37

доктор-психо

преди 5 години

Волен,изпили си хапчетата моето момче!? Да не се влоши пак положението!!!! Хапчетата!!! Да не ги забравиш!!!!

36

Иван Колев

преди 5 години

Този умствено ограничен индивид, Волен Сидеров, още ли е на свобода? Егати държавата...

35

Ала-Бала

преди 5 години

Президнта спаси Борисов от още по голям гаф с назначаването компрометиран човек. Колкото до другите двама. Не мога да си спомня точно, кой е бил отговорен за строежите във Враца, когато изгоряха едни тръби и после нямаше пари за асфалта, та ремонтите ( запълването на яндъците по улиците продължа и до сега > 7 години ) Какво ли прави тази кака освен да е като подставено лице, защото старият министър юял да е заместник.

34

Анонимен

преди 5 години

Докога ще предлагате за такива важни постове хора със съмнителни морални и професионални качества. Ами този е както каза един политик "със съмнения за връзки с хора от криминалния контингент от прехода".

33

Анонимен

преди 5 години

Накъде без Волен.

32

Анонимен

преди 5 години

Президента с неговия комплекс за малоценност само се излага.

31

Анонимен

преди 5 години

Я, чичо Волен станал парламентарен зидар - замазва! Абре депутатската заплата променя човека, доказано е!

30

Анонимен

преди 5 години

За руския патриарх не ставаше дума само за протокол, а за морал. Путин и руския патрирах дойдоха тука да ни тъпчат - Путин да твърди, че Кирил и Методий не са българи, а патриархът за друго - и Радев се унижава да ходи в Кремъл. Спокойно можеше да отложи визитата за неопределено време

29

ergen4ev

преди 5 години

ай този с благата и вечно усмихната физиономия когато и да го видя и усещам че БГ е на прав път и с правилните хора,абе как може цяла европа да не взема пример от този уравновесен и компетентен човек с любов и хуманност към страдащи бежанци най вече?

28

Анонимен

преди 5 години

А-а-а, нека се спазва процедурата. Нали беше проблем, че нямаше протокол какво си говорил с руския патриарх .... сега всичко точка по точка да спазват.

27

вай..вай..вай

преди 5 години

до къде стигнахме..... осъден хулиган ще назначава шеф на МВР

26

бай ганю

преди 5 години

първия указ за подписване е да се освободи душевно болен индивид В.Сидерови да му се предпише безкрайно лечение в любимата русия

25

Анонимен

преди 5 години

Волен към Доган:"Закъснява ми".Доган към Волен:"В кой месец си?"

24

Песимист

преди 5 години

Осъден, от БЪЛГАРСКИ съд, ПРИСЪДА- тънка лайсна - пробацийка е шеф на парламентарна група в БЪЛГАРСКИЯ ни парламент. И така нататък................примери много. Оправия скоро няма да има.

23

Анонимен

преди 5 години

+ tova polucava zaplata

22

Анонимен

преди 5 години

Манолев бе дълбоко обиден. Каза че това са известни неща, че той е оправдан на ДВЕ инстанции и по двата случая, че в единия случай въобще не е шофирал той, а шофьорът му, че за тези неща изобщо не е ставало дума когато са го избирали и явно са се пазели като компромати за да ударят кабинета. Че е избран с преференция, че хората му вярват, но не му се влиза в обяснителен режим и затова ще отстъпи.

21

Анонимен

преди 5 години

Радев направи редица заяждания на дребно, а обещанието да ликвидира корупцията потна в нищото.Представители на 27 евродържави дойдоха на крака, той се цупи в ъгъла че не е понанен, и после показа колко е сърдит. А защо не си издейства покана? защо не срещна Юнкер по улиците и не го накара да те покани - примерно? от Донкуков 1 до Дондуков 2 са сто метра.Путин ни говореше че сме Кирил и методий не са българи, Руският партриарх ни уинжаав, Радев ходи в Москва...от какъв зор? Сега пък издребнява.

20

Анонимен

преди 5 години

Аз въобще не разбирам как Президентът има право на мнение.Министерски съвет предлага кандидатура на Народното събрание, той само формално утвърждава, няма право да каже НЕ на кандидатурата, и сега се прави на интересен. съгласуването е нещо изцяло пожелателно, а не задължително, то е в духа на подобряване на работата на МВР. Ако иска да е полезен, Радв може да съгласува с МВР шева нещаа, СЛЕД като подипише указа. сега се прави на интересен.

19

Анонимен

преди 5 години

И какво ни грее нас някакъв указ бе, като не се е подписал ще се подпише туй ли е най-големият проблем на света.

18

Шефа

преди 5 години

Как да му обясниш на тоя политхулиган , че има законова процедура , а не диктатура на Борисов!