аманПич, сега сме 2018 г. а не 1988 и държавата отдавна НЕ опреля цените на стоките и услугите. Затова въпроса ти "Затова ли вдигнахте всичко?" е меко казано неуместен и показва пълната ти фунционална неграмотност.