51

udjs

преди 5 години

Българи научете се да правите елементарни връзки!Убийствата в Болярово са свързани с сегашните и предстоящи масови убийства на прасета в Североизтока,пак по причина на уж-чумата!С нея вече оправдават престъпното предстоящо законодателство да забранят на селяните да отглеждат животни-сега прасета,овце,кози,а по късно и всякакви животни-това ще унищожи селата и малките градчета окончателно!Ще освободи Странджа и Североизтока за мигранти-мюсюлмани,а това по-късно ще отвори пътя на Ердоган!

50

udjs

преди 5 години

Абе вие прости ли сте или се правите на такива?Над 2 месеца,нито едно животно не умря от уж-чумата,на която инкубационният период беше не повече от 7-8 дни!Понеже скандала с убийствата се раздуха,някой ***/знае се кой/,посъветва управляващите да затворят животните,да изчакат докато умрат от глад и тогава триумфално да заявят,че са умрели от уж-чумата!Сега вече започват да *** от глад-ДА ОТ ГЛАД,защото ако и вие гладувате продължително и в един момент се натъпчете с храна и вие ще умрете!

49

аз

преди 5 години

До aз съм ***- наистина си ***

48

аз

преди 5 години

До АнонименОвцете са изолирани, не излизат извън стопанството вече три месеца и се хранят само там. Не излизат да пасат. В един ъгъл заградено с мрежа са били складирани големи чували със жито .Овцете са минали под тази мрежа и са изяли много голямо количество жито. Това е причината да умрат от преяждане. Чета коментарите и се учудвам от написаното. Който иска да види истината може да влезе в страницата на радио 999 и да види всичко .Аз го видях там, затова моля не пишете неверни предположения

47

Анонимен

преди 5 години

ако беше чума да ги беше натръшкала вече, права е жената!

46

До Пипи

преди 5 години

Факт е ,както казва Чичо - проблемът е сериозен и не бива да си правим майтап с хорските тревоги , но моля те, ПИПИ обясни ми смисъла на изречението " Жената им познава му ракетите , и затова не ги пуска " - какво имаш предвид - рекета ли , мурафетите ли , или ракетата със вложен със дълбок "подтекст" в смисъл х.. ? Или нещо съвсем друго ?

45

ЧИЧО

преди 5 години

До пипи дългото чорапчеПипи ,трудно ти разбирам и мисълта и написаното.Не става въпрос да се лъжеш с комшйката.Нивото е много високо за да го принизяваме до махленски клюки.Надявам се че разбираш.

44

месояд

преди 5 години

До 47 От преяждане умират само тревопасни в Болярово !

43

вет.техник

преди 5 години

До ветеринарен лекаризлиза , че ветеринарите не лъжат, .... или ?

42

за пример

преди 5 години

някъде по света умират от глад у нас от преяждане богата държава сме

41

ветеринарен лекар

преди 5 години

до 45 - всички,които се оплетоха от медии и другарката Корнелия

40

? до 43

преди 5 години

...и ветеринарите ли...?

39

до 39

преди 5 години

Ами не коментирай тогава ...... Но ,това по принцип не е само БГ новина след като има Евростановище по ситуацията със заболяването . Знам , че може да умре овцата от причини свързани с храненето , невероятно е обаче , последователното " преяждане " на животно след животно.....довеждащо до......

38

ветеринарен лекар

преди 5 години

всички лъжат, всички

37

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Да добре,не проверявам какво пиша.И след кат са влезли в пожъна та нива може да преядат има останало много жито.Съгласна съм със забележката,благодаря

36

до 32 и до 37 ПИПИ

преди 5 години

Да Пипи, овцата ПРЕДЕ и по три кадели преприда , особено пък в този сезон ! Е, като се следват една друга овцете , защо са бягали в рамките на 5 дни ( умрели за 5 дни ) и те овцете де , точно с люцерна са преяли .

35

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Ако държавата е решила да затрие всичко живо и това е нарежда не винаги ще се намери начин да измислят нещо.Жената им познава му ракетите, и затова не ги пуска.Тогава самите ветеринарите ще се озлоблени и ще почнат да се заяждат за нещо и крайния резултат пак такъв. Изабити животни.Аз ако съм била лъжата от някой дали пак ще имам доверие на този човек?Трябва да съм самоубиец да му вярвам.

34

ЧИЧО

преди 5 години

Страхът на хората е породен от престъпното поведение на К.Нинова.В тази държава не живият само тези овце, живея аз, живеете вие, живеят нашите деца и внуци даже и Корнелия живее тук.Как няма да пуснеш ветеринарите.Ако, пламне държавата, Нинова ще избяга при сина си, ама вие къде ще избягате.

33

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Овцата се води-където е едното животно там отива другото.Затова е израза стадо овце.А ти чувал ли си че има няколко откоса люцерна и докато разбереш белята станала.Да,Овцата може да преде и в този сезон.Случва се

32

пипи дългото чорапче

преди 5 години

После за манипулациите плаща държавата.Само че никой не ще да го прави защото държавата обикновено им бави парите а в този случай дават парите бързо.А и не ваксинират, вземаш повече пари,и си добре с астма. И на хората не им е лесно-даже да си заколи животно се иска разрешение и бележка.По добре са ветеринарите в града -само кучета и котки и дерат яко.Много от тях изписват силни антибиотици и уж лекуважно а пък след някой ден кучето/котката умрели.Така се объркват и около хората с много пари .